LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Hjemme etter operasjon

Hei, da er hjemme fra sykehuset, etter to netter der. Operasjonen gikk fint, selvsagt mye smerter, men ikke i nærheten så mye som sist. Arret er jo ganske stort, og siden det nettopp er sydd sammen er det jo ganske vondt der... Idag har jeg jo ihvertfall kommet meg opp av i senga, etter en kjedelig gårsdag, hvor jeg bare lå i senga, i samme stilling, hele dagen. Jeg føler meg ikke sørlig bra nå, man blir veldig sliten av både operasjonen, alle medisinene, bandasjeskifte og å begynne å gå på krykker. Alt er mer tungvint! Idag tok jeg jo også ut drenet. Det er et rør som er inni foten, som går ut og ned i en slags pose. Det pga. blodet som kommer ut. Så idag ble deg dratt ut. Det gjorde kjempe vondt, siden det er sånne tagger på røret! Uansett, nå er jeg hjemme. Er litt uggi-buggi, kvalm og sliten, men jeg har ihvertfall kommet meg hjem! Det er da en start!?

Har du operert før?4 kommentarer

OPERASJON

Jeg blir borte en liten stund herfra. Grunnen er at jeg skal operere på onsdag. Jeg drar fra skolen idag (tirsdag) for å dra på undersøkelsen. Dette må man alltid gjøre før en operasjon, fordi man ikke kan operere om man er syk, man får ikke spise og jeg må være 100% ren, i tillegg må jeg kanskje overnatte der til onsdag. Det spørs hvor tidlig på onsdag operasjonen blir gjort. Det er litt usikkert hvor lenge jeg blir på sykehuset, hjemme og med krykker (det spørs på hvordan jeg føler meg), men de antar det blir et par dager på sykehuset, ca. en uke hjemme, og ca. 2 uker med krykker. Trening vet jeg ikke helt med, men jeg kommer til å være med å se på treningene jeg egentlig skulle vært med på.

Grunnen til operasjon er at jeg opererte for ca. 1 år siden, siden jeg har skjeve føtter, og jeg hadde mye smerter, som gjorde at jeg hadde kjempe vondt etter treninger eller dagsturer. Derfor tok jeg en stor operasjon som gikk ut på at de skjærte opp foten min, kuttet over skjelettet, snudde foten 13 grader, boltet den igjen med metall-bolter og- metallplate, deretter sy igjen såret. Dette gjorde at jeg måtte være på sykehuset en uke, hjemme i 4 uker, 15 uker med krykker og egentlig ca. 1 år uten trening (etter fysioterapeuten sin mening) + et stort arr... Jeg var unna trening i et halvt år, før jeg begynte igjen. Nå skal jeg ta ut metallboltene og platen. Det er en mye mindre operasjon en sist, men jeg får et like stort arr og jeg må gå ltit med krykker, være hjemme fra skolen ca. 1 uke, og får ikke trene med det første. Heldigvis tror jeg ikke det er snakk om mange uker før jeg kan begynne med trening igjen! :)

 


4 kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits