LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

I JUST NEED SUMMER

Åhh, som jeg savner sommer! Særlig når jeg titter ut vinduet, det er virkelig deprimerende. Jeg savner å gå i kule shorts og lette sommerkjoler, sitte ute til midnatt, oppleve masse; andre land og omgivenheter. Jeg savner å ikke tenke på når neste prøve eller innlevering er. Å bare leve livet. Jeg gleder meg allerede kjempe masse til neste sommerferie! :D

 

Tumblr_m1qba6i27v1rsiwfpo1_500_large13 kommentarer

første skoledag (etter operasjon)

Hei hei! Idag har jeg vært på skolen for første gang etter operasjonen. Jeg fikk heldigvis en ganske kort skoledag, siden jeg startet kl. 10, og så hadde jeg gym på slutten av dagen, og den var jo ikke meg med krykker med på. Såå derfor, ble jeg hentet kvart over ett ca. Uansett. Nå er jeg veeeldig sliten! Jeg har liksom ikke gått så mye hjemme. Fra kjøkkenet til stua har vært en laang økt. Haha! Og idag har jeg jo gått masse mye mer! I friminuttet, hente bøker (med sekk, hah), når jeg skulle fra bilen til og fra klasserommet osvosv. Vel, nå skal jeg slutte å klage. Det var ihvertfall deilig å komme seg på skolen igjen, siden det har vært utrolig kjedelig hjemme!

 

I tillegg lurer jeg på en ting. Dere husker mitt forrige DIY-prosjekt, stjerne smykket? Det var jo ganske god respons på den, og så var det en som lurte på hvordan man lager papir-stjernene. Det er ganske vanskelig å forklare, så jeg tenkte at jeg kunne lage en video om hvordan man gjør det? Er det noen som er interessert i det?


 

Video: skal / skal ikke?

 2 kommentarer

FAVORITT-TRENDER DENNE HØSTEN

Åhh, det er så mange fine trender som kommer utover høsten! Jeg er så forelska i masse forskjellig. Håper også at noen av stilene fra sommer holder seg utover høsten, sånn som f.eks: aztek, masse armbånd, maxi kjoler/skjørt, nagler, sporty looken(caps, baseball genser, bomullsshortser) osvosv. Siden det er sååå mye fint som kommer, tenkte jeg å lage et innlegg med mine favoritter. Det er masse mer som er fint, men jeg velger mine topp 4!

 

KAMUFLASJEFANTASTISK. Hva mer kan jeg si? Dette må være den kuleste trenden noensinne! Jeg husker jeg var hekta på kamuflasje når jeg var rundt...8 år? Da gikk det mer i rosa kamuflasje da. Åhh, jeg virkelig elsker denne trenden. Ikke bare kamuflasje, men generelt ting i militærgrønt! Gjerne med noen nagler eller litt gull detaljer. Kombinerer det gjerne med noe av trenden under :D Jeg har en kamuflaske bukse, men jeg vil gjerne ha en jakke og en shorts også! Tenker jeg kanskje skal lage en kamuflasje shorts, sy på litt kamuflasje stoff på en denim shorts. Akuratt som på runwaydreamz sin kamuflasje shorts.

 


SKINN:
Åhh, dette også er jo bare super fint! Jeg har minimalt av det her desverre. Jeg ønsker meg for det første en skinnjakke, et skinnskjørt og en skinnbukse - alt i svart! Skinn passer jo til kjempe masse. Særlig svart skinn. Nå må det handles! Noen som vet hvor man kan finne en litt billig, svart skinnjakke? (ikke ordentlig skinn, ikke fra ebay)

 

COWBOY (COWGIRL) OG INDIANER
Åhh, jeg er virkelig obsessed på både cowboy og indianer stil. Gjerne blandet sammen også. Har noen litt cowboy inspirerte topper, cowboy-hatt, cowboy-boots, vanlige, slitte, brune skinnvesker, INDIANER-VESKA MI. Den har jeg forresten helt glemt å vise dere. Verdens fineste veske! Jeg har også en del armbånd og ringer i denne stilen, og slitte denim shorts. Begge stilene er så utrolig kule, og mye av sko og vesker innen denne trenden er tidløse. Brune skinnvesker og cowboy-boots. Jeg har forresten også en brun skinnjakke, men den er uten frynser og alt det der. Ikke særlig cowboy-inspirert egentlig.

 

GROVT STRIKK:
Dette syns jeg er kjempe fint både sommer, høst og ja..egentlig alle årstider. Både enkle og med mønster, basic eller knasje farger. Det er også utrolig fint med en skjorte under. Jeg elsker min lyserosa strikkegenser fra mango i Kroatia. Jeg hadde heller ikke hatt noe imot å hatt en Stine Goya-genser i klesskapet. Acne sine gensere er også utrolig kule!

 

Hva syns dere om disse trendene, og hva er deres favoritt-trender for høsten? 


2 kommentarer

DIY - star statement necklace

Hei! Nå fikk jeg endelig surret meg til å lage et diy-prosjekt. Når jeg startet å brette papirstjerner var egentlig ikke planen å lage et statement smykke. Men slik ble det.

Det du trenger:

* Papir

* Saks eller papirklipper

* Pensel og maling + noe å male på.

* Metallstenger med runding på den ene siden (sånne man bruker til å lage smykker)

* Metallrundinger

* Tenger; en klippetang, og en til å forme metall

* Lenke, denne kan du velge litt selv hvordan skal se ut

* En type lås

 

1) Først bretter du så mange papirstjerner du vil ha. Jeg lagde 6 stykker.2) Så maler du dem. Jeg malte mine i gull.

 


3) Så stikker du metallstengene igjennom stjernene, klipp av så lang bit du trenger, og bruk en tang til å lage en runding på andre siden også. Slik som på bildet.

 


4) Fest sammen stjernene ved å feste metallringene i ringene på metallstangen. Som på bildet.

 


5) Så fester du lenken på. Jeg valgte å ha en litt grovere lenke innerst mot stjernene for å få et litt mer spesielt "look". Dette kan du gjøre som du vil med. Smykket er ferdig!

  

Hva syns dere om resultatet?

 
19 kommentarer

WANTIES: NEW ROOM

Jeg skal snart pusse opp romment, så derfor ser jeg jo selvsagt en del etter ting jeg vil ha. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et "wantes"-innlegg med interiør ting! Hvis dere lurer på hvor ting er fra, er det bare å spørre i vei! :)


Jeg har allerede kjøpt inn noe. Et par puter, noen telysholdere, sengeteppe, noen bilder og ett wallpaper. Mitt rom er ganske lite, men det kan være at jeg skal få både mitt og Martin sitt rom når jeg pusser opp. Da skal han flytte ned i peisestua. Dette er ikke sikkert, men kanskje. Våre rom ligger helt inntil hverandre, så det som var planlagt var å rive ned veggen. Nå har jeg ombestemt meg, og vil heller ha en skyvedør/eller åpendør mellom rommene våre. Grunnen til dette er at det er mindre jobb, i tillegg til at det blir mer plass når jeg har en ekstra vegg. Og det blir jo på en måte to ekstra vegger, siden jeg kan sette møbler inntil på begge sider. Smart?

 

Hva syntes dere om mine interiør wantes, og syns dere at jeg bør fortsette å ha interiør ting i "wantes"-innleggene en gang i blandt?3 kommentarer

Hjemme etter operasjon

Hei, da er hjemme fra sykehuset, etter to netter der. Operasjonen gikk fint, selvsagt mye smerter, men ikke i nærheten så mye som sist. Arret er jo ganske stort, og siden det nettopp er sydd sammen er det jo ganske vondt der... Idag har jeg jo ihvertfall kommet meg opp av i senga, etter en kjedelig gårsdag, hvor jeg bare lå i senga, i samme stilling, hele dagen. Jeg føler meg ikke sørlig bra nå, man blir veldig sliten av både operasjonen, alle medisinene, bandasjeskifte og å begynne å gå på krykker. Alt er mer tungvint! Idag tok jeg jo også ut drenet. Det er et rør som er inni foten, som går ut og ned i en slags pose. Det pga. blodet som kommer ut. Så idag ble deg dratt ut. Det gjorde kjempe vondt, siden det er sånne tagger på røret! Uansett, nå er jeg hjemme. Er litt uggi-buggi, kvalm og sliten, men jeg har ihvertfall kommet meg hjem! Det er da en start!?

Har du operert før?4 kommentarer

OPERASJON

Jeg blir borte en liten stund herfra. Grunnen er at jeg skal operere på onsdag. Jeg drar fra skolen idag (tirsdag) for å dra på undersøkelsen. Dette må man alltid gjøre før en operasjon, fordi man ikke kan operere om man er syk, man får ikke spise og jeg må være 100% ren, i tillegg må jeg kanskje overnatte der til onsdag. Det spørs hvor tidlig på onsdag operasjonen blir gjort. Det er litt usikkert hvor lenge jeg blir på sykehuset, hjemme og med krykker (det spørs på hvordan jeg føler meg), men de antar det blir et par dager på sykehuset, ca. en uke hjemme, og ca. 2 uker med krykker. Trening vet jeg ikke helt med, men jeg kommer til å være med å se på treningene jeg egentlig skulle vært med på.

Grunnen til operasjon er at jeg opererte for ca. 1 år siden, siden jeg har skjeve føtter, og jeg hadde mye smerter, som gjorde at jeg hadde kjempe vondt etter treninger eller dagsturer. Derfor tok jeg en stor operasjon som gikk ut på at de skjærte opp foten min, kuttet over skjelettet, snudde foten 13 grader, boltet den igjen med metall-bolter og- metallplate, deretter sy igjen såret. Dette gjorde at jeg måtte være på sykehuset en uke, hjemme i 4 uker, 15 uker med krykker og egentlig ca. 1 år uten trening (etter fysioterapeuten sin mening) + et stort arr... Jeg var unna trening i et halvt år, før jeg begynte igjen. Nå skal jeg ta ut metallboltene og platen. Det er en mye mindre operasjon en sist, men jeg får et like stort arr og jeg må gå ltit med krykker, være hjemme fra skolen ca. 1 uke, og får ikke trene med det første. Heldigvis tror jeg ikke det er snakk om mange uker før jeg kan begynne med trening igjen! :)

 


4 kommentarer

People only see what they are prepared to see4 kommentarer

New panties

 

1; Grå jeans fra In Wear

2; Mørkegrå  jeans fra Cheap Monday

3; Hvite bukser med gull nagler på sidene fra Zara

4; Militærgrønne kamuflasje bukser med gull nagler fra Zara4 kommentarer

LAS VEGAS

Jeg savner virkelig denne byen! Den er så utrolig kul! Jeg var i Las Vegas i fjor sommer, da jeg reiste rundt i USA med familien. Las Vegas er en by som holder i små doser. Det er så utrolig varmt og klamt der, og uansett er det høy musikk og festing hele natta, hver dag! Men det er virkelig et utrolig sted, som alle bør reise til en gang i løpet av livet sitt. Gjerne flere ganger også! Du trenger nemlig ikke å reise til Frankrike for å se eiffeltårnet, eller til Egypt for å se pyramider. Du kan bare reise til Las Vegas!

Åhh, som jeg savner det landet! USA-turen var virkelig den beste ferien noensinne! Jeg var jo veldig mange forskjellige steder i California også; San Francisco, LA, Hollywood og Beverly Hills, Gran Canyon, Lake Tahoe, noen Lake'er jeg ikke husker hva heter, Las Vegas, San Diego og...tror ikke det var flere steder, unntatt et par Lake'er jeg ikke husker navnet på. Jeg opplevde så utrolig mye den ferien! I løpet av dette året skal jeg også til Canada, siden noen venner av familien flytter dit i tre år.. Det gleder jeg meg masse, masse til! Ah, det fins ikke noe bedre enn å reise til nye land. Heller ikke til land man har vært i før. Jeg skal definitivt tilbake til USA! Jeg må jo få med meg Texas, New York, Florida, Chicago, HAWAII, Miami, Boston og Washington DC! Kanskje Wales også. Og selvfølgelig noen av de flotte øyene! Et annet sted jeg har lyst til er Mexico!


Virkelig et sted som er verdt å dra! Men jeg anbefaler å være et annet sted mesteparten av oppholdet i dette fantastiske landet! Las Vegas holder massevis i små doser, vær her et par dager! Resten av tiden kan du oppholde noen andre steder, sånn som stedene jeg har nevnt. Husk at Las Vegas egentlig ligger midt i ørkenen, det er 40 grader her.

 

Har du noen gang vært i Las Vegas, eller har lyst til å dra dit? Eller har du noen steder du gjerne ville dratt til, eller anbefaler både i USA og andre land?
... Ingen kommentarer

I don't want anything other than a butterfly on my nose

Tumblr_m8nxccv0up1rt9yslo1_500_large

 

Er ikke denne bare utrolig søt?... Ingen kommentarer

H E I

Hei! Dette har vært en uinteressant dag. Jeg prøvde faktisk å blogge tidligere idag, men jeg kom visst ikke på noe å skirve om...ups. Idag har jeg jogget, dusja, vært ute med Keira og holder nå på med et DIY - prosjekt, det publiseres forhåpentligvis innen idag eller i morgen! Idag er det tacotime, NAM

 

Hva har du gjort idag?... Ingen kommentarer

INNKJØP 06.08.12T-skjorte fra bikbok

Armbånd fra bikbok

Smykke fra bikbok6 kommentarer

de siste 6 dagene

Hei! Jeg glemte å si ifra før jeg dro til sommerhytta til mormor og morfar sist fredag! Det var utrolig koselig; soling, inn til byen, kortspill, restaurant, lesing. tirsdag var jeg med Madeleine, og på onsdag var jeg på stranda med Madeleine, Julie og Sofie. B. Madeleine og Sofie overnattet her. Vi spiste pizza, så på the mentalist og cougar town. Kjempe koselig! Idag har vi laget ostesmørbrød og "drinker". He-he.

 

Hva har dere gjort i det siste?
4 kommentarer

Lyst på flere lesere? Bloggtrafik.nu

Er det noen av dere som har hørt om nettsiden bloggtrafik.nu? Dette er en nettside hvor du kan lage din egen "profil" som hører til din blogg. Her trykker du på "samle poeng", og du kommer på en tilfeldig blogg. Deretter trykker du bare på "neste" så lange du gidder. Du får 2 poeng pr. blogg du er innom, og hvert 3. poeng, for du èn leser på din blogg. Startbonusen er 100 poeng!  Og det er helt gratis!

> TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM, OG FÅ FLERE BLOGGLESERE < 


 

Så er du med? >HER<3 kommentarer

KROATIA DEL 2

Oi. Jeg har jo helt glemt dette med Kroatia innleggene! Her kommer ihvertfall del 2, også skal jeg prøve og få lagt ut de få outfitene jeg tok bilde av, og reise guide, før sommerferien er over. 

Etter vi hadde vært i den lille, søte landsbyen Torunj, dro vi videre til en by like utenfor Trogir. Her bodde vi i leiligheter sammen med Tuva og hennes familie. Altså, en leilighet til hver familie. Heldigvis fikk vi leilighetene rett ved siden av hverandre, slik at vi kunne titte over hverandaen til dem, og dørene våre var ved siden av hverandre. 
 

5 minutter fra leilighetene var det en stor strand. Eller, den var veldig lang, men det var liksom ikke en lang, rett sandtrand. Det var sand noen steder, men mest steinberg. Utrolig fint, og varmt! Ved stranda var det restaurant og barer, vannpolobane og hoppekanter. Det var kjempe fint og dykke der! Meg og Tuva dykket bare med dykkemaske, det gjorde også lillebroren hennes Ulrik. Mens broren min, Martin, og Tuva sin storebror, Johannes + pappa, dykket sånn ordentlig. Med oksygen og hele pakka! To kvelder dro vi også inn til Trogir. Vi delte oss, og meg og Tuva dro og tittet i boder. Vi kjøpte armbånd og ringer, men min ring ble ødelagt.. Så dro vi på en fin restaurant og spiste. Ellers, når vi ikke tok båten til Trogir, gikk vi bare ned i "byen" og spiste på de restaurantene som var der. Dette var ikke akkurat butikkstedet! De hadde et par boder, men det var mest badebukser, badeballer og fake rayban's. Ellers, var det mest soling, bading og masse kort spilling. Meg og Tuva ble "kjent" med en liten jente i leiligheten helt nederst foran bassenget. Tipper hun var rundt 4 år, og ikke vet vi hvor hun var fra. Hun bare fulgte etter oss, dykket i bassenget med oss, og kom med sånne "tennisrekkerter" og sånn fjærball så vi måtte spille med henne. Og en kveld, når meg og Tuva satt nede ved bassenget og spilte kort, kom hun å gå oss godteri, og faren tok bilde av oss. Haha.!En av dagene bestemte vi oss for å gjøre noe annerledes. Så min familie dro på elve rafting, men Tuva og hennes familie dro en gang til til Trogir. Raftingen var kjempe spennende! I tillegg fikk vi bade i elva på de rolige strøkene, og hoppet fra en 3 meter høy klippe!Det skjedde også et par triste ting... På de fleste slike steder i utlandet er det mange løse dyr, villkatter og villhunder. Ved bassenget vårt var det en katt som kom tilbake hver dag, siden vi koste med den. Det er den mest kosete katten jeg noen gang har møtt! (untatt Luke da!) Vi ga den melk, og koste med den. Den var så tynn, så tynn! Bare skjellet og hud, for å si det mildt. Den hadde noe sopp lignende ting i rompa, og masse sår på halsen. Ja, vi vasket oss på henda med en gang etter vi hadde kost med den! 

En annen episode, den tristeste av de alle. Heldigvis var ikke meg og Tuva der... Martin, Johannes og Ulrik gikk litt rundt i gatene. Ca. 5-10 minutter unna er det en "søppeldynge". En sving med mange containere, og alle legger fra seg søpla si der. De hørte noen små skrik. På gjerdet ved søppeldynga sto det en sko eske. De gikk bort til den. Tittet oppi. Der lå det noen hylene, små, uskyldige kattunger. De var så og si nyfødte. 4 kattunger. 1 var død. Det var mange veps oppi, skittent og ekkelt. Litt senere dro vi tilbake. Meg og Tuva ville se dem, gi dem litt melk. De var borte. Vi får håpe at noen ansvarsfulle mennesker tok vare på dem, og stelte dem.


Dette er selvfølgelig ikke en av de stakkars! 

En trist ting til hendte. Eller, vi vet ikke hvordan det gikk. Vi gikk nedover mto "byen" da vi så 2 valper på andre siden av den travle veien. De begynte å løpe over da vi så en bil. Vi løp over, stoppet dem, og løftet dem over den lille kanten til rastauranten de hadde vært på. De var så ville, så kosete og søte. Begge var bitte små, med halsbånd. Etter vi hadde kost med dem, måtte vi gå. Vi tittet tilbake. De små valpene gikk over veien, en bil kom i full fart. Noen meter fra dem. Noen damer på den andre siden fikk ropt dem til seg. Så vidt..
Så, når vi hadde vært her en uke, dro vi til et sted like utenfor Zadar. Igjen. Ikke det samme stedet, men nærmere Zadar. Dit dro vi inn til kvelden, den siste kvelden. Før vi skulle fly hjem neste morgen. Vi fikk en kjempe deilig søvn...når vi fant ut at det var en MUS PÅ ROMMET!! De er jo små, og ikke så farlig, men man vil jo ikke sove med en. Uansett, de kan ha bakterier!


Måtte jo ta et bilde av Martin utenfor den Kroatsiske North Sails, siden han jobber på North Sails hjemme i Norge!

 

 

Har DU vært i utlandet i sommer? Eller hvert hjemme i regnfulle Norge?... Ingen kommentarer

Sleepover

(DETTE INNLEGGET SKULLE VÆRT PUBLISERT I GÅR)

Hei. Manprit overnattet her fra i går, til idag. Igår var vi i svømmehallen, haha, siden det regna sånn..! Så dro vi til McDonalds, og deretter trekanten. Kjøpte et par småting på salg på bik bok. Alt kom på under 200 lappen, selvom det var verdt nærmere 500 lappen. Og jeg fikk kjøpt den fine, fine, fiiiine t-skjorten jeg har ønsket meg ♥ Til kvelden spiste vi is og så på en film. Så ble det sex&singelliv-maraton, til kl. 2. 

Vi våknet kl. 12, noe som er veldig sent, til meg å være! Så var det litt mer sex&singelliv som vi hadde tatt opp. Og en episode cougar town. Min yndlingsserie, men Manprit syntes det var kjedelig.. Her loss!  Er vi ikke fine?

 

Hva har du gjort idag?... Ingen kommentarer

Design

Ser dere at jeg har fått nytt design? Jeg var rimelig lei av det andre, og uasnett var bildene på headeren veldig gamle. Har forandret meg litt siden det :D Jeg valgte et enkelt, fint, hvitt design, som jeg fant på >CAROLINE< sin blogg. Mitt forrige design var faktisk også derfra. >TRYKK HER< for å komme direkte til designet. Som dere ser er mitt design litt annerledes i farger og sånt, fordi jeg har redigert det litt annerledes. Hvis noen vil ha akkurat det her, så kan jeg legge det ut?

Jeg valgte også å ha en veldig enkel header. Ingen bilde, eller farger. Profilbildet har heller ikke så mye farge, men litt. 

HER SER DERE HVORDAN DESIGNET TIL CAROLINE MARIA ER, UTEN NOEN FORANDRINGER:


Som dere ser, er det litt annerledes enn mitt. Mitt er HELT hvitt.

 

Hva syns dere
 2 kommentarer

PICNIK IN GARDEN

Dette har vært en kjempe koselig dag, sammen med >Sofie<!    (INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET PÅ SØNDAG)

 

Picnik i hagen. Kult, eller hva?... Én kommentar

Oslo

Heihei! På lørdag var jeg i Oslo med mammi. Vi så litt i butikker, og spiste en deilig pizza på restauranten Olivia. Har aldri vært her før, men det hadde en av de beste pizzaene jeg noen gang har smakt! Utrolig fint sted, like ved Aker brygge.

 

Det ble et par ting på meg, som vanlig. Men jeg holdt meg faktisk til et lavt budsjett. Uansett, var tingene nyttig, noe som alt jeg kjøper er. Føler jeg ihvertfall... 

Jeg kjøpte et smykke fra Monki som var på salg, det var litt spesielt, men kostet bare 20 kr! Også en bukse på weekday, som også var litt spesiell (men kul!), og den kostet bare 40 KR!!! Ærlig talt, for en bukse! En Cheap monday-bukse! Også kjøpte jeg to bukser på Zara. Åhhh, så fine! Dette ble jeg mest fornøyd med, selvom de ikke hadde de fine buksene på MQ i min størrelse. Den ene buksa, var såå kul! Kamuflasje-bukse med gullnagler i lomma, og på rompa! Den andre var hvit, men gullnagler på sidene, hele veien ned!  HEAVEN

 

 

 

Noen gode restauranter i Oslo dere anbefaler?... Ingen kommentarer

VINNERE AV KONKURRANSEN VINNERE AV KONKURRANSEN!

Hei! Da har jeg endelig fått surret meg til å trukket 2 vinnere! De får hvert sitt gavekort på 200 kr på miinto.no:)

Den første vinneren er: >TINA< 

Den andre vinneren er >MARTINE<

Jeg kommer med desverre ikke inn på Martine sin blogg for øyeblikket, derfor får jeg ingen bilder derfra..:(

 

Tips til konkurranser i fremtiden?3 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits