LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Vask sminkekostene dine!

Dette er faktisk veldig lurt! Jeg pleier ikke å vaske kostene mine, det må jeg innrømme. MEN, igår gjorde jeg det, og jeg bør gjøre det oftere. Idag var de mye deiligere, faktisk, og de luktet digg.  Også er det jo så enkelt! Man kan jo kjøpe sminkekost"shampoo", men det føler jeg er litt wasted money. Altså, man kan bare bruke vanlig shampoo og balsam. Enkelt og greit.Det eneste du gjør er: Skyll kostene i lunka vann, gni dem inn med shampoo, skyll, gni dem inn med balsam, skyll, tørk. Ikke særlig avansert. Jeg lot mine lufttørke, siden jeg uansett ikke skulle bruke dem resten av kvelden. Man kan også bruke hårføner om det haster, men som likt på håret; det sliter mer enn lufttørking.


Jeg var absolutt ikke klar over hvor mye skitt det er i sminkekostene! æsj, kvalmt.

 

Pleier du å vaske sminkekostene dine?

 4 kommentarer

Tips til hvordan å bli frisk

Jeg mååå serriøst bli frisk til imorgen! Da er det både siste ordentlige skoledag, og desembernatt. Jeg har vært syk de tre siste dagene, men nå må jeg bli frisk! Idag har jeg prøvd å gjøre det jeg kan for å bli frisk. Jeg er nemlig sånn at hvis jeg ligger i pysjamasen under dyna i sofaen hele dagen, lurer jeg kroppen min til å tro at jeg er sykere enn jeg er; også ender jeg opp med å bli enda mer syk..Under bildene blir min dag idag detaljert opp, samtidig som dere får tipsene:-)

Stå opp kl. 09-10.00. Hell iskaldt vann i ansiktet flere ganger, og sett håret opp i en topp. Drikk en kopp urtete. Kle på deg vanlige klær; jeans og en behagelig genser. Gå en tur (kle på deg godt; skjerf og lue). Spis en frokost der du får masse viktig næring. Drikk juice. Slapp av en stund. Gjør noe nyttig; som f.eks å pakke inn julegaver. Se litt på tv. Drikk litt pepsi max. Det hjelper. Promise. Pakk inn litt flere julegaver. Se litt på tv. Drikk vann. Masse. Gjør noe kreativt, kanskje et enkelt diy-prosjekt. Drikk mer vann. Og litt til. Spis middag. Næringsrikt. Se litt på tv. Sitt litt på pcen. Drikk mer vann. Blogg, hehe. Ta en kopp med utrete. Kanskje se litt mer på tv helt til slutt. Ta en paracet før du legger deg. Legg deg tidlig.

Jeg har faktisk gjort alt dette idag! Untatt kanskje sååå mye vann..eheh.. Jeg er utrolig dårlig til å drikke, jeg drikker aaalt for lite. Skjerpings, skjerpings.. Ja, også har jeg jo ikke lagt med enda. Den siste setningen er hva jeg har planlagt å gjøre.

 

Hva pleier du å gjøre når du er syk?2 kommentarer

Tips til julegaver

 • Eksklusiv sminke: Alle jenter elsker sminke, og spesielt merke-sminke. Dette er noe vi aldri får for mye av! Her er det også lett å finne noe hun vil like.
 • Rettetenger, krølltenger, kreppetenger: Det fins mange forskellige! I alle farger, merker, størrelser og priser. Her er det bare å undersøke litt på forhånd, finne ut hvordan hun liker å hå håret sitt.
 • Statement (eller andre smykker): Det er koselig å få, men innimellom litt kjedelig å bruke egne penger på. Derfor er dette en super gave! Her kan du finne fine gaver i alle prisklasser, så dette er en gave for alle!
 • Plagg man lenge har ønsket seg: Da blir det selvfølgelig bra! Hvis du vet om noe hun har ønsket seg i evigheter, er det jo supert å kjøpe dette til henne. Det er antageligvis litt dyrt, men det er bedre med en kjempe fin ting, enn mange helt greie.
 • Parfymer: Er det en ting jenter aldri får nok av; da er det parfyme! Dette er utrolig søte gaver, som både lukter godt og ser fine ut i hylla. En merkeparfyme slår aldri feil. Men skal det være en vennegave finner du mange deilige på butikker som h&m, cubus osv.
 • Praktiske ting: Dette er noe som er kjempe kjedelig å kjøpe selv! Derfor er det lurt å få det i gaver. Det du f. eks kan kjøpe er iPhone hansker. Hallo? Hvor lurt er ikke det. Det kan også være så enkelt som votter, luer og skjerf!

 

wishlist for christmas

 • Smykketre etc: Litt orden i smykkene er alltid kjekt. Det fins mange forskjellige type smykketrær, øredobbholder osv. til alle stiler. Ikke minst er de praktiske, men man får "utstilt" smykkene sine i tillegg. Genialt!
 • Personlige gaver: Lag et album, et stort bilde eller lignende. Det er utrolig koselig! Et album er jo nesten den mest personlige gaven du kan gi, med bilder selvsagt. Dette er den fineste og koseligste gaven man kan få av en venn!
 • Paraplyer: En fin paraply, det er faktisk utrolig søtt! Selv har jeg bare en rød-prikkete, så en av de pudderrosa paraplyene til Lisbeth Dahl hadde i skadet
 • Interiørting: Puter, rammer, skåler og mer! Alle vil vel ha et fint rom? Enten det er shabby chick eller pasteller det går i, man finner alltid noe fint. Og billig. Det spørs hva du ser etter.
 • Lebestifter: Det gjør ikke noe om du har 100, eller har den fargen fra før. Det er alltid alltid fint med lebestifter. Gjerne merker som mac, chanel, lancôme osv.
 • Gavekort: Vet du ikke hva du skal kjøpe? Er personen sær, eller ønsker seg rett og slett ikke noe spesielt? Da er et gavekort en super gave! De fleste liker ikke å gi penger i julegaver, men et gavekort er litt mer bestemt. Da kan man handle akkurat hva man vil, så hun må jo bli fornøyd!

 

wishlist for christmas part 2


 • Noe av dette dere kunne tenkt dere?
2 kommentarer

Verdens beste te

Det er faktisk en veldig stor fordel å like te! Det er jo alltid koselig å sette seg ned med noe varmt å drikke på vinterkveldene, og te er et sunt alternativ. Te er vel så og si sukkerfritt om man ikke tilsetter sukker selv. Denne teen, min yndling, fra ricola hjelper i tillegg på vondt i halsen! Den smaker mint, litt som halspastillene dems.

 

Hvilken te er din favoritt?... Én kommentar

Tips! Leppeskrubb

Igår lagde jeg meg en deilig leppeskrubb, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere! Den er kjempe enkel å lage, og har ingen rare ingredienser. Alt du trenger å gjøre, er å blande sukker og olje. Jeg brukte vanlig sukker, blandet med litt grovere sukker. Det skal jo tross alt være en skrubb! Så tok jeg i litt og litt olje, til jeg syns den ble passe.gnir du skrubben på leppene dine, gjentatte ganger. Når du føler at du har gnidd nok, og har fått bort all tørr hud, skyller du vekk alt sammen. Da har du fått deilig, silkemyke lepper. Det er veldig lurt å skrubbe leppene sine jevnlig om høsten, og vintern. De sprekker fort, blir tørre og trenger rett og slett litt pleie, og fuktighet. 

Er dette noe du vil/har prøvd?2 kommentarer

BOKANBEFALING

Jeg tenkte det var på tide med litt variasjon i heimen. Derfor gir jeg dere et lite boktips her:


"Face it". Dette er rett og slett yndlingsboka mi. Det skjer noe hele tiden. Hvis du er interessert i intriger, kjærlighet, drama, bitchfighter, krim, mote og syltynne modeller som sulter til de besvimer. Da er dette boka for deg! Den er skrevet på en utrolig bra måte, på en måte som ikke blir for voksen. Forfatteren skjønner seg på mote, og alt kaoset rundt dødstynne modeller som noen vil ha, og noen vil ikke.


Maja Silvestad er redaktør i landets største jenteblad; "Face It". Da hun nekter å godkjenne vinneren av "årets modell" fordi hun er for tynn, er helvete løs! Og hva skjer? Hvorfor får ikke Maja publisere en artikkel om barberte kjønnsorganer? Livet snur seg på hodet får Maja med all jobbingen, barna, ektemannen som er alltid er på reise, krangler og uenigheter i redaksjonen. Alt topper seg når kollega og venninne, Siv, bli sporløst borte. Det viser deg at Siv er blitt dopet og voldtatt. Hva er motivet? Og hva skal Maja gjøre når hun faller for politi-betjent Bord?


Dette er virkelig en bok å få med seg for enhver drama queen!

 

Syns du boka høres spennende ut?

 2 kommentarer

Lyst på flere lesere? Bloggtrafik.nu

Er det noen av dere som har hørt om nettsiden bloggtrafik.nu? Dette er en nettside hvor du kan lage din egen "profil" som hører til din blogg. Her trykker du på "samle poeng", og du kommer på en tilfeldig blogg. Deretter trykker du bare på "neste" så lange du gidder. Du får 2 poeng pr. blogg du er innom, og hvert 3. poeng, for du èn leser på din blogg. Startbonusen er 100 poeng!  Og det er helt gratis!

> TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM, OG FÅ FLERE BLOGGLESERE < 


 

Så er du med? >HER<3 kommentarer

COFFEE ' n MARSHMALLOWS

Må bare dele min utrolig gode iskaffe med dere. Drikker iskaffe ganske så mye, spesielt om sommeren. Kan dele en liten oppskrift på iskaffen jeg lagde i forrigårs med dere. Jeg vet ikke hvor mye jeg tar av vært, smaker meg heller fram.

MELK, masseee melk. Det er det man skal ha desidert mest av.

KAFFE, jeg tar så mye kaffepulver jeg vil ha i en liten kopp og heller kokene vann (bruker bare en vannkoker) over kaffepulveret og rører det sammen. Så setter jeg det i kjøleskapet så det blir kaldt. TIPS: ta lite vann i pulveret, da blir det mye fortere kaldt.

SUKKER,  når jeg lager iskaffe til bare meg selv, pleier jeg å putte i en liten teskje vanlig sukker og en liten teskje med vaniljesukker. Det spørs hvor søt du vil at den skal være.

O' BOY, innimellom putter jeg litt o' boy i, det gjorde jeg i går. Da tar man så mye så man selv vil.

 

FREMGANGSMÅTE: Hell melk oppi koppen/koppene du skal ha iskaffe i (det bruker man til å måle melken med), så heller man melken opp i mixmasteren, sammen med kaffen. Dette pisker du sammen, bare så det blir rørt sammen. Så heller du i sukkeret og o' boyen, ta heller for lite og smak. Da kan du bare tilsette mer, om du vil. Så pisker du dette sammen, pisker du hardt og lenge blir det mye skum, så det spørs hva du selv liker best. Nå er den ferdig! Hell opp i koppene.

Jeg puttet oppi rosa og hvite mini marshmallows i går, det pleier jeg ikke å gjøre. Men det var veldig godt!

 

*Så det godt ut, eller?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits