LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Dispensado señorita

Hade på badet! Nå blir det en 3 dagers pause herfra. Jeg skal nemlig på kanotur med pappa(og Keira), og vi skal overnatte i 2 netter. Drar i morgen tidlig :) Skal prøve å få til noen diy-prosjekter når jeg kommer hjem. Har et par ideer, men jeg har generelt lite inspirasjon for tiden. Får titte litt rundt på klær og slikt, så finner jeg nok på noe!

 

Hva skal du de neste dagene?2 kommentarer

KONKURRANSE - vinn gavekort fra miinto.no (200 kr x 2)

Minner dere på konkurransen jeg holder gående på bloggen for øyeblikket. To vinnere stikker av med et gavekort hver på miinto.no. Gavekortet er på 200 kr:) MELD DEG PÅ HER

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med, med navn og e-post adresse. Ser at det er mange av dere som glemmer å skrive e-post adressen. Det er veldig dumt! Hvertfall om dere ikke har blogg. Om man ikke vil legge ut e-post adressen sin offentlig, kan du bare skrive e-post adressen i "e-post adresse" feltet der du kommenterer. Da er det bare meg som ser den! Er du med?... Ingen kommentarer

GAUSTATOPPEN!

Hei! Igår var jeg og familien på tur! :D Vi gikk opp på Gaustadtoppen, som ikke er så langt fra hytta vår. Vi kjørte kanskje i 40 min(?), før vi kom til der man begynner å gå. Det er en ganske slitsom tur egentlig, siden det er veldig mye store steiner og slikt. Ja, det er egentlig steiner hele veien, så det er ikke det beste underlaget! Uansett. Det var deilig å gå opp. Keira var kjempe flink, men død som et slakt når vi kom hjem! Hun er en skikkelig sporty hund altså, ihvertfall til å være en så liten en♥

Idag har jeg jobbet for det meste. Hytta er jo ganske så ny, og siden vi bygget den fra bunn av, må vi plante, så og sånne ting. Meg og mamma gikk nedover bakkene med trillebåre og spader, og gravde opp biter med lyng, blomster, osv. Det var ganske slitsomt å trille den fulle trillebåra opp alle bakkene så mange ganger, men da ble det vel litt trening i armene gratis på kjøpet? :)

Senere grillet vi, og satt rundt bålet på den lille "leir-plassen" vi har laget i hagen. Koselig!

 

Det var en ganske lang, og slitsom tur. Men det var deilig også! Jeg fikk veldig vondt i beina på slutten, pga. noen beinproblemer. Men ellers var det en kjempe fin tur! ...

 ... og det er jo alltid en deilig følelse når man kommer hjem igjen. Særlig til sola!

 

Har dere gått noen fjellturer i ferien?... Ingen kommentarer

Magic Mike

Igår var jeg på kino med Manprit. Vi så filmen Magic Mike! Den var utrolig bra, og kjempe morsom! Den handlet om mannlige strippere, og da spesielt om stripperen Mike (som kalles Magic Mike). 

Når vi skulle bestille billetter, og Manprit hadde bestilt, så satte jeg kortet mitt inn. MEN jeg hadde glemt koden min, så jeg fikk ikke bestilt! Så jeg måtte ringe mamma, og hun måtte finne noen sånne papirer hvor koden stod. Og så måtte vi gå bakerst i den lange køen, når filmen allerede hadde begynt! Og når jeg skulle bestille igjen, var det ikke sikkert at jeg fikk en plass ved siden av Manprit. Heldigvis fikk jeg det! Vi satt faktisk helt forrest fordi det var så få på kinoen:)

Hvertfall. Dette var egentlig en veldig bra film, som de felste jenter vil like. Nå får vi vel nok av fine mager?
2 kommentarer

DIY - SKULL T-SHIRT

Halloo! Har kommer diy-innlegget om "fame t-skjorten" jeg gjorde om. Dette er det DIY-prosjektet jeg har blitt mest fornøyd med, av alle jeg har hatt. Jeg elsker den nye toppen! Den er ikke særlig vanskelig å lage, men det kan ta litt tid.

DET DU TRENGER:

* En t-skjorte

* En saks

* Et motiv til å ha på ryggen (dette er bare noe du må ha i hodet)

* Penn

FRAMGANGSMÅTE:

 


1) Finn fram t-skjorten du vil bruke, gjerne med motiv foran. IKKE SKRIFT ELLER LIGNENDE BAK!!

 


2) Tegn en strek der du vil klippe av armene. Jeg valgte å ha ganske tykke ermer, siden det kan være deilig hvis man blir solbrent på skuldrene:) Uansett, syns jeg det passer bedre til denne t-skjorten! Klipp av langs kanten, dette gjør du på begge armene selvfølgelig!

 


3) Tegn en linje nederst der du vil klippe av. Denne toppen skal være ganske kort, men IKKE magetopp. Den skal gå til der buksa/shortsen starter:) Klipp av langs kanten.

 


Dette kan du bare kaste!

 


4) Tegn motivet du vil ha på ryggen. Jeg syns det er drit kult med hodeskalle motiv! Dere ser mitt valg på bildet:) Klipp ut motivet etter linjene du har tegnet.

 

 

FINITO!!
 
Er ikke dette bare sykt kult?!
4 kommentarer

EeeOH

Heisann sveisann! Nå sitter jeg å ser på OL åpningen med familien. Vi hadde egentlig tenkt å dra hjem fra hytta sent idag, men det blir heller tidlig imorgen. SÅ jeg må stå opp kl. 8. Heldigvis er ikke jeg en soveløve, hvertfall ikke til vanlig! Idag har jeg vært meget flink jente å jobbet mye utenfor hytta. 

Hvertfall. Jeg hadde tenkt til å legge ut innlegg med bilder fra Gaustatoppen og slikt, i går. MEEEN, så ville ikke blogg.no laste opp bilder. Så da gadd jeg heller ikke å redigere dem ferdig (slapp av, jeg redigerer bare lys og sånt. Ikke alltid. Men noen gangen, når jeg gidder). Og jeg orker ikke å redigere dem nå heller, så derfor venter jeg med det til imorgen:)

Her har dere et skikkelig søtt bilde av meg!Var ikke det fiint?

 

Uansett. Hva gjør du i kveld? 

 

>OG HUSK: MELD DEG PÅ KONKURRANSE HVOR DU KAN VINNE ET GAVEKORT PÅ MIINTO.NO (200KR)! OG DET ER TOOO VINNERE!<... Én kommentar

KONKURRANSE - vinn gavekort fra miinto.nok

Hei! Tenkte å kjøre i gang en konkurranse. Premien blir et gavekort på 200 kr fra miinto.no. Og det blir TO vinnere!

Legg igjen en kommentar med navn og  Alle kan være med, både med eller uten blogg. Vinnerene blir publisert på bloggen. I tillegg sender jeg mail, og hvis vinnerene har blogg skriver jeg det som kommentar også:) Gavekort-koden sender jeg på mail, bare på mail.

Miinto.no er en kjent, norsk butikkside på nett. Her selger de for det meste klær, sko, smykker, accessories osv, men også litt interiør, hudpleieprodukter, sminke og mer. Jeg har nettopp bestilt et par ting, som sikkert snart kommer i posten:) 

Er du med?14 kommentarer

STRAWBERRIES

Hei! Imorgen skal jeg gå opp på Gaustatoppen sammen med familien. Dette er det punktet i Norge, hvor man har størst utsikt. Det blir en lang dagstur med masse oppoverbakker! Og selvsagt nedover når vi skal tilbake. Det blir deilig med litt trening! Har ikke vært særlig flink til det i ferien, men jeg treningssvømte litt med Tuva i Kroatia:)

Siden det ikke er så mye å blogge om her, tenkte jeg å legge ut jordbærbildene mine, hehe. På tirsdagen var jeg nemlig på Åby gård med Manprit å plukket jordbær. Så lagde vi jordbær med sjokolade og så på en film. Det får holde med jordbær bilder, siden Manprit nekter å bli lagt ut bilder av.
hehehehe

 

Like strawberries?


... Ingen kommentarer

my princess... Ingen kommentarer

INNKJØP - KROATIA

Heldigvis hadde de noen fine butikker i Kroatia! Jeg som trodde at det værken fantes sminke eller fine klær, og ihverfall ingen kjente butikker. Men joda! Her var det Zara, NewYorker, Berskha, Pull and Bear, Topshop osv. Pluss fine butikker, som jeg ikke har hørt om før. På markedene solgte dem fine smykker, ringer og armbånd til en noenlunde grei pris. Jeg hadde sett for meg dem en del billigere, men for all del; de var mye billigere enn her hjemme. Jeg kjøpte helt greit mye, det var ikke en shopping-ferie, men litt ble det.

 

 

 

Rosa genser fra Mango 

 

Alle armbånd fra diverse boder, ringer fra en butikk jeg ikke husker, essie neglelakk i fargen dew psyked (?), resten av neglelakkene i merket essence fra Kozmo og kremblush fra Kozmo i merket essence. 

 


Frynskeskjørt fra Zara

 


Cowboy-boots fra en butikk i Zadar som jeg ikke husker navnet på

 


Ecotools fra Kozmo. Dette er noen miljø-og dyrevennlige koster med bambusskaft som finnes på apoteket i Norge.

 


Genser fra Berskha, denne blir deilig på båten i sommer

 


Bukse fra Zara, denne sitter som et skudd. Er allerede en ny favoritt av jeansene mine, i tillegg har den en liten glidelås nederst som passer meg fint i og med at jeg har store føtter, så det må være ganske stort hull for at jeg skal få foten igjennom, og jeg er ikke fan av sleng:)

 

Kjoler fra Berskha, er ikke denne fin?

 

Love&Peace armbånd, kjøpt på en eller annen bod

 Militærgrønn skjorte med "nagle-knapper" i gull, fra Zara

 


Neglelakk i merket essence fra Kozmo, og ring fra en butikk i Zadar som jeg ikke husker navnet på

 


Utrolig behagelige sko fra Franzisca

 

I tillegg til dette kjøpt jeg en kjempe fin ring, som jeg har mistet, og en fotlenke med skjell.

 

Noe dere likte?... Ingen kommentarer

En minnestund - 22. juli

Idag er det et år siden tragedien rammet landet vårt. Hverdagen har vært tung og uvirkelig for dem som sitter igjen med et dypt savn. Jeg sender alle mine tanker til dem som omkom, og dem som sitter igjen, etter 22. juli 2011. 

Vi andre må slutte å ta livet som en selvfølge. Vi må leve ett hvert sekund som om at det er vårt siste. Vi må la dem vi er glad i vite at vi er det. Vi skal sende alle våre tanker til dem som er bortkomne fra både Utøya og regjeringskvartalet, til dem som sitter igjen med et savn etter en venn, et familiemedlem eller en kollega, til dem som opplevde marerittet. Dem skal vi sende alle våre tanker til, og vi må alle fokusere på å leve videre.

Vi skal aldri glemme det som skjedde, og ingen av dem som døde skal noen gang bli glemt. Vi skal ikke prøve å glemme det som skjedde, men vi skal leve videre. Vi skal ikke klandre oss selv, eller noen andre, for ikke å ha stoppet gjerningsmannen. På dette tidspunktet gjorde alle det beste de kunne, selvom man kan se i ettertid at noe kunne blitt gjort annerledes. 


love and peace, that should rule the world

 
... Én kommentar

KROATIA DEL 1

Kroatia er et utrolig fint land! Jeg koste meg som bare det; først tre dager med familien, og så en uke sammen med en familie vi er gode venner med. Kroatia er en blanding av skrapete hus som enten ikke er ferdig, eller er ødelagt, og pastellfargede murhus. Varmen var utrolig høy, og naturen var kjempe flott.

De første tre dagene hvor vi var bare familien, var vi i en bitte liten landsby som heter Torunj, som ligger ikke så langt unna Zadar. Dette er det mest avslappende stedet jeg noen gang har vært. Folk gikk rundt i bikinien og spidoen hele døgnet, og overalt. På stranden, restauranten, butikken og i gatene. I tillegg er de fleste her ganske overvektige, noe jeg tror skyldes all øllen. Her er øllen nemlig billigere enn brus! I tillegg serverer de nesten pommes frittes til alt! I Torunj bodde vi i en leilighet med bad, kjøkken, stue, veranda, et stort soverom, også var det en sovesofa i stua. Det hørte til en egen, liten strand til leiligheten, med solstoler og parasoller. Her tilbrakte vi våre stranddager. I mens vi var her, dro vi til nasjonalparken Krka, inn til den store byen Zadar og til Nim-strendene. Krka er det fineste jeg noen gang har sett, (i tillegg til den store fiskestimen meg og Tuva så senere i ferien) man går rundt på en plankevei de har bygd, hvor vanner renner under og på alle kanter. Plantelivet er fantastisk, vannet er skinnende blått, det er tusenvis av knallblå øyestikker, og den vakre lyden av fosser, elver, fugler og sirisser er helt utrolig! Og på toppen av det hele, kom man til slutt ned til et sted ved en foss, hvor man fikk lov til å bade!

 

Zadar er også en kjemep fin by. Desverre kom vi litt sent på dagen, slik at nesten alle butikker var stengt. Uansett, fikk vi sett orgel-trappen! Dette er en stor trapp som ligger rett ved vannet. Inne i trappene er det store orgel, som spiller i vinden. Her sitter folk å tenker, leser, hører på musikk, turister titter, og alle nyter den fine lyden og solnedgangen når den kommer. Flaks for oss var vi der ved solnedgangen, det er noe av det vakreste som fins. Det, stjerner, Krka og fiskestimen. Butikken Kozmo var åpent, et parfymeri. Her fikk jeg handlet en ring, (som jeg har mistet) to vanlige neglelakker, en maniky-neglelakk, krem-blush og ecotools-sett. All sminken var fra et merke som heter essence, som er utrolig billig, funker kjempe bra og ser eksklutivt ut!Etter vi hadde vært i Krka, dro vi inn til Nim-stranden som er en laaang, hvit sandstrand som er ganske kjent. Dette var det deiligste badestedet vi har vært, helt klart! Vannet var kjempe klart, kjempe varmt og BLÅTT! I tillegg var vann på begge sider av stranden, og på den siden man ikke badet smørte folk seg inn med en svart gjørme, som skulle være bra for huden. Jeg syns egentlig det så ganske komisk ut når hele familier gikk rundt på stranden slik, men jeg tenkte "Hvorfor ikke prøve?", så jeg smørte meg inn! Men jeg skyldte det av igjen med en gang, det så utrolig dumt ut!    Jeg har alltid trodd at Kroatia er et sted hvor det ikke fins butikker. Jeg tenkte at det ikke var nødvendig å spare for denne turen, siden det ikke fantes noe å kjøpe der. Eller jo, jeg var innstilt på at de hadde kjempe billige armbånd og ringer, og at man fikk kjøpt skinnvesker til en billig pris. Armbånd og ringer var ikke så billig som jeg hadde forventet, og skinnvesker var ikke å se. MEN på vei hjem fra denne stranden sa pappa "se på det store kjøpesenteret!" På utsiden av kjøpesenteret stod navn som "zara" "berskha" "newyorker" "top shop" "pull and bear" osv. osv. Jeg skrek ut at vi måtte på det senteret, så pappa snudde og kjørte dit. Jeg brukte egentlig all tiden på Zara, og bitte litt på Berskha. Og så stengte det! 


Denne sommerfuglen reddet jeg!


oii..

 

Her har dere litt diverse bilder fra de 3 første dagene:

Dette var del 1.

 

Pretty nice, huh? 

 

 2 kommentarer

HOME AGAIN

Da er jeg hjemme igjen! Kroatia er virkelig et fantastisk land, som jeg gjerne drar tilbake til! Jeg kom hjem fra Kroatia på søndagen som var, etter en ti dagers lang tur! Så dro jeg og mamma på sommerhytta til mormor og morfar, og der overnattet vi til idag. Meg, mamma, mormor og Ann-Kristin. Nå hadde jeg tenkt å lage et langt innlegg om Kroatia-turen, men siden jeg ikke finner kameraet mitt, får det vente. For håpentligvis får jeg fikset det i morgen, siden på søndag drar hele familien på hytta. Jeg kommer nok med en oppsummering, reiseguide, outfit's og innkjøp! 

Jammen, klarte jeg ikke å handle i Skien også, selvom jeg er i minus fra Kroatia-turen. I tillegg hadde jeg kjøpt noen småting, før vi dro også..Nå er det skjerpings!! Uansett, her har dere en liten "bilde-smakebit" fra Kroatia: 

Looks good? Ordentlig innlegg kommer som sagt senere, når jeg fnner kameraet mitt:)
4 kommentarer

Hei dere!

Hei! Jeg som sa jeg skulle blogge fra i ferien! Det er desverre ikke Internett forbindelse i leiligheten.. Nå sitter jeg på en restaurant med kjempe god utsikt, og venter på lunsj.

Jeg er på vei til rafting. Vi skal kjøre ned en elv med gummibåt. Gleder meg, men det er litt skummelt! Uansett, det blir nok veldig spennende!!

Ordentlig blogging om ferien kommer når jeg er hjemme. Jeg får heller ikke postet ferdigskrevet innlegg, siden jeg blogger fra iPod, og innlegget er skrevet på pcen..;(

Utsikten fra restauranten jeg sitter på;) fint, eller hva?

Se på denne lille, søte 0,2 liter isteen!
Hva gjør dere i ferien? Flere som er/har vært i Kroatia? :))2 kommentarer

Hei

Hei! Er i Kroatia nå, nettet i leiligheten funker ikke helt.. Hade!

Her er vi idag, nå skal vi på noen fine strender!... Ingen kommentarer

Ikke mange timer igjen!

Herreguuud! Nå er det ikke lenge til vi reiser! Jeg tror vi drar hjemmefra her litt før kl. 4 :)

Nå har jeg vasket badene, pakket ferdig, pakket Keira sine ting, ryddet rommet og ryddet i alle prøver og ark fra skolen. Akkurat nå sitter jeg å ser på tv, spiste akkurat frokost. Den ble ganske sen, halv to, siden jeg holdt på med så mye helt til nå.

Når jeg kommer jeg fra Kroatia, lover jeg at det skal bli bra blogging! Men nå er det så mye stress, at jeg ikke kan prioritere bloggen..sorry! Men det blir jo blogging, bare ikke alltid like bra..;)Hva gjør du akkurat nå?4 kommentarer

HERREGUD, KORT!

Omg! Ja, nå er det faktisk lov til å si det. Jeg var hos frisøren tidligere idag, og klipte meg. FY SØREN! Det ble kort!! Jeg har ikke hatt så kort hår siden jeg var fem. Okei, det var kanskje litt å ta i. Men serriøst, det ble skikkelig kort! Og uvant! Men jeg må innrømme at det er skikkelig deilig. Aller først var jeg skikkelig ufornøyd, men det ser jo alltid ganske rart ut akkurat når man har kommet hjem fra frisøren. Også blir det mye bedre når man får fikset det, så det blir litt mer "seg selv" :)
Og igjen, det er skikkelig deilig! Jeg har veldig mye hår, så om sommeren kan det bli rimelig varmt! Og nå som vi skal til Kroatia blir det nok veldig deilig med ikke altfor langt hår! I tillegg vender man seg jo til det mer og mer. Og jeg var klar for en forandring! :)Hva syns dere om resultatet? Har dere noen gang blitt veldig fornøyd eller ufornøyd med resultatet etter en frisørtime?2 kommentarer

SANDWICH; MOZZARELLA, PESTO & KYLLING

Dette er noen skikkelig deilige sandwicher, og sunne er de også! De er realtivt enkle å lage, men man må steke kyllingen. Her er oppskriften:

 

DET DU TRENGER:

* Ciabattas 

* Kyllingfilet (jeg brukte med urter og tomat, fordi de var på tilbud. Anbefales!)

* Pesto

* Mozzarella (ikke raspet, men de klumpene som ligger i en slags væske)

* Tomat

* Salat

 

FRAMGANGSMÅTE:

Stek ciabattasene på den varmen det står på pakken. Stek kyllingen, kutt opp tomatene og salaten, og del mozzarellaen i skiver. Når ciabattasene er ferdige, tar du de ut og deler de på langs. Smør begge sidene med pesto. Når kyllingfileten er ferdigstekt, skjærer du dem i tykke skiver. Legg salat på den nederste delen av ciabattaen. Så legger du kyllingskivene, deretter tomat, og så mozzarella, før du legger på den andre delen av ciabattaen. Finioto!

 

Så ikke det lite godt ut, eller?

 ... Ingen kommentarer

"HYTTEHELGEN" I BILDER

Som sagt skulle dere få bilder fra helgen, når jeg var på hytta. Været var så variert, sol, skygge, regn, sol, skygge, regn..you name it. På lørdag var meg og mamma i Rauland sentrum. Ja, vi brukte vel tre timer på de fem butikkene som fins der! Som vanlig fikk vi kjøpt noe på 70% på den lille butikken ved siden av frisøren, men denne gangen i en annen butikk også:) Den fine tie dye blusen jeg snakket om, den kjøpte jeg på den lille blomsterbutikken som selger både blomster, pynteting, sko og klær! Haha, sånn er det i Rauland! 


Søte besteforeldre altså, de hadde lånt hytta, så de la igjen en liten "takk" ♥ÅHERREJESUS! HVA FAEN ER DET DER?!?!?

Oi! Hallaaa...


 

Hva syns dere om bildene? Hva gjorde dere i helgen?... Ingen kommentarer

Hello

Hei! Nå er jeg hjemme fra hytta igjen, og skulle ønske jeg kunne si at bloggingen skal bli som vanlig igjen, men det kan jeg desverre ikke..! Nå er det pakking, pakking og mer pakking, før vi drar, natt til onsdag, til Kroatia:) ÅHERREGUD! Jeg gleder meg sikkelig nå! Til alt sammen; solen, bading, mat, shopping og massevis av opplevelser! :) De første dagene skal vi ikke være med Tuva og dem, da er vi i en leilighet? som egentlig ligger på stranda! 10 meter unna, om jeg skal si det korrekt:) så, etter noen dager, møter vi Tuva og dem og skal være med de en uke i noen leiligheter. Dette blir en kjempe bra ferie!

Imorgen skal jeg prøve å få til ihvertfall to innlegg;'ett med bilder fra helgen, og ett med en oppskrift på deilige og sunne sandwicher! Disse er super gode!

Fin, sa du sa du?


Hvordan planer har dere for ferien? :) wii... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits