LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Innkjøp

Heihei! Tenkte å vise dere to innkjøp, oi oi oi. På mandag var halve trinnet på besøksdag på videregåender. Jeg var på Nebru, Medier og kommunikasjon. Etter skoledagen skulle jeg på hip hop, så jeg måtte nesten hoppe av busen på vei hjem. Jeg hadde glemt dansetøy, i tillegg til at jeg kom en time før trening. Så jeg kjøpte en kosebukse og en t-skjorte. 

 

Hva syns dere om innkjøpene??2 kommentarer

Outfit


Genser // Gina tricot    bukse // zara

 

Hva syns dere om dagens outfit?... Ingen kommentarer

Sparkling shoes 

♥ Hva syns dere om skoene?2 kommentarer

Tips til julegaver

 • Eksklusiv sminke: Alle jenter elsker sminke, og spesielt merke-sminke. Dette er noe vi aldri får for mye av! Her er det også lett å finne noe hun vil like.
 • Rettetenger, krølltenger, kreppetenger: Det fins mange forskellige! I alle farger, merker, størrelser og priser. Her er det bare å undersøke litt på forhånd, finne ut hvordan hun liker å hå håret sitt.
 • Statement (eller andre smykker): Det er koselig å få, men innimellom litt kjedelig å bruke egne penger på. Derfor er dette en super gave! Her kan du finne fine gaver i alle prisklasser, så dette er en gave for alle!
 • Plagg man lenge har ønsket seg: Da blir det selvfølgelig bra! Hvis du vet om noe hun har ønsket seg i evigheter, er det jo supert å kjøpe dette til henne. Det er antageligvis litt dyrt, men det er bedre med en kjempe fin ting, enn mange helt greie.
 • Parfymer: Er det en ting jenter aldri får nok av; da er det parfyme! Dette er utrolig søte gaver, som både lukter godt og ser fine ut i hylla. En merkeparfyme slår aldri feil. Men skal det være en vennegave finner du mange deilige på butikker som h&m, cubus osv.
 • Praktiske ting: Dette er noe som er kjempe kjedelig å kjøpe selv! Derfor er det lurt å få det i gaver. Det du f. eks kan kjøpe er iPhone hansker. Hallo? Hvor lurt er ikke det. Det kan også være så enkelt som votter, luer og skjerf!

 

wishlist for christmas

 • Smykketre etc: Litt orden i smykkene er alltid kjekt. Det fins mange forskjellige type smykketrær, øredobbholder osv. til alle stiler. Ikke minst er de praktiske, men man får "utstilt" smykkene sine i tillegg. Genialt!
 • Personlige gaver: Lag et album, et stort bilde eller lignende. Det er utrolig koselig! Et album er jo nesten den mest personlige gaven du kan gi, med bilder selvsagt. Dette er den fineste og koseligste gaven man kan få av en venn!
 • Paraplyer: En fin paraply, det er faktisk utrolig søtt! Selv har jeg bare en rød-prikkete, så en av de pudderrosa paraplyene til Lisbeth Dahl hadde i skadet
 • Interiørting: Puter, rammer, skåler og mer! Alle vil vel ha et fint rom? Enten det er shabby chick eller pasteller det går i, man finner alltid noe fint. Og billig. Det spørs hva du ser etter.
 • Lebestifter: Det gjør ikke noe om du har 100, eller har den fargen fra før. Det er alltid alltid fint med lebestifter. Gjerne merker som mac, chanel, lancôme osv.
 • Gavekort: Vet du ikke hva du skal kjøpe? Er personen sær, eller ønsker seg rett og slett ikke noe spesielt? Da er et gavekort en super gave! De fleste liker ikke å gi penger i julegaver, men et gavekort er litt mer bestemt. Da kan man handle akkurat hva man vil, så hun må jo bli fornøyd!

 

wishlist for christmas part 2


 • Noe av dette dere kunne tenkt dere?
2 kommentarer

Verdens beste te

Det er faktisk en veldig stor fordel å like te! Det er jo alltid koselig å sette seg ned med noe varmt å drikke på vinterkveldene, og te er et sunt alternativ. Te er vel så og si sukkerfritt om man ikke tilsetter sukker selv. Denne teen, min yndling, fra ricola hjelper i tillegg på vondt i halsen! Den smaker mint, litt som halspastillene dems.

 

Hvilken te er din favoritt?... Én kommentar

iPhone 5

æhh, endelig kom den! Det var denne pakken jeg hentet på torsdag. Før hadde jeg jo min lille experia, hahah! Elsker iphonen min. Den er utrolig bra! Kameraet er faktisk ganske så mye bedre enn på iphone 4. Nå er det bare to av dekslene igjen i posten, så har jeg alle 10!

 

Hvordan mobil har du?... Ingen kommentarer

Outfit - denim and chiffon

Vært på shopping idag, da er både jule/nyttårskjole, selskapssko + litt til i boks! Kjempeeeee deilig!

Olaskjorte//urban chiffonskjorte//bikbok bukse//inWear


Hva syns dere om outfit'et?... Ingen kommentarer

Hei hei hallo!

Heei! Nå skal jeg soveee! Kjempe trøtt. Blir nok forresten en del mobilblogging herfra, men det skal nok gå braa! Imorgen skal vi en tur inn til byen, så da får vi se om det blir noen nye innkjøp! Selvom jeg egentlig ikke får lov før det går ann å lukke skuffer og skap hjemmeee...woop woopHva gjør dere i helga??... Ingen kommentarer

On the plane

2 kommentarer

todayokidokii, skal hente en pakke på posten (OoOooo), forteller dere hva etterpå, så gjøre noen leker, spise middag og så skifte for å dra på trening. Deretter skal jeg pakkepakkepakkeee! æhh. For kanskje ikke blogget i helgen, siden jeg skal besøke slektninger i Trondheim. Cant wait. Gleder meg faktisk veldig, siden jeg ikke har møtt dem på sykt lenge! Onkel, tante og mine søte, små fettere♥♥ Tar med kamera, kabel, pc og sånt, så det kan godt være det blir noe:-)

 

Fine bilder, sant? Hva skal dere i helga?... Én kommentar

hahahhahah daueer

 

SETT PÅ 720 FOR BEDRE KVALITET
Hahah! Verdens morsomte fyr, herregud, dauer.
Hva syns dere om videoen? hahahahh


... Ingen kommentarer

Taylor MomsenTumblr_m412yjnuhh1r72vvno1_500_large

Tumblr_mcyu8squus1rk64w5o1_500_large


Rå. Helt sykt rå.


Hva syns dere om Taylor Momsen?2 kommentarer

Nastygal

De har såå mye kult! Det er spesielt en jakke jeg syns er utrolig fin, i tillegg har de masse kule shortser, tank topper, kjoler, solbriller og masse mer.

 

Noe dere likte?


2 kommentarer

træning bby

ÅHH ENDELIG HELG! De tre siste ukene har vært skikkelig stressende, og slitsomme. Idag hadde jeg først dans til kl. 6, og så volley-ball trening som startet kl. 6! Meg og madde fikk gjort nazi-fotballstyrke-opplegget dems, kjempe deilig når man er ferdig! Ellers har jeg inngått en "godtelov" for en måned, hahah! sykt lenge, neida, men da får jeg liksom en god start på å være sunn :D
Hva har dere gjort idag?7 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits