LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

At the cabin

Heihei! Nå sitter jeg i sofaen på hytta! Har akkurat spist en deilig lunsj, og nå koser jeg med et motemagasinet, Stella, og en kopp espresso-iskaffe. Mmm.. Tidligere idag var jeg på butikken i Rauland sentrum med mamma. Der fikk jeg meg en bukse, en bluse, også kjøpte vi en kjempe søt melkekanne med en ku på. Blusen var bare herlig!

Målet med ikke å kjøpe noe før Croatia, som er om tre dager gikk visst ikke. Jeg betalte nemlig litt av blusen selv, men det var bare hundre kroner:) ellers har jeg klart meg, verken kjøpt klær, sminke eller noe slags mat! Nå gleder jeg meg bare ufattelig til Kroatia, håper disse dagene går fort som fy. Vi dra hjemmefra ca. 04.00, natt til onsdag. Så nå er det bare å begynne å pakke, det skal bli vanskelig kjenner jeg..!


Koser du deg? Hvor har du hytta, hvis du har? :)6 kommentarer

"Mustache" skap

Nestsiste skoledag fikk jeg tilbake skapet som jeg har jobbet med det siste halvåret i kunst&håndverken! Vi har snekret dem helt fra bunn av, og bestemt design som vi har skjært ut etter skisser vi har tegnet, og malt dem. Så her har vi tatt i bruk; hammer, spiker, syl, sag, skjæremaskin, maling osv. Og selvfølgelig masser av kreativitet:) jeg fikk 5+ på skapet, som gjør at jeg får 5'er i k&h!

Dette innlegget skulle vært publisert for lenge siden, noe jeg trodde det var;) jaja..

Hva syns dere om skapet? HAHA2 kommentarer

DiY; STUDDED BRA

Er det noen fler enn meg som har ønsket seg en bh med nagler lenge? Det har ihvertfall jeg! Jeg har ikke sett dem i noen norske butikker, så jeg tenkte; Hvorfor ikke lage en selv? Det er jo utrolig enkelt! Det er bittelitt vanskeligere enn med en shorts, siden "stoffet" på en bh er litt tykkere. Men jenter, her funker det ikke å bruke push. Ihvertfall vanlige nagler kommer seg ikke igjennom et så tykt materialet. Bh'en må være ganske så tynn, for at det skal gå:) Uansett, her er framgangsmåten;

DET DU TRENGER:

* En bh, jeg syns personlig det er finest med svart, men det er opp til hver enkelt.

* Nagler

 

Det var jo mye man trengte, haha.

FRAMGANGSMÅTE:


1) Finn fram bh'en du har tenkt til å bruke.


2) Finn fram naglene.


3) Først fester du naglene øverst, relativt tett. Grunnen til at det skal være tett her oppe, er fordi hvis litt av bh'en syns på en topp, er det øverst man ser. Og man vil jo se naglene!


4) Resten av naglene fester du bare hvor du vil!

 

RESULTAT:
Det andre DIY-prosjektet jeg snakket om, sa jeg at jeg kanskje skulle gjøre noe mer med. Det gjorde jeg, og jeg er super fornøyd! Dette er det mest vellykkede DIY-prosjektet jeg har hatt noen gang. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, så da er det bare å glede seg! Legger det sansynligvis ut i neste uke, men spørs om det er nett i leiligheten, og om v har med pc. Minst mulig med = mest plass til shopping i kofferten! :)

 

Ble det ikke utrolig kult?8 kommentarer

KEIRA OG LUKE

Er ikke disse to bare herlige? Dette er de søteste dyrene i universet♥ Er dere klar over hvor vanskelig det er å ta bilde av Luke? (katten) Han ser vekk med en gang jeg skal ta bilde. Men det er faktisk ikke alle dyr som liker å bli tatt bilde av. Det er noe med linsen, som gjør at det minner om øyne som stirrer på dem. Derfor ser dem vekk. Keira derimot, er den mest fotogene hunden noensinne! Når hun hører at mitt kamera blir skrudd på, kommer hun løpende. Uansett om hun er flere rom unna. Og hun stirrer på kamera helt til bilde er tatt :) Det er jo greit for meg! 


MAN KAN LEKE MED BALL SELVOM MAN HAR KRAGE!

 

 

 

Jeg fikk et par bilder av Luke, men det tok tid. Jeg kastet nøtter og pinner foran meg, slik at han skulle se min vei, og knips! Er de ikke nusselige? Har du noen dyr?

 6 kommentarer

WITH SOPHIE

Idag har jeg vært med >SOFIE< Vi spiste frokost på terassen før vi rigget oss til med hjemmelagde solsenger på trampolinen. Dette anbefales sterkt, så utrolig deilig! Vi lagde iskaffe også, YUM! Idag har jeg faktisk laget enda et DIY-prosjekt, men er ikke helt sikker på om jeg vil gjøre noe mer med det, eller ikke. Jeg tror jeg kommer til å legge ut et av prosjektene før vi drar til Kroatia, og et mens vi er der. Eller kanskje jeg rekker å lage enda flere prosjekter før vi drar :) Uansett, jeg er litt stresset nå. Har dere fått med dere dette med flystreiken? Jeg må innrømme at jeg ikke visste om dette før i går.. Vi skal jo til Kroatia med Tuva og dem, men de drar en dag før oss. Flyet dems går 7 timer etter at det blir bestemt om det blir streik eller ikke, og vi drar neste dag etter dem. Hvis det blir, og det varer lenge, må vi serriøst kjøre 25 timer i bil! HVA FAEN? Og dette er uten stopp! Jaja, det får vi vel bare krysse fingrene! 


Sminkefri, igjen. Utrolig deilig!


Min, lille søte! ♥♥

 

Hva har dere gjort idag?2 kommentarer

SNEAK PEAK

Hei! Meg og Caroline har hatt photoshoot. Sminkingen er ikke seriøst, bare så det er sagt :)

Det kommer flere bilder senere ikveld, eller i morgen. Dette er bare en liten sneak peak :)

 

Hva syns dere? ... Ingen kommentarer

four favorites, shorts

Herregud, så varmt det er nå! Jeg har solt meg i mange timer, og skal sole meg et par timer til, før >Caroline< kommer hit. Nå skal jeg straks tilbake til solsengen, så dette får bli et raskt innlegg:)

Jeg liker selv sånne "yndlings-saker" innlegg, så da gjør sikkert dere det også! Shorts er jo noe man bruker mye nå, ihvertfall når det er sol, så derfor tenkte jeg at det var fint å starte med det plagget. Selv syns jeg shortser er det mest fantastiske plagget! Det er så mange forskjellige varianter å velge mellom, og det er også enkelt å lage selv! 

Forresten holder jeg på med ett nytt DIY-innlegg nå, tingen jeg lagde er ferdig, men ikke satt sammen i et innlegg. Siden jeg hadde et DIY-inlegg for bare et par dager siden, kommer jeg ikke til å legge det ut med en gang. Jeg har nemlig tenkt til å skrive ferdig noen innlegg, siden det sansynligvis ikke blir mye tid til blogging mens jeg er i Kroatia. Håper bare at det er nett i leiligheten! 


1. plass ♥♥♥♥


2. plass ♥♥♥


3. plass ♥♥


4. plass ♥

 

Hvilken likte du best?... Ingen kommentarer

KVELDSMAT

Åhh, ser ikke dette godt ut?! Jeg har plukket litt markjordbær idag. En skål til meg, og en til pappa. Det ble faktisk en del bær, for det på bildet er jo bare halvpraten av dem jeg plukket:) Jordbær er bare så godt om sommeren!


 

>HUSK Å STEMME PÅ MEG HER<

 

Glad i jordbær?... Ingen kommentarer

STEM PÅ MEG!

Hei søte! Er det noen av dere som har fått med dere konkurransen blogg.no holder, hvor man kan vinne et canon IXUS 510 HS kamera? Dette har ihvertfall jeg meldt meg på. Det du trenger å gjøre er å laste opp et bilde med noe DU tenker på som sommer! Jeg valgte markjordbær fordi det er såå deilig, og selvfølgelig minner om sommeren, siden det bare finnes om sommeren! Dere hadde vært noen engler om dere vil stemme på mitt bilde:)

 

>HER< KAN DU STEMME PÅ MEG!

 

Har du stemt på meg?:)


ix8vip


... Ingen kommentarer

VITO - RESTURANT BESØK

Hello! Idag var jeg på en resturant som heter vito med familien, kjempe koselig italiensk resturant. Den ligger på en brykke i Vollen, altså rett ved vannet. Vi satt ute, litt kaldt etter, spesielt etter en stor porsjon is. Hehehhe..


Bacon, skinke og mozzarella pizza på meg YUM


Mamma og brii


Meg og pappa


COLA COCA, som kelneren sa.


Vaniljeis med varm, tykk sjokolade saus. Sausen var ikke akkurat så varm når vi fikk den, den blir jo utrolig fort kald når den kommer nær is. Men dette var serriøst den beste desserten jeg har spist på lenge! På VITO serverer de bare hjemmelagd iskrem, så dette var skikkelig saker! Anbefales veldig!

 

Hvilken resturant pleier du å dra på?... Ingen kommentarer

SUMMER DRINK - OPPSKRIFT

Heihei! Jeg vil dele en liten oppskrift med dere, en deilig, frisk sommer drink. Uten alkohol, selvfølgelig! Den er utrolig deilig, og passer perfekt på en varm sommerdag. Enten på solsengen på verandaen med en god bok, eller bare sammen med venninner. Her er ihvertfall oppskriften (på ett glass drink) :

DET DU TRENGER:

* Et høyt glass

* Schweppes tropical

* Appelsinjuice

* Multifruktjuice / tropisk e.l

* Rød, tykk saft (jeg bruker husholdningssaft)

* En lime 

* En taggete kniv

* Skjærefjøl

* Isbiter

* Evnt. sugerør


 

 

 

FRAMGANGSMÅTE:1) Finn fram et høyt drink-glass.2) Fyll halve glasset med schweppes.3) Så fyller du 1/4 med appelsin juice

 


4) Nå heller du i 1/4 med multifrukt juice.


5) Deretter heller du i en liten skvett med saft.6) Nå kan du finne fram en skjærefjøl, kniven og en lime.

 


7) Del limen på langs. Så skjærer du av kantene, det hvite er nemlig ikke noe godt.

 


8) Du deler limen videre i skiver, og deretter deler du skivene i to.

 


9) Nå kan du putte i fire isbiter og alle lime bitene. Fullfør drinken med et sugerør om du vil. Mine sugerør er fra monstermat. Hahah


 


10) DRIKK DEN!!!

 


Tomt..

 

Så det godt ut, eller?2 kommentarer

MELD DEG PÅ ANBEFALINGSRUNDE!

Heihei! Jeg tenkte jeg bare skulle minne dere på anbefalingsrunden som går på bloggen min nå. Det er bare å kommentere blogg navnet i kommentarfeltet på >DETTE<. Så er det noen flere som er med? Jeg kommer til å velge ut noen av bloggene, de jeg syns er best, og skrive litt om bloggene. Og selvfølgelig linke:)

 

>SÅ MELD DEG PÅ NÅ >HER< OG DU KAN BLI VALGT UT< 

 

Er du med?... Ingen kommentarer

DIY - BLOMSTER HÅRBAND

Er ikke det bare utrolig søtt? Jeg elsker spesielt >DETTE< blomster hårbåndet til Ulrikke Lund. Hennes er ganse så dyrt, så jeg tenkte at jeg kunne lage mitt eget. Ikke et likt, men med blomster. Her har dere et framgangsmåten:

 

DET DU TRENGER:

-små blomster, fake så klart. Helst med sånne metalltråder på.

-en snor med strikk

-saks

-tang, kan bruke saks

-lighter eller fyrstikk

-et fint bånd

 

FREMGANGSMÅTE:


1) Finn fram snoren, jeg har valgt en slags beige-farge, som passer både til håret mitt og blomstene.


2) Finn ut av hvor lang snor du trenger, og knyt den passe. Slik at den blir litt stram rundt hodet, siden snoren har strikk. IKKE klipp av endene på snoren enda!


3) Fest på blomster, hvor stort mellomrom mellom dem er opptil deg selv. Du snurrer bare metalltråden rundt snoren et par ganger. HUSK: Pass på at du fester blomstene riktig vei, slik at du stikker ut når du har på hårbandet:) IKKE klipp av metalltrådene enda.4) Nå har du festet på alle blomstene du vil ha. Prøv hårbåndet på, uten å klippe av noen tråder! 


5) Hvis hårbåndet passer, og blomstene sitter riktig, kan du gå videre. Klipp av endene på snoren helt inntill knuten. Så brenner du (OBS. noen tråder skal ikke brennes, da kan du sy e.l) litt på knuten, det var ganske vanselig på denne snoren, siden det inni ikke var til å brenne. Derfor ble de ikke helt smeltet sammen, men bra nok. Bruk en tang til å klippe av metalltrådene fra blomstene, klipp de så kort som mulig.


6) Siden knuten blir ganske så stygg, er det fint og knyte en sløyfe med et fin silkebånd over. Jeg valgte svart bånd, siden hvitt ikke ser like fint ut på lyst hår. Da går fargene nesten i ett.


DA ER HÅRBÅNDET FERDIG! ER DET IKKE SØTT?uffda, ingen sminke... men hårbåndet er jo fint!

 

Hva syns dere om hårbåndet?10 kommentarer

KROATIA

HALLOOO! Jeg har ikke fortalt dere så mye om mine planer for sommerferien. Om 10 DAGER reiser vi til Kroatia med Tuva og dem! Gleder meg så utrolig mye! Vi skal til et sted som heter Trogir, som ikke ligger langt unna hovedstaden, Splitt. Vi har leid leiligheter der, som har basseng♥ Leilighetene ligger rett ved stranda, tror jeg. Vi har sett på så mange forskjellige at jeg går litt surr. Det eneste dumme er at jeg nesten er blakk, jeg kjøpte meg noe småting idag også, ja... men det telles ikke! hehehe..

Denne uka, skal jeg kanskje til mormor og morfar på sommerhytta dems. Der har jeg en liten båt, og det er rett og slett kjempe koselig der! I tillegg skal jeg kanskje få en liten sommerjobb, så jeg tjener litt gryn. Male rekkverk, og det er jo igrunn ikke så ille:)

Vi skal nok litt på vår egen hytta også, som er på fjellet, men det er ikke planlagt noen tid. Og meg og pappa skal på en kanotur en helg, med telt og sånt. HAHAHA, sporty folk ass. Ellers, blir det nok mest hjemme. Får håpe på fint vær, så kan man dra på stranda med venner. Det er jo ikke værst det heller, da. I tillegg tror jeg vi kommer til å være en del ute med den nye båten. H-E-R-L-I-G-! 


BLÅTT VAAAANN! JEG TROR JEG DØR

BLÅTT VANN!

Unnskyld forskjellige bildestørrelser, men det var det dem ville. Sånn går det når man laster ned bildene sine fra google..

Så ikke denne søte byen, bare utrolig koselig og herlig ut?! Jeg gleder meg hvertfall uendelig. Her skal det blir farge på kroppen, ja! Og så billig det er der, det passer fint i forhold til mitt budsjett her hjemme. Mitt mål er å ikke kjøpe noe (untatt mat) før vi drar! Og da mener jeg; IKKE NOE! Jeg har vært i Kroatia en dag før, og da var jeg i Splitt. Dette var når vi var på cruise, og det stoppet forskjellige steder i Hellas og Italia, og da Splitt i Kroatia. Kjempe fint der! Og denne byen ser jo bare ti tusen ganger koseligere ut! 

Hva syns du om dette søte stedet?2 kommentarer

INNKJØP

Heihei! Unnskyld at jeg har vært så opptatt de siste dagene, men jeg har vært på klasseavslutning på hvalstrand og volleyballavslutning på holmenskjær, og masse annet.. Igår dro jeg ut på shopping med mamma som jeg sa. Vi dro til Liertoppen, aner ikke hvor mange år siden sist jeg var der! Men siden det var stort nattåpent dro vi dit:) Jeg har bla. kjøpt meg en veske og pynteputer til rommet. Pynteputene og sengeteppet får dere ikke se, fordi jeg ikke skal begynne å bruke dem enda, de får vente til oppussingen! Ellers blir det ikke like gøy! Så da får dere bare være tålmodige:) Her er resten av innkjøpene:Neglelakk fra b.young. Denne kommer det anbefaling på en gang, men jeg vil prøve den ordentlig først:)Fin sommerarmbånd, dette også fra b.youngKjempesøtt undertøy fra H&M, fint og sommerlig.


Og denne fine saken har skal jeg bære med mitt hjerte. Vesken er merket buffalo, men fra butikken DNA

 

Noe du likte? Eller lurer på pris?

 

Det blir ikke mer blogging idag, siden jeg skal overnatte hos Sofie. Hadepåbade, nå drar jeg:)2 kommentarer

UKAS WANTES - NELLY

Hei søtiser! Jeg tenkte å begynne med "ukas wantes" Jeg skal ihvertfall prøve, så jeg lager en egen kategori som heter det. Jeg kommer til å ta wantes fra forskjellige butikker, forskjellige uker. Sånn som at jeg tar fra nelly nå. Ellers blir det altfor mye! Jeg skriver ikke link til de forskjellige produktene, men hvis du legger igjen en kommentar om at du vil ha link til noe av det, får du det:) 


 

Noe av dette dere likte?... Én kommentar

HITTIL I ÅR, fakta++

HITTIL I ÅR:

Har du vært i noe forhold dette året? Vennforhold, ja, heheh

Har du feiret bursdagen din enda?  Nei, jeg har ikke bursdag før i september:)

Kysset to personer på en kveld? HAHAHA, nei.

Vært på en diett? Jeg prøver å være sunn, men jeg tror ikke akkurat at jeg kan kalle det en diett:)

Møtt en spesiell som har endret livet ditt? Det er ingen som har endret livet mitt, men kanskje gjort et par ting annerledes..? Jeg vet ikke helt jeg, egentlig

Vært utenlands? Jeg har jo vært i Danmark, men ikke noe mer. ENDA. 13 dager til Kroatia med Tuva!!!! 

Hva tenker du på nå? At sangen jeg hører på er fengende. We are young.

Sovet i en annens seng? Ja, venners.

Fått en jobb? Jeg har en jobb, vaske bad. Hehhehe, det er bare i huset. 

Gjort noe du har angret på? Det har vel alle?

 

SISTE:

Den siste personen som ga deg en klem: Pappa, om jeg ikke husker feil

Siste personen som ringte deg? Henriette

Når var siste gangen du følte deg dum? Føler meg nok dum iløpet av dagen, hver dag! HAHHAHA

 

FAKTA:

Hjemby? Asker

Alder? 13, men blir 14 i september. 

Frisyre? Bølgete, blondt med striper, passe langt og det blir fort flokete...

Øyefarge? Blå, veldig blå

Høyde? 1,69

Humør? Pretty goood, skal snart på shopping med mamsen. Nattåpent, here vi come!

Hvor vil du helst være? Akkurat nå, hjelpe barn i Afrika eller shoppinggatene i USA! Forksjellige ønsker, sa du sa du?

Hva var det siste du drakk? En sukkerfri saft med jordbær og lime smak.

 

 TING OM MITT KJÆRLIGHETSLIV:

Har du noen gang vært forelsket? Ordentlig forelsket, nei.

Tror du på kjærligheten? JAA!

Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Det har jeg, vettu.

Har du noen gang knust noens hjerte? Det er jeg faktisk litt usikker på, men jeg håper for all del ikke det!

Har du noen gang falt for din beste venn? Nei, det har jeg ikke.

Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? hehehe, JA, det har jeg. Lenge siden den gang jeg fortalte dem jeg likte at jeg gjorde det! Og det er jeg forsåvidt glad for! 

Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? NEI! Og det håper jeg at jeg slepper også:)

 

FØLELSER:

Savner du noen akkurat nå? Farmor og farfar, og Pernilla som har flyttet til Candada:((

Er du lykkelig? Ja, jeg er vel det:) Ihvertfall til tider! 

Spiser du noe nå? Nei, det gjør jeg ikke.

Siste sangen du sang: Rolling in the deep

Den siste tingen du lo av: Ved middagen, når jeg var irriterende og ikke skulle le... silence! I kill you! 

Den siste tingen du sa: "Har Keira fått mat?"

Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå: Keira, som slikker seg på nesa♥ Skal lage meg en ny, men det blir aldri gjort..!

Setninger du bruker mye: "Bitch please" "You dont say?" jeg kommer egentlig ikke på så mye i farta..?

 

HAR DU NOEN GANG:

 

Sagt: "Jeg elsker deg": Ja, men bare til venner:)

 

Drømt noe skikkelig rart, og så opplevd det dagen etterpå: Ja, det er drit skummelt! Grøsss..

 

Den verste følelsen i verden: Når man føler at alle går mot en, når man savner eller mister noen, og når man klager over noe man ikke har og så ser en reklame på tv eller nett om barn i Afrika som ikke får mat...skal kanskje få meg ett fadderbarn snart, da må shoppingen senke budsjett, men det går fint skal dere se! 

 


 

 

Hva syns dere om svar på slike spørsmåls-greier? Jeg syns ihvertfall at det er veldig gøy å svare!

 
... Ingen kommentarer

NILENS JORD 661

Se på denne søte neglelakken da! Mamma var i Istanbul forrige uke, og kjøpte med en presang til meg, wii♥ Det var denne fine neglelakken fra Nilens Jord. Fargen er 661. Fargen er kjempesøt, litt prinsesse-aktig. Den er lyserosa med med glans. Den var lett å ta på, tørket fort og sitter bra. Kjempe fornøyd!  

Har du prøvd Nilens Jord neglelakker?4 kommentarer

COCIO ICECOFFEE

Denne må dere prøve! Igår var jeg på ultra med pappa, siden han hentet meg fra volleyball banen. Jeg var balljente for to kamper der, nemlig. På Ultra var det salg på disse, og jeg hadde aldri smakt dem før, så vi slo til. Hundre kroner for 12 iskaffer, ikke værst. Det blir under 10 kr, stykke. De smakte veldig godt, litt annerledes enn den fra tine og starbucksen (som man får i butikken), men den var god. Litt mye smak, så en holder. Den er på 250 ml, og fra merket Cocia, som dere sikkert har hørt om pga. de glassflaskene med sjokomelk! 

Tine sine iskaffer er fortsatt min favoritt blandt butikk-iskaffene, men godt med litt variasjon!

 

Har du prøvd denne? Og hvilket merke er din favoritt?

 

>MINNER OM ANBEFALINGSRUNDE HVOR ALLE (MED BLOGG NATURLIGVIS) KAN MELDE SEG PÅ HER! DU TRENGER IKKE Å BRUKE BLOGG.NO FOR Å VÆRE MED<... Ingen kommentarer

Anbefalingsrunde!

Hei! Da setter jeg igang en liten anbefalingsrunde! Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Jeg får se når den slutter, venter til jeg får en del som er med:) Jeg kommer til å se igjennom alle bloggene, så det sier seg selv at det tar litt tid. Men kanskje jeg får gjort det innen uka, skal prøve på det.Jeg velger de bloggene jeg syns er best! Får se hvor mange jeg velger, det spørs hvor bra jeg syns bloggene som melder seg på er. Kommer nok hvertfall ikke til å ta flere enn fem.

 

Er du med?13 kommentarer

3 liter vann til Afrika

Bonaqua har ett prosjekt i samarbeid med røde kors. For hver flaske Bonaqua som blir kjøpt, sender de 3 liter rent vannt til Afrika. En flaske Bonaqua = 3 liter, rent vann til Afrika. I tillegg sender de en liter vann for hver person som støtter prosjektet. Det kan du enkelt gjøre >HER< Dette er kjempe enkelt! Når du trykker på linken, kommer du til en side hvor det står litt om prosjeket. Her kan du trykke på støtt, dette skjer via facebook. "Lik" også facebook-siden deres >3 liter rent vann<. Målet er å samle inn 40 millioner liter rent vann. Hittil har de samlet inn ca. 5,6 millioner. Dette kan du følge med på >HER< Del dette på facebook. Jo flere som støtter, jo mer vann blir sendt til Afrika. Som betyr at flere mennesker overlever. Del dette, og du er med på å spare mange liv!

Mangel på vann gjør mange mennesker syke. Det hindrer barn til å gå på skolen, og foreldrene deres får ikke jobbet for å forsørge familien. Hver dag, får sola en trillion tonn vann til å fordampe. I Afriak skinner solen konstant. Barn og voksne må drikke skittent vann for å få i seg væske. Da får de i seg bakterier og skit, som gjør dem syke. Det er mark i vannet, som senere kommer ut av sår dem ahr på kroppen. Dette må stoppes!

Bonaqua og røde kors, gjør at afrikanere i flere byer, får langsiktig bedre tilgang til vann. Siden Bonaqua og røde kors bygger brønner, sikrer vannkilder og renser vann! Tenk hvor mange liter vann jeg har sendt til Afrika! Dette er jo ikke noe annet enn supert!

 

Hva syns du om dette? Og hvor mange liter rent vann, tror du at du har sendt til Afrika?
  ... Ingen kommentarer

DIY; STUDDED SHORTS & SHIRT

Lenge siden DIY-innlegg nå! Dette må det bli en stopp på. Jeg har igrunn ikke lagt ut noen bra diy-innlegg, bare noen enkle små som ligger i "DIY (do ityour self)" mappen.

Idag har jeg festet nagler på roxy-shortsen min. Den har allerede en slitt look, så jeg lagde ikke noen hull i den. Jeg valgte å bruke runde nagler med litt tupp, men det er opp til deg selv. Du kan bruke runde, stjerner, pyramide, spikes osv. Det er helt opp til hvordan DU liker det! Jeg brukte 34 nagler tilsammen, på min shorts. Men man trenger ikke å ha så mange. Jeg hadde seks nagler igjen, så jeg tenkte at jeg kunne feste de på kragen på en hvit skjorte. Skjorter med nagler koster en del å kjøpe i butikken, men hvis du kjøper en billig, enkel skjorte og et par nagler, kan du på det for under hundre-lappen!


1)
Finn fram en slitt shorts som du vil bruke. Min er fra ROXY, som jeg kjøpte i USA.


2) Legg naglene der du vil ha dem. Ta bilde.


3) Ta alle naglene av, og finn fram bildet. Fest en og en nagle. Du ser på bildet hvor de forskjellige skal stå. På bildet ↑ er alle naglene foran festet.


4) Du gjør akkurat det samme bak, som på forsiden. Jeg droppet bilde her, i og med at jeg bare har brukt fire nagler bak!

 


Jeg gjorde akkurat det samme med kragen, her også uten bilde. 


 

RESULTAT:

 


Jeg er ikke så likblek, det er bare lyset. Bildet under er riktig:  ↓


Her er lyset riktig (fine sokker)


 

Hva syns dere om resultatet? Og var dette et bra DIY-innlegg?

Legg gjerne link til innlegg, hvis du prøver dette og har blogg. Gøy å se leseres resultat! :)
4 kommentarer

LOST DOG

Søte, lille hunden<3 idag måtte jeg hjelpe en bortkommen hund. MEN den hadde ikke nummer eller chip.. man kan alltids hjelpe uansett! Jeg tenker; hvis Keira hadde stukket av og hvert ute i mange timer, hadde jeg satt pris på om noen ville hjelpe henne og finne veien hjem! Så jeg tok den med meg hjem. Ga den mat og drikke, og ringte politiet. (ikke krisepolitiet selvfølgelig, men 02800)

Da henter NAF hunden, men det kan ta et par timer. Så hvis eieren ringer politiet før NAF henter hunden, kan eieren hente den selv. Det var det som skjedde.

Eieren kom å hentet hunden. Det viste seg at han, Theo som han het, hadde stukket av før når døren stod åpen. Han løper med til Kiwi ved Vettre for å spise, før han videre løper til Kongelungen for å bade! Snålt..

Men Gud, han var søt! Og så rolig og snill! Åhh..<3

Theo<3

Bestevenner<3

Har du noen gang hjulpet en hund eller et annet dyr før?... Én kommentar

De siste dagene!

De siste dagene har vært travla, så jeg har rettt og slett ikke hatt tid til blogging!

På onsdag var jeg i bursdag til >Madeleine<. Peppes pizza, kaker og film♥


Har bare ett bilde herfra, siden jeg ikke hadde med kamera.. men Madeleine har dette som profilbilde, så jeg tok det, mohaha

 

På torsdag var det reunion med min gamle klasse. Det var veldig hyggelig å møte alle igjen! Peppes pizza igjen, is, Lise's boller og snakking:)


Tok ikke bilder her heller, men stjal ett fra Madeleine, hehehhh

 

På fredag var jeg i asker sentrum med Sofie! Jeg kjøpte gave til Sofie (en annen Sofie) og en rosa shorts fra Westhill Redbird til meg selv:) Senere på kvelden dro jeg til Sofie som hadde bursdag, og ga henne gaven. Vi spilte litt monopol, haha. I tillegg var jeg i litt dårlig form igår, som jeg ble når jeg var i asker.

 

Idag har jeg vært på kooiker jubileum utstilling. Jeg stilte ikke ut Keira, men så på og hilste på mange andre kooikere. Det var utrolig gøy siden kooikere er veldig sjeldne, har bare sett et par stykker, untatt Keira og hennes familie. Og når over 20 kooikere er på samme sted, blir det mange kooikere:)) Kjempe koselig, dro dit med en som heter Marie. Bilder av dette kommer senere. Kanskje imorgen siden jeg er sååå utrolig sliten!

 

Outfit fra onsdag og torsdag kommer også, pluss shortsen. 

 

Noe som hørtes spennende ut?4 kommentarer

OUTFIT'S MAI

Her har dere alle outfit'ene jeg har tatt bilde av i løpet av mai. Ser at jeg virkelig må skjerpe meg, jeg har jo bare 5 outfit's bilder fra hele måneden, og jeg går jo trossalt med klær hver dag! :)

 

Hvilket likte du best?... Én kommentar

STRAWBERRIES BANANA SMOOTHIE

Jeg lagde meg en herlig smoothie istad! Så jeg må jo bare dele oppskriften med dere. Syns dere at jeg skal gjøre det oftere? Jeg liker best jordbær smoothier, men syns det aller meste er kjempe godt! Det jeg liker best med smoothie er at det er så friskt, og at det er kjempe sunt! 

Det du trenger:

* en mixmaster (naturligvis)

* en frossen banan

* frosne jordbær

* juice (jeg brukte multifruktjuice)

* et stort glass

* sugerør

 


1. Kutt opp den frosne banen i relativt små biter. Bananer er ganske enkle å kutte selvom de er stivfrosne, men jeg anbefaler fortsatt å bruke en stor kniv.

 


2. Finn fram frosne jordbær. Disse er billigere siden de er fra rimi's merke. De smaker like godt!

 


3. Putt bananbitene og jordbær i mixmasteren sammen med juicen. Prøv deg fram med hvor mye jordbær, siden det spørs på hvor mye smoothie du vil ha. Derfor spørs hvor mye juice også. Jeg bruker bare nok juice til at frukten klarer å gå rundt. Elsker tykk smoothie!

 


4. Mix frukten sammen til en jevn blanding og hell over i et stort glass. Putt i et (eller fleree) sugerør i en frisk farge:) Mitt er fra monstermat, hahah

 

Mhmmm..smakte herlig! 

 

Så det godt ut eller? si ifra hva du syns om den, når du har prøvd! :)

... Ingen kommentarer

MADELEINEDR.BLOGG.NO

Min venninnge Madeleine fikk seg blogg for omtrent en uke siden! Er ikke det flott? Jeg vet selv at det kan være litt vanskelig å få lesere i starten, så jeg tenkte å legge ut bloggen hennes her er smart! Hun er kjempe flink til å blogge, og har en utrolig rå klesstil! Jeg syns, helt ærlig, at så langt har hun vært kjempe flink til å blogge! Trykk HER for å komme til bloggen hennes. Vet ikke hvorfor bildene ble så småå..(?)

 

Stikk innom da vel!...---->  Hva syns dere?... Ingen kommentarer

BLUE PURSE AND PEARL COLLAR

Mormor og morfar var her igår! Koselig. Mormor hadde med gave til meeg:)) En blå veske, en perlekrage og en kjole. Kjolen måtte syes opp litt, den var litt lang, så det er ikke bilde av den..


Ønsket meg et slik, kjempelenge! ↑

 

Hva syns dere?4 kommentarer

yester day

I går var jeg på tur rundt Semsvann med mamma og Keira. Vi gikk litt fort, sånn at det skulle bli litt trening også! Det var sykkelritt der, så vi holdt på å bli kjørt på et par ganger:) på slutten av turen var vi litt på hundejordet med Keira! Det var mange andre hunder der, så det var fin trening for henne. Likte spesielt noen sånne, søte små valper som var der. Åhh. de var såå søte♥ Den ene var i hvertfall en sheltie, tror begge var det, men det var litt vanskelig å se på den ene..

Jeg tok noen søte bilder av Keira i gule blomster. Ja, dere vet de som man kan sjekke om man liker smør med;)

ulf-ande-babyer


Åhh..!


Herregud, så sykt fint!


Søtaa

 

Det var en kjempe koselig tur! Keira er litt tryggere på vannet, hun løper ut når jeg kaster pinne. MEN hun vil ikke så langt ut at hun ikke kan stå.

 

Hva syns dere om bildene?

 


Sånn var hun når vi kom hjem..heheh3 kommentarer

ANGIE VAZQUEZ

Denne jenta har bare den syke stemmen! Herregud. Hun er bare 10 år, i tillegg. Angie skriver ikke sanger, men har laget cover-sanger av mange kjente sanger. Jeg så en musikk-video av denne jenta på en blogg tidligere idag, og hadde faktisk aldri hørt om henne før.. Dette er det som kalles naturtalent. Hele crew'et er jo unge, trommeren, gitaristen, pionisten og selvfølgelig sangeren! Her har dere noen linker i tillegg til videoen nedefor.. FORGET YOU, THE SHOW og ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU.

Denne siste passer veldig godt til årstiden vår..haha

Hva syns dere??

 2 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits