LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Favoritt-blogger


ssbk, ihateblonde, carolinecf, marenbore, toruns, martemariees, andreabadendyck, nettenestea, agnesl0ve, ru1, madeleinedr, sabrinavidal, ulrikkelund, martheborge, maddekk & livingdoll. + krisssy som jeg glemte å legge til i bilde, woop woop

Dette er bare mine favoritter, jeg leser så uendelig mange. Bruker alt for mye tid på blogger, egentlig! Derfor måtte jeg velge ut mine absolutte favoritter! Hvis du lurer på noen av bloggerene sine bloggadresser er det bare å spørre :-)

 

Hvilke blogger leser du?... Én kommentar

1 plagg, 3 antrekk (galaxy tights)Galaxy tights, 1 way


1. måte: Kul, rocka og avslappet. Snapback, skinnjakke, tank top og boots.


Galaxy tights, 2. way

2. måte: Søt, pent og jentete. Beige uggs, oversized knasj knit og gulldetaljer. En søt variant.


Galaxy tights, 3. way

3. måte: Klassisk, pyntet og festklar. Sølvblazer, pumps og skinn peplum top.
(Ny kategori: 1 plagg, 3 antrekk)

Hvilket antrekk ville du gått med?


... Én kommentar

God start på dagen

En sunn og god start på dagen:

Epler, kuttes opp i terninger.

Cottage cheese, som både er sunt og godt, røres inn.

Kanel, det er sunt, men jeg syns også det blir mye bedre, siden cottage cheesen har en litt spesiell smak.

 

♥ Har du smakt dette før? Hva spiser dere å spise til frokost?
... Ingen kommentarer

keep calm

Jeg kommer til å begynne med å ha keep calm bilder hver uke! (egen keep calm - kategori)


Hva syns dere om det?... Ingen kommentarer

panda, baby

Tumblr_mbnfmel1ck1qkpp2eo1_500_large

 

Søt, eller?... Én kommentar

RUNWAYDREAMZ-LOVE

 

RUNWAYDREAMZ
Noe av dette dere likte?


... Én kommentar

24.10.12


Lekser, lekser, lekser. Dette er en sykt stress uke, med masse prøver og skrivegreier! Også er det helt sykt kaldt i tillegg. Skal på trening om 2 timer ellernooo, volleyball! Først må jeg bare gjøre rle lekser, forbrede meg og lage tankekart til engelsk innlevering (som gjøres i timen) i morgen, øve på samf. prøve som er på fredag, spise middag, skifte, sååå trening, før hjem med enda mer lekser. ÆHH, GLEDER MEG TIL DENNE UKA ER OVER.

 

Hva har du gjort/skal idag?2 kommentarer

Tips! Leppeskrubb

Igår lagde jeg meg en deilig leppeskrubb, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere! Den er kjempe enkel å lage, og har ingen rare ingredienser. Alt du trenger å gjøre, er å blande sukker og olje. Jeg brukte vanlig sukker, blandet med litt grovere sukker. Det skal jo tross alt være en skrubb! Så tok jeg i litt og litt olje, til jeg syns den ble passe.gnir du skrubben på leppene dine, gjentatte ganger. Når du føler at du har gnidd nok, og har fått bort all tørr hud, skyller du vekk alt sammen. Da har du fått deilig, silkemyke lepper. Det er veldig lurt å skrubbe leppene sine jevnlig om høsten, og vintern. De sprekker fort, blir tørre og trenger rett og slett litt pleie, og fuktighet. 

Er dette noe du vil/har prøvd?2 kommentarer

igår, og idag

Åhh, de siste dagene har vært stressende. Særlig torsdag, uff! Etter skolen igår var jeg og Madeleine med Marthe hjem, hvor vi ordnet oss til fjortiss-bursdag. Vi kjøpte pepperkaker og julebrus, sminket oss, så på litt cougar town og dro. Det var vel egentlig oss som hadde dratt det lengst ut, haha! Bursdagen var kjempe koselig, vi så en film som het et-eller-annet-John-Tucker.

 

Idag, har jeg vært med Vilde og Guro. Vilde kom hit sånn ett / halvto, etter å ha kjøpt seg hest. Gratulerer! Vi så litt greys anotomy, filmet noen sånne greier til en konkurranse, og tok på neglelakk. Litt før fem dro vi til Vilde, hvor Guro også kom. Vi lagde taco og koste oss! 

Hva har dere gjort idag?


 ... Ingen kommentarer

OUTFITTopp fra Gina Tricot, shorts fra bikbok, skinnjakke fra Vero Moda, hettevest fra Carlings, veske fra modekungen, sko fra Flurries

Heei! Idag kom jeg meg på skolen, selvom jeg fortsatt er litt syk og sliten. Etter skolen dro jeg hjem, og pugget på naturfagsprøve som vi skal ha på fredag...ÅH, SLITSOMT. Molekyler, grunnstoffer, periodesystem..you name it. Så kom Vilde bort for å spise middag, det er så trist å spise alene. Vi lagde taco-salat, yum!

 

Hva syns dere om dagens outfit?2 kommentarer

BESTILLINGER

Jeg tenkte å fortelle dere tingene som er på vei i posten. Det er noe jeg har bestilt for litt siden, og noe igår. Gleder meg skikkelig til alt kommer!

iphone 5: Åhh, som jeg gleder meg til denne kommer! Jeg bestilte min på apple.com/no.

 


Deksler: Det er fler, men jeg orket ikke å legge ut alle. Igår bestilte jeg ti eller elleve deksler. Seks av dem med Justin, heh. Disse gleder jeg meg også til kommer, men ikke like mye som iphonen!

 


Motemagasin: Jeg elsker å lese i motemagasiner, og har derfor bestilt et abonnement på Stella. Jeg skal egentlig bestille abnonnement på Det Nye også, men har ikke fått gjort det enda.

 


Billetter: Billetter til Believe tour! Sjekker postkassa hver dag, wii. SAPHIRE VIP PACKAGE

 Beautybag:
Sminkemappe fra glominerals. Jeg syns denne er super fin, og veldig praktisk. Gleder meg til den kommer!

 

 

Hva syns du om tingene? Har du noe av det, eller har bestilt noe selv?2 kommentarer

sick kid

Jeg er syk. Åhh.. det er faktisk veldig kjedelig! Jeg har vært dårlig de siste dagene, etter at jeg overnattet hos vilde. Vi la oss halv fem, og sto opp ti. Neste kveld la la jeg meg ganske så sent, og i går stod jeg opp kjempe tidlig! Vi skulle nemlig i rettsak med klassen, siden vi har om sånt i historie nå. Rettsaken var om to samboere som brukte og oppbevarte narkotika i leiligheten sin. Uansett. Jeg var veldig dårlig på morningen, men dro uansett, siden det er jo litt spennende. Det skulle jeg ikke gjort..For jeg sovnet 1000 ganger i rettsaken. Flaut..


Det er lov når man er syk, selv i hverdagene..

 

Hva har du gjort i dag?5 kommentarer

OUTFITGenser fra Topshop__ bukse fra Zara

 

Hva syns dere om outfitt'et?... Ingen kommentarer

bursdaag

Hei! Feiret bursdagen min med noen venner på fredag. Det var en annen som hadde bursdag sammen dag, og hadde invitert før, så det var ikke alle som kunne kommer. Jaja. Uansett. Det var kjempe koselig! Vi spiste pizza, cupcakes og is, så en film som het "new mexian" eller noe sånt. Ellers snakket vi mest og sånt. Her har dere noen bilder fra kvelden!

Jeg har så fiiine venner, loveu*

 

Hva har dere gjort i helgen?

 ... Ingen kommentarer

SAPHIRE VIP PACKAGE, JUSTIN BIEBER

ÅFYFAEEN! Herregud, endelig! Jeg fikk tak i 2 billetter til ekstra konserten til Justin Biber, 18. april. Jeg er såå overlykkelig, kan ikke beskrive følelsen. Jeg har prøvd alt for å få tak i til de som allerede var, og når jeg igår fant ut at det ble en til..åherregud. Så fikk min fine mamma tak i billetter til meg og Vilde. Saphire VIP package. Da får vi justin bieber-produkter også! ÆÆHH.


HER HAR DERE ET FINT BILDE AV OSS FRA SMINKEVIDEOEN!

 

Skal du på Justin Bieber konsert?

 

(dette innlegget skulle vært publisert for 2 dager siden. Eller 3?)
... Ingen kommentarer

Sminkevideo

Hei! Meg og Vilde har laget en sminkevideo til dere -det er sånn vi pleier å sminke oss til hverdags. Enjoy!

Håper dere skjønner at alt vi gjør, og sier, er tull.
Hva syns dere?


... Ingen kommentarer

Hyttaa

Heei! Jeg har vært på hytta så og si hele denne uka. Har egentlig internett der, meen jeg orket ikke å blogge siden jeg nettet var tregt + at jeg orket ikke, heheh:D Det var bare meg, mamma og pappa (pluss Keira) siden Martin (brii) måtte være hjemme å jobbe, derfor ble det litt kjedligere. I morgren starter skolen igjen.. ÅHH, det blir slitsomt! I går var Sofie, Julie og Marthe her, og Sofie har overnattet her til idag. Vi så filmen "babycall" Noen som har sett den? Den var utrolig bra, litt forvirrende kanskje..? Ganske skummel egentlig, eller egentlig mer "ekkel"..Hva har dere gjort i ferien?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits