LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

'sommerkroppen'

Jeg har aldri vært spesielt fan av å skrive dype innlegg. Jeg syns det er litt skummelt å dele mine meninger om viktige temaer hvor folk har forskjellige meninger. Samtidig tror jeg det er sunt å lese og forstå forskjellige sider av en sak. Derfor tenkte jeg å skrive litt om det mest aktuelle temaet, nemlig 'sommerkroppen'.

Jeg vil si at jeg har en litt annen måte å snakke om dette temaet på enn mange. Jeg syns nemlig at det er litt dumt å klage på kroppspresset hele tiden. Er det ikke faktisk dette som skaper presset? Jeg tror mye av grunnen til at kroppspresset er mye høyere i år enn på lenge, er fordi man kan lese og høre om hvor kjipt det er overalt. På blogger, twitter, instagram, i motemagasiner, aviser, blant venner osv. er det snakk om hvor forferdelig kroppspresset er hele tiden. Jeg vet at jeg gjør det samme nå(på en måte). Grunnen til at jeg fortsatt skriver dette innlegget er fordi jeg tror mange ikke har tenkt på det på denne måten. På alle de bloggene jeg har lest 'kroppspress'-innlegg har ingen nevnt dette. Derfor tror jeg det er lurt at jeg skriver min mening, en litt annen en.

Jeg har aldri vært komfortabel med min egen kropp, men det betyr ikke at jeg trenger å skylde på blogger, bilder, motemagasiner osv. Jeg tenker også litt slik at det hadde vært jævlig kjipt om man slutta med motemagasiner, filmer, instagram o.l. Til de som mener at man ikke skal kutte ut dette, MEN bytte ut tynne jenter med tykkere jenter, vil jeg bare si: skjerp dere. Det blir jo helt feil om man ikke skal la tynne og veltrente jenter være modeller og være med i filmer. Da blir bare kroppspresset snudd en annen vei.

Jeg tror man bare må innse at man har forskjellige kropper. Folk dømmer hverandre hele tiden, men det gjelder ikke bare på kropp! Jeg skjønner at mange jenter sliter med selvtillig og at mange er ufornøyde med kroppen sin. Samtidig tror jeg også at man trenger noe å skylde på, og derfor klager over alt man finner på nettet. Om modeller har sunne og veltrente kropper er vel det bare flott? Det er jo trossalt et godt idealbilde. Om derimot modellene er altfor tynne, så tynne at det er usunt, er de ikke lenger gode forbilder. Men det man faktisk må huske er at anoreksia er ikke det eneste som er usunt, og spise dritt og være lite aktivt er heller ikke bra for kroppen! Sånn tror jeg flere må tenke. De fleste ser bare den ene veien, og tenker ikke på at det faktisk ikke er bra for kroppen å spise mye usunn mat og å ikke trene.

Kan ikke bare alle være glade og passe på seg selv? Om man ikke liker sin egen kropp trenger man ikke å skylde på 'hun jenta' som la ut et bilde i bikini. Uansett, da kan jo ikke pene jenter fronte forsider og ha blogger. Det er ikke bare på kropp folk har lav seltillit, betyr det at man skal begynne å krenke folk som har pent hår/smil/øyne og da eller?

 

Hva er deres mening om 'sommerkroppen'? Og hva syns dere om min mening?

 ... Ingen kommentarer

"Tema-innlegg"?

Halloo! One question; Tema-innlegg. Jeg vet ikke helt om man kaller det det, men jeg mener litt seriøse, lange innlegg om et eller annet viktig tema. Syns egentlig det er litt vanskelig å skrive sånne innlegg. Eller..ikke når man først har startet, men jeg har faktisk ingen anelse om hvordan lesere jeg har, hva dere isåfall ville at jeg skulle skrevet om osv. Uansett kommer jeg ikke på noe selv, som ingen andre blogger har skrevet om med samme mening som meg. Har dere noen ideer?

Any ideas?... Ingen kommentarer

3 liter vann til Afrika

Bonaqua har ett prosjekt i samarbeid med røde kors. For hver flaske Bonaqua som blir kjøpt, sender de 3 liter rent vannt til Afrika. En flaske Bonaqua = 3 liter, rent vann til Afrika. I tillegg sender de en liter vann for hver person som støtter prosjektet. Det kan du enkelt gjøre >HER< Dette er kjempe enkelt! Når du trykker på linken, kommer du til en side hvor det står litt om prosjeket. Her kan du trykke på støtt, dette skjer via facebook. "Lik" også facebook-siden deres >3 liter rent vann<. Målet er å samle inn 40 millioner liter rent vann. Hittil har de samlet inn ca. 5,6 millioner. Dette kan du følge med på >HER< Del dette på facebook. Jo flere som støtter, jo mer vann blir sendt til Afrika. Som betyr at flere mennesker overlever. Del dette, og du er med på å spare mange liv!

Mangel på vann gjør mange mennesker syke. Det hindrer barn til å gå på skolen, og foreldrene deres får ikke jobbet for å forsørge familien. Hver dag, får sola en trillion tonn vann til å fordampe. I Afriak skinner solen konstant. Barn og voksne må drikke skittent vann for å få i seg væske. Da får de i seg bakterier og skit, som gjør dem syke. Det er mark i vannet, som senere kommer ut av sår dem ahr på kroppen. Dette må stoppes!

Bonaqua og røde kors, gjør at afrikanere i flere byer, får langsiktig bedre tilgang til vann. Siden Bonaqua og røde kors bygger brønner, sikrer vannkilder og renser vann! Tenk hvor mange liter vann jeg har sendt til Afrika! Dette er jo ikke noe annet enn supert!

 

Hva syns du om dette? Og hvor mange liter rent vann, tror du at du har sendt til Afrika?
  ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits