LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

HEART KISSHva syns dere?4 kommentarer

28.09.12

Hei! Idag har det vært orienteringsdag med skolen. Halta meg igjennom hele greia, men ellers gøy:) Jeg gikk med Vilde, og hun ble med meg hjem etter vi hadde vært på mcdonalds. Var med Vilde der igår også, og etterpå gikk vi til trekanten, før jeg ble med henne hjem. Ok, ja..skal prøve å blogge bedre imorgen!

Hva har du gjort idag?... Ingen kommentarer

NEED THESE THING

Åhh, jeg trenger virkelig dette! Herregud. Jeg elsker batman t-skjorten over alt, og har gjort det lenge. Det eneste problemet er at den ikke blir fraktet til Norge. fml. Juicy kosedressen i mørkeblå har jeg også utrolig lyst på. Og daisyparfymen, runwaydreamz-shorts, glittertoms, raybans, marcbymarcjacobs case, mulberry lommebok, ysl ring, boka "style" og acne genseren!

WANTES

Juicy Couture velour hoodie
575 NOK - juicycouture.com

Off the shoulder t shirt
155 NOK - alloy.com

TOMS glitter flat
365 NOK - psyche.co.uk

Mulberry black bag
2.475 NOK - mulberry.com

Marc by Marc Jacobs marc jacob
255 NOK - bagheeraboutique.com

Marc Jacobs daisy perfume
420 NOK - harveynichols.com... Én kommentar

DIY - STATEMENT NECKLACE

DET DU TRENGER:

* Tykk "kjetting"

* Tynn "kjetting

*Perler

* Makrametråd. Det er den beste tråden å bruke, siden den er både fin og man kan brenne kantene.

* Metall "stenger". Både de me runding på enden, og de med flat stump.

* Tenger; avbiter, spiss og ...

* En lås

* Metall "rundinger"

*Fyrstikker eller annen flamme
1. Først finner du fram alt du trenger.

 

2. Knyt endene av trådene i den ene siden av den tykke kjettingen. Knuten skal til slutt brennes, så den trenger ikke å være så sterk. Så begynner du å flette makrametråden inn i kjettingen, dette gjør du over hele den tykke kjettingen. Jeg har brukt vanlig flette med tre tråder, men det er opp til deg. Du kan f.eks også bruke makrame.

 


3. Når du har flettet over hele den tykke kjettingen, knyter du endene fast (som på andre siden). Deretter skal du smelte knutene, slik at de ikke går opp. Da må du holde flammen et stykke unna tråden, slik at den bare smelter. Putter du flammen helt oppi tråden, kan du risikere at hele smykket blir ødelagt, siden det kommer til å smelte helt over og da ryker tråden.4. Fest på den tynne kjettingen, slik som på bilde over. På midten av den tynne skjettingen fester du en lås.

 


5. Nå skal du lage "anhengene" til smykket! Dette kan du gjøre litt som du vil med, men husk at nederst på anhengene skal det være en stump på stengene, og øverst skal det være en runding. Dette ser du på bilde. Når anhengene er ferdig, fester du de med metall rundinger til smykket. Siden makrametråden skal være nederst, er det her du fester anhengene.

 
 

Hva syns du?
... Ingen kommentarer

DIY-kveld

Hei! Ikveld er det DIY-kveld med Madeleine! Vi fikk dessverre bare laget en ting, siden vi brukte nesten fire timer på den ene tingen. Vi får nok lagd noe mer i morgen!

Gleder du deg til å se hva vi har lagd?... Én kommentar

BURSDAG!

JEG HAR BURSDAG IDAG, WII Jeg elsker å ha bursdag, det er såå gøy! Gaver og sånt fra mamma og pappa, får jeg om kvelden, såå det vet jeg ikke hva er enda..eller, jeg fikk en søt ramme på morningen, men jeg får jo mer, hehe!Uhm...er du glad i å ha bursdag?! :D2 kommentarer

WILDFOX

I need these tops from Wildfox soo badly!

WILDFOX WANTES


... Én kommentar

I WOKE UP WANTING TO KISS YOU

1342530814310186_animate_large... Ingen kommentarer

GANGNAM STYLE

 

Haha! Jeg elsker denne videoen. Beste noensinne!    HEEEY, SEXY LADYY
Sett på 1080p (HD)


2 kommentarer

outfit, mother fucker*


Genser fra Vero Moda, kosebukse fra b.young

KOSEKLÆR! Bare chiller, nei egentlig ikke. STRESS-DAG DELUX. Nå har jeg pugget lengee (sånn passe ihvertfall) til stooor samf. prøve som jeg har i morgen, snart skal jeg bake cupcakes og eple-kake, morfar kommer snart, jeg skal vaske bad + at jeg har naturfags lekse til i morgen, i tillegg skal jeg fikse noen sånne andre greier. JAJA. Slik er alltid september. Stress og mye kakespising...

 

Hva syns dere om mitt fine, fine. fiiine outfit?
... Én kommentar

T-SHIRTS (INNKJØP)


Genser fra Vero Moda


"Have you seen this  unicorn? If you have. You are probably high"
t-shirt fra Weekday


"Nothing to say about skulls&bones" t-shirt fra Zara

 

Hva syns du om Oslo-innkjøpene?... Én kommentar

Oslo med beste

Hei! Sorry, for null oppdatering både idag og igår! Men denne helgen ble visst like travel som forrige. I går var jeg i bursdag til fine Sofie (v.j) , kjempe koselig! Idag stod jeg opp tidlig å dro til Oslo med Sofie B. Altså, ikkeee den Sofie'en jeg var i bursdag til igår. Kjøpte 3 topper, fra Zara, Vero Moda og Weekday.

Mormor er her, og morfar kommer imorgen for å feire en slags felles bursdag for meg og Martin. Jeg har bursdag på onsdag, wiii! Uansett. Innkjøpene legger jeg ut i morgen, og turen til Oslo med Sofie var super koselig!

 

Hva har dere gjort idag?3 kommentarer

SHISEIDO & SEPHORA

 

De beste maskaraene noensinne! Jeg tror nok min aller største top favoritt må være sephoraen min. Men den er nesten tom... Kostene deres er ganske tykke/brede på begge, men aller mest på sephoraen, og det er det jeg liker best på kostene :D

 

Hvilken maskara bruker du?2 kommentarer

Orginal blonde

Åhh, denne parfymen dufter som himmelen! Dette være den deiligste parfymen noensinne! Mmm.. Det er vanskelig å beskrive lukten egentlig..den er ikke særlig søt, lukter ikke frukt eller bær eller noe sånt. Det er liksom ikke en lukt jeg kan sette navn på. Untatt D-E-I-L-I-G. HEHE. Den lukter liksom bare parfyme, eksklusiv parfyme. For den lukter ikke som kjendisparfymene, eller de fra h&m. Litt mer..chanel, om dere skjønner?

Jeg kjøpte den da jeg var i London i fjor. Jeg har aldri sett den før, heller aldri sett den etter. Håper bare at jeg finner den igjen når min er tom. Nå er den ca. halvtom.

 

Hvilken parfyme bruker du?5 kommentarer

Heey

Woop woop, ingen blogging. Slappfisken..
Endelig har jeg "null bomklikk" på hovedstedene i Europa, wii

Ellers har jeg egentlig ikke gjort så mye idag. Sett på tv, gjort litt andre lekser, u name it

Dårlig blogging idag. SKJERPINGS

Hva har'u gjort idag'a? Hilsen slænger'n... Én kommentar

"Spørsmålsrunde"

Tenkte å sette igang en liten "spørsmålsrunde" siden jeg aldri har hatt det på bloggen før! Sååå ja, ask me anything!


Legg igjen noen spørsmål da vel!... Ingen kommentarer

SELGER UBRUKTE CLARKS HEELS

Jeg må desverre selge disse helt ubrukte skoene. Grunnet helt feil størrelse. Skoene er fra merket Clarks og er bestilt fra netthandelen miinto.no. Skoene er av ekte skinn, og har en slags pudderrosa farge. Jeg syns skoene har et kjempe deilig materiale, så jeg skulle gjerne hatt de selv om de passet!

Trykk >HER< for å komme til stedet jeg bestilte dem fra.

Størrelse: 38 (5)

ORDINÆR PRIS: 1080,-  PRIS: 600,-


Kontakt: heleneleeinum@hotmail.no

 
... Ingen kommentarer

BOKANBEFALING

Jeg tenkte det var på tide med litt variasjon i heimen. Derfor gir jeg dere et lite boktips her:


"Face it". Dette er rett og slett yndlingsboka mi. Det skjer noe hele tiden. Hvis du er interessert i intriger, kjærlighet, drama, bitchfighter, krim, mote og syltynne modeller som sulter til de besvimer. Da er dette boka for deg! Den er skrevet på en utrolig bra måte, på en måte som ikke blir for voksen. Forfatteren skjønner seg på mote, og alt kaoset rundt dødstynne modeller som noen vil ha, og noen vil ikke.


Maja Silvestad er redaktør i landets største jenteblad; "Face It". Da hun nekter å godkjenne vinneren av "årets modell" fordi hun er for tynn, er helvete løs! Og hva skjer? Hvorfor får ikke Maja publisere en artikkel om barberte kjønnsorganer? Livet snur seg på hodet får Maja med all jobbingen, barna, ektemannen som er alltid er på reise, krangler og uenigheter i redaksjonen. Alt topper seg når kollega og venninne, Siv, bli sporløst borte. Det viser deg at Siv er blitt dopet og voldtatt. Hva er motivet? Og hva skal Maja gjøre når hun faller for politi-betjent Bord?


Dette er virkelig en bok å få med seg for enhver drama queen!

 

Syns du boka høres spennende ut?

 2 kommentarer

YOOOO!

Hei dere! Dette er en skikkelig travel helg, så da blir det ikke helt topp blogging..skal prøve så godt jeg kan! På torsdag bar jeg på trekanten med Madeleine, hvor jeg kjøpte en super fin skinnjakke og gaver til Martin. Igår hadde broren min bursdag; GRATULERER MED DAGEN BRI:D så vi var ute å spiste på big horn. Etter vi hadde spist dro jeg på jentenkveld med volleyball-laget hos Charlotte. Idag stod jeg opp tidlig for å dra til konfirmasjon til mine fadders datter. Nå er vi hjemme etter seremonien i kirken, og om ca. 2 min skal vi dra til dem og spise og sånt. Imorgen kommer i tillegg kanskje mormor og morfar innom, og oppå det hele har vi besøk av en fra Beliga som har vært her siden onsdag og blir til i morgen. PHEW, dette har vært en slitsom helg!


Hva gjør dere denne helgen?... Ingen kommentarer

BLACK, STUDDED LEATHER PURSE

ÅHH, JEG ER SÅÅÅ GLAD! Endelig, etter fire uker, har min fantastiske veske kommet. JEG VIRKELIG ELSKER DEN! Den er såå fin. Hele greia er ikke annet enn p-e-r-f-e-k-t. Da er det stopp med den fine, fargerike sekken min. HAHA! Neida. Jeg bruker sekk fordi jeg ikke kan bruke annet akkurat nå når jeg har krykker. Men håper på at jeg slepper dem til mandag, i og med at jeg må begynne å gå til skolen daa. Så da kan jeg bruke denne fine, fine, fiiiine veska!


Veske og ring fra modekungen.se

 

Likte dere veska?9 kommentarer

STITCH GIFS

Tumblr_m55hvudjdt1rr71reo1_500_large

Tumblr_m1racnz9ly1qiqy8mo1_500_large

Tumblr_m5hca2axfw1qci0woo1_500_large

Tumblr_m5x2nylxia1rwiggco1_500_large

Tumblr_m6k4v4yl011ryh2nio1_500_large

 Tumblr_m7bbc4kok11ryl7j4o1_500_large

Tumblr_m71c6pyld61rb3dr1o1_500_large

Tumblr_m7se0puceu1rsdnw8_large

Tumblr_m7bljzzikd1qeulqko1_500_large

Tumblr_m826ddj60y1rsmws3o1_500_large

Tumblr_m7i3l9vsrn1qk38k1_large

Tumblr_m8p3zq6vsn1ryvkawo1_500_large

Tumblr_m0qyzyhgjh1rp8934o1_500_large

Tumblr_lin94ra9zo1qauuq6o1_500_large

Tumblr_m9pycsaip21rf933ro1_500_large

Tumblr_m9e5b97tyc1rdavz9o1_500_large

Tumblr_m7q3ys0kev1qhnbtd_large

Tumblr_m97t4ulbqy1req0deo1_500_large

Tumblr_m6xu0aweub1qj7lb4o1_500_large

 

Tviler på at det fins noe søtere enn Stitch på jord. Han er virkelig utrolig skjønn. Haha! Han bringer fram så mange minner. Men det irriterer meg så innmari at det ikke fins et kjæledyr som ser sånn ut! Hvor kult hadde ikke det vært? Jeg kunne lagt ut tusenvis av bilder og gifs av stitch! Kanskje jeg skal lage en egen Stitch-blogg? Neei... Mine favoritter av disse gifsene er den når han legger seg med froske-bamsen, den hvor han tar ut kaka av ovnen, når han danser med Lilo, når han gråter i regnet, når han blir slikket på nesen og den hvor man ser han falle under isen!

 

Hvilken gifs er dine favoritter? og liker du lille, søte Stitch?... Ingen kommentarer

INSPIRASJON TIL DIY 

Noe av dette dere vil jeg skal lage? (legger selvsagt ut diy-prosjektet her når jeg er ferdig)... Ingen kommentarer

KRÅKHOLMEN

Teltturen på Kråka var kjempe koselig! Selvom det var litt mer strevsomt for meg med krykker og sånt, var det virkelig verdt det!


Tok ikke særlig mange bilder, nei..

 

Har du vært på Kråkholmen før?
3 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits