LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Ny blogg!

Åå jeg orket ikke denne bloggen mer. Herregud jeg skal ikke bytte blogg igjen etter denne, promise! Føler bare at jeg har blogget så dårlig, og det er såå digg med blanke ark. Bokstavligtalt, heh.. >TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEN NYE BLOGGEN<

 

 ... Én kommentar

Favorite shirt


 

Jeg har hatt denne skjorta fra abercrombie i 2 år nå, men fortsatt er den en glatt favoritt! Jeg syns skjorter er dødskule, men denne er litt feminin i tillegg, med innsvingning og 'blondekanten' langs knappene. Skjorta har jo holdt seg kjempefin, tross jeg har hatt den i to år og den er brukt flittig!

 

Hva syns dere om skjorta?3 kommentarer

'sommerkroppen'

Jeg har aldri vært spesielt fan av å skrive dype innlegg. Jeg syns det er litt skummelt å dele mine meninger om viktige temaer hvor folk har forskjellige meninger. Samtidig tror jeg det er sunt å lese og forstå forskjellige sider av en sak. Derfor tenkte jeg å skrive litt om det mest aktuelle temaet, nemlig 'sommerkroppen'.

Jeg vil si at jeg har en litt annen måte å snakke om dette temaet på enn mange. Jeg syns nemlig at det er litt dumt å klage på kroppspresset hele tiden. Er det ikke faktisk dette som skaper presset? Jeg tror mye av grunnen til at kroppspresset er mye høyere i år enn på lenge, er fordi man kan lese og høre om hvor kjipt det er overalt. På blogger, twitter, instagram, i motemagasiner, aviser, blant venner osv. er det snakk om hvor forferdelig kroppspresset er hele tiden. Jeg vet at jeg gjør det samme nå(på en måte). Grunnen til at jeg fortsatt skriver dette innlegget er fordi jeg tror mange ikke har tenkt på det på denne måten. På alle de bloggene jeg har lest 'kroppspress'-innlegg har ingen nevnt dette. Derfor tror jeg det er lurt at jeg skriver min mening, en litt annen en.

Jeg har aldri vært komfortabel med min egen kropp, men det betyr ikke at jeg trenger å skylde på blogger, bilder, motemagasiner osv. Jeg tenker også litt slik at det hadde vært jævlig kjipt om man slutta med motemagasiner, filmer, instagram o.l. Til de som mener at man ikke skal kutte ut dette, MEN bytte ut tynne jenter med tykkere jenter, vil jeg bare si: skjerp dere. Det blir jo helt feil om man ikke skal la tynne og veltrente jenter være modeller og være med i filmer. Da blir bare kroppspresset snudd en annen vei.

Jeg tror man bare må innse at man har forskjellige kropper. Folk dømmer hverandre hele tiden, men det gjelder ikke bare på kropp! Jeg skjønner at mange jenter sliter med selvtillig og at mange er ufornøyde med kroppen sin. Samtidig tror jeg også at man trenger noe å skylde på, og derfor klager over alt man finner på nettet. Om modeller har sunne og veltrente kropper er vel det bare flott? Det er jo trossalt et godt idealbilde. Om derimot modellene er altfor tynne, så tynne at det er usunt, er de ikke lenger gode forbilder. Men det man faktisk må huske er at anoreksia er ikke det eneste som er usunt, og spise dritt og være lite aktivt er heller ikke bra for kroppen! Sånn tror jeg flere må tenke. De fleste ser bare den ene veien, og tenker ikke på at det faktisk ikke er bra for kroppen å spise mye usunn mat og å ikke trene.

Kan ikke bare alle være glade og passe på seg selv? Om man ikke liker sin egen kropp trenger man ikke å skylde på 'hun jenta' som la ut et bilde i bikini. Uansett, da kan jo ikke pene jenter fronte forsider og ha blogger. Det er ikke bare på kropp folk har lav seltillit, betyr det at man skal begynne å krenke folk som har pent hår/smil/øyne og da eller?

 

Hva er deres mening om 'sommerkroppen'? Og hva syns dere om min mening?

 ... Ingen kommentarer

25.06.2013Det ble ikke særlig mange bilder igår, men en super koselig kveld var det ihvertfall! ♥

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

FlowersHva syns dere?... Ingen kommentarer

Den siste uka

Aloha!

Ååå jeg lover meg selv gang på gang at jeg skal bli flinkere med denne blogging'a, men gang på gang utsetter jeg det. Nå har jeg jo ikke blogget på en stund, igjen. Derfor tenker jeg det er lurt med en rask oppdatering fra idag til en uke siden ca.Forrige lørdag dro jeg til Asker sentrum hvor jeg spiste på Overens sammen med Camilla og Elise. Søndag dro jeg på kino med kjære Vilde, og så After Earth. Jeg syns den var super bra, tross den bare har fått en 2'er. Tenker det gjelder for filmgeeks som kan altfor mye om film. På mandag dro jeg inn til Oslo med Sofie og spiste på fridays. Jeg husker faktisk ikke hva jeg gjorde på tirsdag og onsdag, creeepy..på torsdag var jeg med Vilde. På fredag var vi bare på skolen i en times tid for å få karakterkortet og si god sommer! Så ble Manprit med meg hjem, før vi dro inn til Oslo på VG-lista. Kjøpte også et par dritfine sko på Zara, viser dere de imorgen. På lørdag(igår) gjorde jeg mine ukeplikter og shinet rommet, så dro jeg en tur på Sandvika for å kjøpe bursdagsgave til søte Madeleine. Kjøpte også en shorts til meg selv og en frozen yogurt, digg. Idag stod jeg opp tidlig og dro på min siste gudstjeneste(konf.greier) med Madeleine, og hun har vært hos meg idag. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og skirve noen flere blogginnlegg. Imorgen tidlig drar jeg ned på dyrlegen med Keira, og til kvelden skal jeg i bursdagen til Madeleine.

 

Hva har dere gjort denne uka?2 kommentarer

Bursdagen til Sofie


Sofie og meg


Meg og Nora


Caroline, Marte og Tina


Meg og Marte


Meg, Julie og Sofie


Alle untatt Marthe og Ingrid


Meg og Madeleine


Tina, Nora, Caroline, Marte og meg


Sofie, meg og Madeleine

Hola! Her ser dere noen bilder fra den superkoselige bursdagen til Sofie! Det var fint vær, god stemning, pizza, kake, osv. u name it. På toppen av det hele var bursdagen med en utrolig fin gjeng:-) Gaven jeg ga til Sofie var noen coockies, servietter, lys (dette var litt tull) og en middag på Friday's, hvor da selvfølgelig jeg betaler! Det kommer jo også til å bli kjempe koselig!

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Oslove

Hola! På lørdagen var jeg i Oslo med >Camilla<. Vi var på et bloggsalg, hvor tjue bloggere solgte klær. Her fikk vi også goodiebager og cupcakes. Så dro vi på en liten cafê, før vi dro hjem igjen. Ellers har jeg vært syk, syk, syk og i bursdagen til Sofie!

 

Hva har dere gjort i helga?... Ingen kommentarer

Antrekk

 

Hva syns dere?... Én kommentar

Mobil og accessories (day 10)

iPhone 5 ♥

Hola melonas!

Her ser dere min mobil og en del accessories jeg har til den. Har jo mange ladere, andre propper, headseter osv. men viser dere bare det jeg bruker mest! Eller..jeg viser dere alle dekslene da, jeg bruker ikke alle dem så særlig mye, men..Har tenkt til å kjøpe med et sånt deksel hvor man kan ha kredittkort og sånt i, det er praktiskt det.

 

Hva syns dere om accessories'e og sånt?... Én kommentar

I just love... girly things!

 

Hva syns dere om bildene? De er forresten fra rommet mitt, så da har dere sett noen details.... Ingen kommentarer

I AM A VIP

Leeenge siden jeg har lagt ut et diy-prosjekt! Skal bli flinkere til det, så her har dere et veldig enkelt ett. Skal forresten snart legge ut et annet diy-prosjekt som også er veldig enkelt. Til dette trenger du bare en ramme(gjerne en litt robust en), en tusj og et ark. Lurt å ha en linjal og gråblyant også for å få det nøyaktig. Hvis dere ser nøye kan man se mine gråblyantstreker. Disse har jeg beholdt med vilje, for jeg syns det ser litt kult ut! Så skriver du bare hva du vil egentlig, du kan jo tegne en tegning også! Dette litt kule bilde syns jeg gjør en fin konstrast med mitt ellers søte interiør. I tillegg syns jeg det er kult med konstrasten mellom den helt hvite bakgrunnen og den kullsvarte skriften!

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

Innkjøp

Genser og mobilveske fra bikbok

 

T-skjorte fra bikbok

 Smykke fra bikbok

Som dere sikkert skjønner var jeg en tur innom bikbok på lørdag, sammen med Manprit. Kjøpte et par ting som dere ser over. Ble egentlig veldig fornøyd. Nå framover skal jeg prøve å ikke ha så mange innkjøps-innlegg. Ikke fordi dere ikke liker å lese det, men forhåpentligvis skal det ikke være like mange innkjøp. Jeg kjøper meg et eller annet så og si hele tiden, men nå er det faktisk bare 34 DAGER TIL JEG DRAR TIL USA og da bør jeg jo egentlig begynne å spare litt, heh..

 

Hva syns dere om innkjøpene?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits