LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Julegavene

Her har dere en liten sniktitt på noen gavene jeg fikk til jul! Som jeg nevnte kommer jeg ikke til å vise dere alt, siden ja..jeg vet ikke, føler det bare blir litt feil, men en liten sniktitt kan vel ikke skade? Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med alt jeg fikk! :-)

 

Hva fikk dere til jul? er sååå gøy å høre hva andre fikk faktisk!!... Én kommentar

Julekjolen

Da fikk jeg endelig vist dere julekjolen som jeg sa! Tenker det ikke er vits å skrive noe innlegg om julaften og 1.juledag likevel egentlig..Ihvertfall, kjolen i år er fra zach. Åhh som jeg elsker den! Den er perfekt i mine øyne, untatt èn ting; den er litt stor rundt livet. Derfor ser jeg litt tjukk ut i den, men jaa.. Den er jo såå fin. Glitter i forskjellig farger, chiffon, lang bak og kort foran, hull på ryggen. Jeg skulle hatt et bilde bakfra, meeeen det glemte jeg. Heheh.. 

 

Hva syns dere om kjolen? Hvilken kjole brukte dere på julaften?... Én kommentar

Jul Jul Jul

Æææææ så fornøyd jeg er med gavene! De fineste tingene noen sinne:-) Jeg tror nok ikke jeg kommer til å vise dere alt, føler det blir litt feil. Ting blir jo vist etter hvert uansett! Jeg fikk ihvertfall litt sminke, klær, noe til rommet, vennegaver, parfyme, kremer, style boka, SKREDDERBYSTE og ja.. Skredderbyste er noe jeg har ønsket meg i maaaange år, og endelig fikk jeg det! Jippii. Uansett, jeg kommer til å skrive de ordentlige innleggene når jeg kommer hjem i morgen: kjolen, dagen igår, dagen idag.


Hva fikk dere til jul??... Ingen kommentarer

GOOOD JUL !

Hei dereee! JULAFTEN, wææ. Endelig kom dagen:-) Julemiddagen er ferdig, og nå er det straks risgrøt. Etter det blir det julekaker, OG SÅ PAKKEEEER!! Skjønner ikke hvordan jeg skal overleve all maten, herregud. Kommer serriøst til å trille ut av denne jula..!


Hvordan er deres dag?... Ingen kommentarer

Steal his style

Boyfriend-inspirert mote er så kult! Jeg digger at man har en litt mannlig og avslappet stil, kanskje sammen med noe skikkelig feminint. Det kan være f.eks statement smykker- og/eller -øredobber.

Antrekket over har jeg satt sammen i polyvore. Her har dere en guttete stil, men detaljene og kragen på jakken, sammen med den rosa skriften på t-skjorten gjør det litt mer feminint.
Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det?


... Ingen kommentarer

Frühstuck med bestee

I dag tidlig møtte jeg Vilde. Vi gikk en tur med Keira, før vi kom hjem hit og lagde oss julefrokost. Vi lagde deilig omelett, te, rundstykker og hadde julekaker og sjokolademelk til dessert. Perfekt dag hittil, føles som en søndag. Nå sitter meg og Vilde i kosebukse og ser på top model??:-)... Ingen kommentarer

1 day left

Hahahohohihi, hvem er det egentlig som tror på det her? Kjenner noen som tror på det, men jeg skjønner ikke hvordan det er mulig egentlig. Hahah. Verden er fin, og plutselig en bestemt dag går den under, og den dagen har vi visst i over et år. Nei, jeg tror ikke på det i det hele tatt! Så da får vi bare håpe at det går etter mine tanker :-)


Tror dere på dette?... Én kommentar

Nagle deksel

Jeg har ikke vist dere dette dødskule dekselet! Det er helt klart min favoritt av alle mine deksler. Jeg syns det er utrolig kult med naglene, samtidig som det er søtt pga. den mintgrønne fargen. Jeg har hatt det i kanskje to måneder, og det er det dekselet jeg har brukt helt klart mest! Jeg har mange deksler jeg ikke har vist dere, så om noen er interessert i det kan jeg godt lage et innlegg om dem?

 

Hva syns du om dekselet?... Én kommentar

Tips til hvordan å bli frisk

Jeg mååå serriøst bli frisk til imorgen! Da er det både siste ordentlige skoledag, og desembernatt. Jeg har vært syk de tre siste dagene, men nå må jeg bli frisk! Idag har jeg prøvd å gjøre det jeg kan for å bli frisk. Jeg er nemlig sånn at hvis jeg ligger i pysjamasen under dyna i sofaen hele dagen, lurer jeg kroppen min til å tro at jeg er sykere enn jeg er; også ender jeg opp med å bli enda mer syk..Under bildene blir min dag idag detaljert opp, samtidig som dere får tipsene:-)

Stå opp kl. 09-10.00. Hell iskaldt vann i ansiktet flere ganger, og sett håret opp i en topp. Drikk en kopp urtete. Kle på deg vanlige klær; jeans og en behagelig genser. Gå en tur (kle på deg godt; skjerf og lue). Spis en frokost der du får masse viktig næring. Drikk juice. Slapp av en stund. Gjør noe nyttig; som f.eks å pakke inn julegaver. Se litt på tv. Drikk litt pepsi max. Det hjelper. Promise. Pakk inn litt flere julegaver. Se litt på tv. Drikk vann. Masse. Gjør noe kreativt, kanskje et enkelt diy-prosjekt. Drikk mer vann. Og litt til. Spis middag. Næringsrikt. Se litt på tv. Sitt litt på pcen. Drikk mer vann. Blogg, hehe. Ta en kopp med utrete. Kanskje se litt mer på tv helt til slutt. Ta en paracet før du legger deg. Legg deg tidlig.

Jeg har faktisk gjort alt dette idag! Untatt kanskje sååå mye vann..eheh.. Jeg er utrolig dårlig til å drikke, jeg drikker aaalt for lite. Skjerpings, skjerpings.. Ja, også har jeg jo ikke lagt med enda. Den siste setningen er hva jeg har planlagt å gjøre.

 

Hva pleier du å gjøre når du er syk?2 kommentarer

Soul mate

Jeg elsker den nye neglelakken min fra essie. Jeg så den for en stund siden på Andrea Badendyck sin blogg, og syntes fargen var utrolig fin. Forrige helg var jeg jo på Sandvika med Madeleine, og da kjøpte jeg den fine neglelakken. Fargen heter soul mate, og er en mørk, vinrød farge. Jeg er generelt veldig fornøyd med essie sine neglelakker! De holder lenge, er lett å ta på, glatte og blanke og det fins utrolig mange fine farger!

 

Liker du neglelakkene til essie?... Ingen kommentarer

Julebakst på høyt nivå!

De siste dagene har det vært fullt kjør med julebaking, og idag ble vi ferdig med våre søte, små, kreative marsipaner. Åh, som jeg gleder meg til julaften nå! På julaften reiser vi til mormor og morfar i Skien, så det blir kjempe koselig! Gleder meg til å gi rundt alle de fine gavene jeg har kjøpt inn, det blir gøyaaaalt! :-)

 

Hvilke julekaker pleier du å bake?... Ingen kommentarer

Romvideo

 

sett på 1080p for myeee bedre kvalitet.
Dette er rommet mitt FØR oppussing. Nå har jeg ryddet og alt, så det ser ihvertfall litt bedre ut enn før. Skal prøve å holde det ryddig, og legge inn klær i klesskapet når jeg er ferdig med det, osv.
Hva syns dere om rommet mitt? hahah


3 kommentarer

Diy (interiør)

1) Tegn formen du vil ha på bilde på et matpapir e.l. 2) Tegn det over på en ganske tynn treplate, og skjer formen ut. 3) Mal eller beis bilde i den fargen du vil ha. Jeg har beisa min hvit. 3) La den tørke, hvor lenge står på maling/beis-flaska. 4) Print ut bilder. Mitt tips er å redigere ned fargen, om dere skjønner hva jeg mener. Sånn at bildene ikke får så knasje farger, da er det lett at helheten av bilde blir veldig rotete. 5) Lim bildene på bilde. 6) Fest noen "kroker" på toppen av formen, og sett to spikere i veggen. Heng bilde opp. 7) Ferdig!

 

Jeg ble faktisk ganske fornøyd med dette diy-prosjektet. Det var noe jeg startet med for leeenge siden, etter å ha sett det i et eller annet interiørblad. Jeg printet ut masse bilder, men limte det aldri på. Jeg fant treplaten i skapet, og bilder i skuffen. Jeg printet ut nye bilder (de andre var litt gamle, jeg har nye venner jeg er mer med). Så nå henger dette over senga. Kjempe koselig! 

 

Hva syns dere??4 kommentarer

Nå blir det jul, rai raiNå er endelig denne slitsomme uka over! Alle forestillingene -både med kgb, og på skolen- er ferdig. Deeeilig. Nå begynner endelig jeg endelig å få litt julestemning♥ Det er jo faktisk bare 10 dager til julaften! Idag skal jeg ikke annet enn å slappe av, er sliten og har litt feber. Kanskje det blir et innlegg til.

 

Har dere julestemning?... Ingen kommentarer

Mood by Makeup store 

Hva syns dere om min nye leppestift fra Makeup Store? den er i fargen mood.... Ingen kommentarer

Christmas spirit


Gleder meg utrolig mye til jul kjenner jeg nå! Det blir utrolig deilig etter 3 uker med mye stress. I morgen er det den siste danseframvisningen, som har vært de tre siste dagene nå. Derfor har -som sagt- bloggingen blitt begrenset, siden det varer hele dagen (etter skolen). Fikk kjøpt inn enda litt mer julegaver nååå idag, så er straks ferdig. Tenkte også å komme med en romvideo straks, før jeg pusser opp rommet. Også kan jeg legge ut en etterpå, sånn at dere ser forskjellen!

 

Hva syns du om bildene, og gleder dere dere til jul? Altså skikkelig jul, det har jo på en måte begynt alt.... Ingen kommentarer

Video; hiphop dansen vår

Hva syns dere om dansen vår? Sett på 720p for bedre kvalitet3 kommentarer

11. desember

 

Åhh, endelig ferdig med forestilling nr. 2! Da er vi halvveis. Mamma, mormor og morfar var og så på idag, så kanskje det blir dansefilm :-) Det ble veldig dårlig kvalitet, meeen jaa, vi var "Fremtidens ånd" så det skulle være litt mørkt og sånt. Altså, vanskelig å filme. Rett etter skolen dro jeg til asker med Vilde og kjøpte litt julegaver, så jeg ble der til forestillingen skulle begynne. Vi var på korner, og ja.. Nå er jeg straks ferdig med alle julepresangene!

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Dance your ass off

Sitter i multi-rommet på kulturhuset. Forestillingen har begynt, men vi skal ikke inn før etter pausen. Gledet meg til å danse med jentene, får bare håpe at det går bra!

Danser noen av dere??... Én kommentar

Snow

 

Hva syns dere om bildene?... Ingen kommentarer

diy top

1. Du trenger: en lys topp, tekstilmaling og sjablong(?) hvis du vil ha det nøye. 2. Legg en bok e.l inni toppen, og legg mønsteret du vil ha, på. 3. Hell maling i en skål, og pensle på over sjablongen/mønsteret. 4. La det tørke i en time. 5. Tørr-stryk toppen bakfra, altså ikke på malingen. 6. Husk å legge en "fillebit" som kan kastes mellom toppen og strykebrette, for å unngå å ødelegge brettet. 7. Bør vaskes alene første gang. 8. Ferdig!

 

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

diy night

Madeleine har overnattet her fra i går til idag. I går var vi i Sandvika, så en film og Jakob og Sander var her. Også hadde vi jo diy kveld, så i morgen blir det et diy prosjekt på bloggen! Idag har vi hatt general prøve med dansen, som vi også har i morgen. På mandag, tirsdag, onsdag og torsdag har vi forestillinger. Så da blir det nok ikke sååå mye blogging, men skal prøve så best jeg kan.

 

Hva har dere gjort hittil i helga?... Én kommentar

Outfit


genser fra abercrombie, bukse fra zara, sko fra converse

 

Hva syns dere?3 kommentarer

Hverdag sminke


Fra venstre: bare minerals, maxfactor, maybelline, the body shop

Hud: Jeg pleier å bruke enten foundationen fra maxfactor eller maybelline. Så tar jeg på bronzingpudderet fra body shop. Jeg fullfører med enten blush fra i.d, eller legger litt ekstra bronzing over skinnbeina.

 


Fra venstre: victoria secret, isadora, victoria secret, shiseido

Øyne: På overvippene bruker jeg som regel både maskaraen fra vs og fra shiseido, men på undervippene bruker jeg aldri shiseido. Der bruker jeg vs, eller en annen maskara. Jeg bruker nesten alltid eyeliner, som regel våt penn fra isadora. Hvis jeg bruker øyeskygge, pleier jeg å bruke vs paletten, men ikke for mye til hverdags.

 


Fra venstre: victoria secret, forever21, rebbel london, husker ikke

Lepper: Jeg pleier ikke å bruke leppestift egentlig. Men ofte bruker jeg enten en av disse lipglossene, eller bare carmex, lypsil e.l. Jeg bruker sjeldent lipliner, men hvis jeg gjør det, bruker jeg denne fra rebbel london. Den fra forever21 er ny, kjempe fin og deilig! I tillegg sitter den ganske så lenge.

 


Fra venstre: the body shop, bare minerals, 2 fra ecotools, 2 fra forever21

Koster: Til bronzingen bruker jeg kosten fra body shop, kosten fra i.d bruker jeg til blush, og den store fra ecotools til pudderfoundation (den er litt ødelagt, derfor ikke på bilde). De to øyeskyggekostene bruker jeg selvfølgelig til øyeskygge, varierer kosten etter hvor på øyet jeg legger skyggen. Den siste kosten, er også til blush. Men den bruker jeg ikke til i.d blushen.

 

Hvilken sminke bruker du til hverdags?... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits