LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Nytt treningstøyHolaa! Dro på butikken og kjøpte litt treningstøy istad! Åhh det gir litt ekstra motivasjon. Sykkelsete- og hanskene er for en sykkeltur vi skal ha på trinnet om ca. 2 uker. Gleder meg til den! Hørt at det er den tyngste turen i løpet av ungdomsskolen, men det er blir nok dritgøy uansett! Kjøpte jo som dere ser litt av hvert, til tur og sånn også. Ahh mange friske farger, det er heeelt klart det fineste på treningstøy!

 

Hva syns dere om innkjøpet?... Én kommentar

Tre innkjøp

Var ikke denne toppen bare dritkul? Syns det var noe veldig unikt ved den. Den er jo litt spesiell, men det er vel bare kult? Digger at det har litt hals! Det er forresten halvveis en magetopp; tror den blir fin til litt highwaista shortser!

Matte foundation fra bare minerals; tror de fleste har dette pudderet! Det er faktisk mitt første! Jeg har nemlig aldri brukt pudder før, untatt litt bronzing til å markere skinnbeina. Tenkte å prøve ut dette slik at jeg kanskje kan droppe den tykke, våte foundationen som tetter porene kollosalt om sommeren.


Less is more. Er det ikke det man sier? Vel, jeg er ikke alltid enig i det, men iblandt er det superkult! Basice topper er undervurdert til de grader. Denne toppen var utrolig fin, og passer bra de ALT. Tror den kan bli fin sammen med skinn, aztek, fjær eller andre bohemske accessories, tror ikke dere? Litt festival-stil om dere skjønner..

 

Hva syns dere om disse tre innkjøpene?... Ingen kommentarer

holaa

Hey wazzz up? Hatt noen dager(2 uker?) uten blogging nå. Plutselig kom blogglysten tilbake. Flott at det skjedde når jeg er syk; outfit osv. er ikke særlig spennende. Og bilder av meg legger jeg ihvertfall ikke ut! Derfor tenkte jeg å vise dere min sunne og gode middag som jeg spiste med mor og bror idag. Gleder dere dere til å se middagen? Tenkte meg det, her er den:

Digg? De to siste ukene er forresten vært utrolig bra! Når været har vært på sitt beste har det jo bare vært strålende. Bokstavelig talt. Det har jo vært litt regn og, men pytt pytt. Bokstavelig talt. Jeg føler jeg har fått gjort mye koselig med venner, og syns rett og slett det bare har vært to utrolig bra uker! 17. mai helga var jo også super. Det var nok den beste helga hittil i år! Været var på topp, jeg fikk gjort mye osv. Jeg kommer forresten til å legge ut noen av mine siste innkjøp i forskjellige innlegg fremover. Legger ikke alt ut, men ihvertfall det fineste!

 

Hva har dere gjort i det siste?... Ingen kommentarer

Snapshots

 

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Statementsmykene mine (Day 9)

Hvilket smykke likte dere best? Sett på 1080p for myyye bedre kvalitet


2 kommentarer

fuck you

 

Hva syns dere om bildene?... Ingen kommentarer

Fredag og lørdag

Alohaa! Igår var jeg i asker med Elise og Camilla, kjempe koselig! Vi spiste på overens, før vi dro hjem til meg og så en film. Idag kom Sofie hit, og vi, ja..så på film! Hahah. Det er ikke særlig mye annet å gjøre enn å snakke og se på tv når været er sånn som det er...

Elsker shortsen, den er sååå digg

 

Hva har dere gjort idag?2 kommentarer

Hola

Heihei! Idag ble Manprit med meg hjem etter skolen. Vi så noen episoder prison break, og feiret at det er FERIE. Digg. Til kvelden dro familien ut på peppes, hahah, veldig koselig! Imorgen viser jeg dere et smykke jeg har lagd, har vært veldig sløv med diy-projekter i det siste..

 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Tjue varmegrader

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Innkjøp fra lørdagen

Holo amigos! Jeg tenkte å vise dere lørdagens innkjøp, selvom det ikke var særlig mye. Egentlig hadde jeg bare tenkt til å sjekke hvilken farge jeg har i baremineralspudderet og kjøpe solbriller. Jeeg dro jo sammen med Madeleine, så det var selvsagt planlagt å titte litt i butikker også! Pudderet fikk jeg testet, men jeg fant ikke noen solbriller som falt i smak. Om jeg ikke husker feil har jeg bestilt et par med perlesolbriller, men jeg er ikke one hundred percent sure. Det ble ihvertfall med et par andre ting, men ikke mye. I tillegg kjøpte jeg verdens beste smoothie, den kjøper jeg garantert igjen!

 

 

Hva syns dere?2 kommentarer

Day 7 - Topp 3 favorittsko

 

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

Ombrê nails

Laget ombrê nails igår. Syns det ble kjempe kult, men den hvite neglelakken jeg brukte var litt tørr og tykk som er grunnen til at det er "kornete"/prikkete nederst. Det er jo egentlig veldig vanlig at det er kornete på ombrê nails, men jeg hadde ikke planlagt at det skulle bli sånn om dere skjønner. Uansett. Jeg syns det ble dødskult! Om dere er interessert kan jeg lage et innlegg/video om hvordan man gjr det?

 

Hva syns dere om disse neilene? Og vil dere vite hvordan man lager dem?2 kommentarer

Day 6 - en ting du aldri kommer til å gjøre ++

Åååå jeg angrer på at jeg tok denne 30 days callengen. Ja, jeg får blogget ofttere, men jeg syns det blir veldig rar blogging. Litt sån typ 5. klasseblogging ellernoe. Spesielt dagens; altså jeg kommer ikke på noe særlig jeg aldri kommer til å gjøre unntatt å svømme med haier. Men jeg føler det blir litt for dumt å skrive et innlegg om hvorfor jeg ikke liker haier, og finne et bilde av haier på google..Derfor har jeg et blandingsinnlegg, uten haibilder hahah.


Jeg kommer aldri til å bade/dykke med haier. Jeg elsker dyr egentlig, men haier..de kan jeg ikke fordra. Serriøst, jeg hater dem. Bare jeg ser et bilde blir jeg redd. Så da vet dere den tingen jeg aldri kommer til å gjøre, hurra.

 


Uansett. Idag var jeg hjemme de 4 første timene pga. noe privat. Manprit kom hit i noen timer, før jeg ble med tilbake til skolen for å ha matte. MÅ være i alle mattetimer fremover pga tentamen. Så dro jeg hjem alene (pga. samme årsak), og har bare slappet av siden det. Sett litt på prison break, et par filmer, pizza osv. Imorgen skal jeg til asker med Madeleine, hun skal overnatte og vi skal i kirken på søndag (konf greier).

 

Hva gjør dere ikveld?3 kommentarer

Day 5 - Parfymen du bruker

DAISY! Ååå den er såå digg! Lukten er helt perfetto, denne går jeg aldri lei! I tillegg er den ikke sånn søtlig vanilje- og sukkerlukt; det er det værste jeg vet. Hvordan jeg beskriver lukten? Deeet vet jeg ikke. Jeg suger til å beskrive parfymelukter...de lukter liksom...parfyme! Altså, jeg kjenner selvfølgelig forskjell på lukten fra parfyme til parfyme, meen jeg syns ikke det er så lett å sette en bestemt lukt på hver av dem. Untatt de vanilje/sukker/kjendis-ish luktene, de kjenner jeg på laaang avstand..

 

Hvilken parfyme bruker du?2 kommentarer

Pretty in pink

Daisy: Denne parfymen er fantastisk, den får dere høre mer om i dagens "challenge"!

Too Faced - pink leopard bronzer: Designet er utrolig fint, og det samme er pudderet! Syns kanskje det har liiitt mye shimmer i seg, men når det er det man trenger er denne bronzeren super.

Viva la Diva - blushing pearls: Denne blushen er kjempe fin. Du får en søt glød i ansiktet, og passer perfekt om sommeren! Den har litt shimmer i seg, men ikke mye, noe jeg syns passer veldig bra til en blush. Oppi blushen er det både speil og kost, men jeg vil anbefale å bruke en større kost.

Essence - suffle touch blush: Denne kjøpte jeg kjempe billig i Kroatia, bare for å prøve kremblush. Jeg syns den er fin, og den gir et veldig naturlig resultat. Den har ikke så mye farge, noe som både kan være negativt og positiv, spørs anledningen.

Daisy - body lotion: Den lukter jo helt himmelsk! En litt roligere versjon av parfymelukten. Den er deilig, men litt i det tykkeste laget etter min mening. Den kan være litt vanskelig å ta på, og huden kan føles litt fet etterpå. Men om du tar den på om kvelden etter å ha shava leggene f. eks, er bena kjeeeempe myke neste morgen!

Øyebrynsskjærer: Vet ikke helt hvor denne er fra, men de selges på alle parfymerier. Jeg syns pinsett gir et myyyye finere resultat, og det tar lenger tid før hårene kommer ut igjen siden du napper de ut, i stede for bare å skjære dem av. MEN. Om du har dårlig tid, passer denne perfekt til et middels resultat. Derfor syns jeg den er praktisk å ha.

Sans - dagkrem: Sans er, som dere hører på navnet, et norskt merke. Jeg elsker alle produktene derfra, de er både deilige og superbra! Denne dagkremen er vanvittig deilig, og huden føles ikke fet ut i det hele tatt når du har tatt den på.

Forever21 - koster: Alle disse kostene er fra forever21. Dette er noen av mine favorittkoster. Det er de mykeste kostene jeg eier, og de gir et supert resultat. Ikke minst er jo designet superfint. Disse skal jeg kjøpe flere av når jeg kommer til USA i sommer.

 

Er det noe av denne sminken du vil prøve? Eller anbefaler du noen andre rosa produkter?2 kommentarer

Hello May

Glemte å nevne igår at jeg elsker mai! Det er såå mange fridager, og straks kan man vel begynne å gå med shorts tenker jeg.. Det er jo noen ulemper med mai og da; mange prøver, tentamener osv. Syns for så vidt at det kunne vært liiiitt bedre vær idag, men... Hva er det egentlig meldt imorgen? Shortsvær? Idontknow, men deeet får vi håpe!

 

Hva syns dere om mai?... Ingen kommentarer

Today

Hola melonas! Det var såå digg med en dag fri! Trengte det virklig nå, meen imorgen skal jeg ha rle-prøve da.. Uansett. Idag har jeg vært med Manprit♥ Vi har sett en film, og sett på prison break; jeg har fått helt dilla på det etter jeg hadde sett ferdig de 4 første sesongene av gossip girls. Prison break er dødsspennende, så får håpe Vilde liker det og! Hahah. Greia er at vi liker heeelt forskjellige tv-programmer. Hun vil helst se på sånn senkveld, paradise, komikershows osv., mens jeg ser bare på serier som gossip girls, prison break, pretty little liars osv. 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Day 4 - Noe eller noe du savner

Dette var min lille klump♥ Mine kjære kanin, Smartis, MÅ ha vært den mest fantastiske kaninen noensinne! Åå jeg kunne gjort hva som helst for å få han tilbake. Han ble 7 år gammel, og var en ordentlig godgutt. Det er den tøffeste kaninen jeg har møtt, der han jagde både hund og katt avgårde. Han ble syk i 2010, og etter noen måneder med flere veterinærbesøk fant vi ut at det beste var å la han gå. Den dagen hans siste sprøyte ble satt; det var den værste dagen i mitt liv.

 

Er det noen dyr eller slektninger dere savner?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits