LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Riving av vegg

Hei dere! Tenkte å vise dere hvordan størrelsen på rommet mitt blir. Igår rev vi ned veggen, så da er størrelsen ferdig. Det er masse igjen selvfølgelig, men tror jeg vet hvilket gulv, tapet og maling jeg vil ha. Annet som skal gjøres er jo å legge gulv, tapet, maling, handle inn møbler, ta bort en dør, skifte den andre, nye garnier, knotter, sminkebord, sofa, bord, og uendelig mye mer. Phew, det er mye igjen. Jeg gleder meg bare til å se hvordan resultatet blir!


Her er en pute fra Lene Bjerre som jeg kjøpte igår, og gulvet og malingsfargen jeg vil ha, tror jeg. Dere ser at det gulvet jeg har fra før av er veldig oransje-aktig, grøss. Jeg hater å ha den fargen på rommet mitt, det passer bare ikke inn med resten.
2 kommentarer

today

Da har jeg faktisk fått revet ned veggen, og har dobbelt så stort rom. Føler det blir litt mye snakk om oppussing nå, meen det er liksom det som skjer akkurat nå. I helga har jeg ikke andre planer enn å jobbe med rommet, det er faktisk ganske mye jobb! Nå skal jeg ut å se på tapet, så skal jeg prøve å få blogget litt mer idag.

 

Hva gjør dere idag?3 kommentarer

1 2 3 oppussing

NÅ starter endelig oppussinga, så derfor har ikke bloggingen vært helt på topp! Idag har jeg i tillegg vært syk, så da har det bare vært pretty little liars. Nå har jeg fått ryddet ut ALT av ting på rommet, og snart er "martin sitt" rom (det som blir mitt), også tomt. Til helga skal vi rive veggen, men tar jo tid før alt er finito! MEN når det er helt ferdig, da skal jeg lage en video til dere. Forhåpentligvis har jeg et bedre kamera å filme med enn sist romvideo:-)


Altså, det er et relativt stort arbeid å rydde ut alle småting av mitt rom. Nå er MASSE kasta eller satt på loftet. Dette er ikke tull; jeg hadde flere tuuusen unyttige småting fra 1.-5- klasse der. Alt fra kindereggleker til barbieaccessories. Dere kan jo se på de to øverste bildene hvor mye rot det var etter bare TO skuffer i pulten, hahah. Mye skulle jeg jo selvfølgelig også ta vare på!

"Litt" ryddigere ble det etterhvert: (nå har jeg også tatt ned glasshylla, nattbord, bilder, speil osv.

 

Hva syns dere? Rotete, haha3 kommentarer

Room details

Heeei! Igår var en kjempe koselig kveld,  vi var på middag hos noen familievenner. Deilig at dette året er over egentlig, selvom det har vært et flott år. Både med oppturer og nedturer. Jeg har opplevd masse, og vært steder jeg savner! Jeg har blitt kjent med nye mennesker, som noen har blitt veldig gode venner. Nytt år, nye muligheter! 2013 skal bli enda bedre enn 2012. Nyttårsforsetter legger jeg nok ut i morgen! Nå tenkte jeg å vise dere noen rom detaljer, noen av dem nye etter romvideoen.Hva syns dere om mine rom detaljer? hahah... Ingen kommentarer

Romvideo

 

sett på 1080p for myeee bedre kvalitet.
Dette er rommet mitt FØR oppussing. Nå har jeg ryddet og alt, så det ser ihvertfall litt bedre ut enn før. Skal prøve å holde det ryddig, og legge inn klær i klesskapet når jeg er ferdig med det, osv.
Hva syns dere om rommet mitt? hahah


3 kommentarer

WANTIES: NEW ROOM

Jeg skal snart pusse opp romment, så derfor ser jeg jo selvsagt en del etter ting jeg vil ha. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et "wantes"-innlegg med interiør ting! Hvis dere lurer på hvor ting er fra, er det bare å spørre i vei! :)


Jeg har allerede kjøpt inn noe. Et par puter, noen telysholdere, sengeteppe, noen bilder og ett wallpaper. Mitt rom er ganske lite, men det kan være at jeg skal få både mitt og Martin sitt rom når jeg pusser opp. Da skal han flytte ned i peisestua. Dette er ikke sikkert, men kanskje. Våre rom ligger helt inntil hverandre, så det som var planlagt var å rive ned veggen. Nå har jeg ombestemt meg, og vil heller ha en skyvedør/eller åpendør mellom rommene våre. Grunnen til dette er at det er mindre jobb, i tillegg til at det blir mer plass når jeg har en ekstra vegg. Og det blir jo på en måte to ekstra vegger, siden jeg kan sette møbler inntil på begge sider. Smart?

 

Hva syntes dere om mine interiør wantes, og syns dere at jeg bør fortsette å ha interiør ting i "wantes"-innleggene en gang i blandt?3 kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits