LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

LEOPARD

Idag måtte jeg bare ta på meg den nye toppen! Jeg elsker den av hele mitt hjerte. Den passer jo fint med hvite bukser nå om sommeren, spesielt på grunn av at printet på toppen er hvitt, så da matcher det. Det var ikke så varmt i dagen, som er grunnen til at jeg ikke har på shorts.. håper på et varmere vær i morgen! Heldigvis var det sol mesteparten av dagen, bare ikke en veldig varm sol. Grunnen til at det bare blir et bilde på dette innlegget og det forrige er fordi den rekka med ting under der man skriver tittel, når man skriver et innlegg, er der ikke. Derfor kan jeg ikke ha tykk skrift, eller lenker, og for å få bildet må jeg trykke på "post" og så "bilde" og laste det opp der, og da kan man bare ha ett, så jaa... Hadde ikke på noen detaljer som smykker, ringer og armbånd idag, så det er egentlig ikke så farlig!2 kommentarer

TODAY

Hey! Idag har jeg vært med Sofie! Vi så en film som heter "dance flick" HAHA, lo meg neste ihjel til tider! Det er en parodi av forskjellige danse musikaler. Anbefaler den! Ble nok en liten is idag også, ja.. Hvor mange av dere er det egentlig som har streik? Det er ganske så deilig, ihvertfall. I det siste har jeg gjort noe hele tiden, vær dag. Så det blir igrunn litt slitsomt, hehe. Får se om det bare blir en slappav-dag i morgen, hvis streiken fortsette. Noe jeg tror den gjør!

Har deres skole streik?


2 kommentarer

DRUNK - Ed Sheeran

Elsker denne sangen! 

 ... Ingen kommentarer

INNKJØP

Igår kjøpte jeg et par ting på Sanvika Storsenter! Er utrolig fornøyd med alt!Topp fra Ginatricot


Armbånd med ringer, fra Gina Tricot


Kjempe søt hvit kjole med blonder og "belte/snor" fra h&M

 

Noe dere likte?... Ingen kommentarer

SANDVIKA STORSENTER!

Hei! Idag har jeg vært på Sandvika Storsenter med Madeleine! Vi stod opp tidlig og var der kl. halv elleve. Jeg kjøpte et par ting. Faktisk nøyaktig tre. Så innkjøpene kommer i morgen, er utrooolig fornøyd!!


Søte MADELEINE!♥

 

Hva har du gjort idag? Spente på å se innkjøpene?!... Ingen kommentarer

SUNDAY

Og da mener jeg ikke som "soldag" men faktisk dagen! Når jeg kom hjem fra båtturen dro jeg på kino med en venn fra Bærum. Vi så "The dictator" For en utrolig morsom film! Anbefaler å se den på det sterkeste! Før vi dro på kino spiste vi på mcdonalds:) NAM NAM

Her er outfit!


Jakke fra MEXX


Topp fra Gina Tricot, belte fra Glitter, skjørt fra Bik Bok, veske fra ALDO og sko fra ROOTS

 

Hva syns dere om outfit'et? Har dere sett "the dictator"?... Ingen kommentarer

BÅTTUREN

Som jeg nevnet i forrige (?) innlegg, skulle jeg på båttur med Sofie fra lørdag til søndag! Det var utrolig koselig! Første dag var kjempe varm, i starten var min familien min sammen med en venn av meg, som heter Maren, sin familie. Vi badet og sånt. Så kjørte vi inn til Hvalstrand og hentet Sofie. Vi var på en øy, sammen med en annen familie med 3 gutter. Meg og Sofie solte oss, leste for hverandre(haha), spiste, godteri, snakka, og koste oss! Vi sov først inne i båten, mens alle andre sov i telt. Midt på natta, ca. k. 4, våknet vi fordi det ble kjempe varmt og klamt, så vi la oss ut i båten på den store solsenga. Vi våknet maaange ganger i løpet av natten på grunn av vinden, måker og vårt puplikum. 

Vi ble nemlig ganske populære på øya! Siden vi lå ute på båten, og alle syns det var så rart at vi sov så lenge. Både foreldre og barn kom å skikka på oss, mest småbarn vel og merke. Noen jenter bare "Pappaa! Når kommer de jentene til å våknee?" Serriøst? Totalt fremmede personer. Og vi sov jo søren meg bare til kl. halv ti eller noe? Halloo? Også var det en jente som stod og dro i tauet til båten vår for at vi skulle våkne, og så tittet Sofie opp, og hun jenta skrek "hun ene av jentene har våknet!!" Herregud, det var litt spesielt.

Uansett, neste dag var det veldig kaldt og mye vind, så vi kledde på oss, spiste frokost og dro. Kjempe koselig tur!


Badeløver


Meg, Sofie og lille Håkon!


Åhh!En person av publikummet


"Unnskyld meg, hva er det dere glor på?" Bare en TANKE... Ingen kommentarer

26.05.2012

Idag har vi vært ute med båten hele dagen. Så utrolig deilig! Vår nye båt har en sånn genial greie at hvis man senker ned et bord som står imellom noen sittebenker, setter på en ekstra plate og legger på putene som hører til, blir det en solseng! Og hva er vel ikke deiligere enn og ankre i en varm, søt bukt og sole seg på en solseng?! I tillegg kan man jo bare hoppe uti vannet når man blir for varm! Jeg hadde med meg en fargerik, oppblåsbar bade-krokodille som jeg badet med. Da følte jeg med veldig moden! Lefser, brus, kjeks og iskaffe var på menyen, jeg er desverre veldig usunn for tiden..

En deilig båttur endte dårlig... Jeg var sjøsjuk, jeg holdt på å tisse på meg, båten var litt ødelagt, det sve noe innmari på skuldrene siden jeg vår solbrent, og..fryseboksen luktet salami.. Heldigvis kunne jeg stappe i meg et par kjeks som minte om "Tom og Jerry"-kjeks! Disse Ulf-babyene har jeg skikkelig sansen for! Hvor søte er ikke de, da?
Brii


Jeg skulle egentlig ta bilde av Svan-ulf, men på bildet så jeg at jeg hadde fått med et par...Måk-ulf-babyer på bildet! Barnslig, sa du sa du?


Soler seg..

 

Imorgen blir det nok ikke noe blogging, siden jeg skal overnatte i båten sammen med Sofie, familien og en annen familie:)

 

Hva har du gjort idag?
10 kommentarer

STRANDA

Hei! Idag har jeg hatt enda en fin dag med jentene på stranda! Idag stod jeg opp tidlig og syklet ned til Hvalstrand sammen med Anniken, Elise, Nora og Charlotte. På stranden møtte vi mange fler, men de kom litt seinere, eller Marte Marie var der alt! Vi var der faktisk før ti, så vi kom oss ut tidlig. Og jeg husket faktisk kamera! Men det er ikke derfor jeg har bilder i dette innlegget, for jeg tok ikke bilder, eller ikke med mitt eget kamera.. Disse bildene er stjålet fra Marte's blogg. Jeg har tatt noen av dem, da! Dette har ihvertfall vært en fantastisk dag! Været er deilig, vannet er deilig, folka er deilig, og fargen blir deilig, det er deilig, mann. Kødda.

Hvertfall så dro jeg ca. kl. 2 til sykehuset og tok noen rønken-bilder (? skrives det sånn?), før jeg dro tilbake igjen på stranda. Når jeg kom hjem, la jeg meg i hengekøya♥ og leste en god bok. Endelig ferdig!

"13 gode grunner" heter boka, anbefaler den på det sterkeste. Den gir et litt ubehagelig inntrykk seg, og den er veldig trist. Men absolutt bør leses! 

Nå skal jeg gå å ta en dusj, må få alt saltvannet..og sanden (Tinaa!) ut av håret! I morgen tror jeg at jeg skal bli med i båten sammen med familien, så det blir koselig! 


babe


jentene

 

Hva har du gjort idag?4 kommentarer

NYTT DESIGN!

Som dere ser har jeg fått nytt design! Jeg syns det forrige ble altfor mørkt og trist nå som det begynner å bli sommer. Uansett begynte jeg å bli litt lei av det! Jeg ville ha et enkelt og lyst design, så jeg er i grunn veldig fornøyd:) Headeren har jeg desverre ikke fått byttet, men det er fordi redigeringprogrammet jeg redigerer/lager headere i, ikke eksisterer lenger. MEN -så fikk jeg lagd en med et annet program, synd at filene var så rare at de bare kan åpnes i det redigeringsprogrammet, så den går ikke ann å bruke her..Det var litt dumt! Noen som vet om ett bra redigerings program til å lage headere i?

Gidder ikke å ha noe bilde av mitt nye design, siden dere ser det jo:)


 

What you think?

 2 kommentarer

SOOL

Hei! Dette har vært en utrolig deilig dag! Jeg stod opp til vanlig hverdags-tid, men det var streik so I had no rush! Deilig, sier jeg bare! Jeg hadde en treig morning, lå på hverandaen og solte meg med en god bok, iskakao og is♥ Det er usunt og ha fri! Etterhvert dro jeg på stranda med noen jenter, var der i rundt 6 timer. Solen varmer så sinnsykt lenge nå!  Skal på stranda med samme jenter imorgen, så det blir koselig! Idag har jeg fått badet masse, vannet er faktisk ganske så varmt nå. Og hvem hoppet ikke fra 1'metern? hehh.. MEG! Altså, jeg har hoppet fra høyere før, men det var første gang jeg hoppet i år:)

Og om bare en uke er det jo offisielt sommer! Mai er jo egentlig en vår-måned, så det er ikke sommer enda:) Hvor varmt blir det ikke da, når det blir sommer?

Tok ingen bilder på stranda, meen har noen andre fra dagen:)


Her skal jeg bo for alltid! Med samme varme, naturligvis!Hva er vel ikke bedre enn en god bok, ipad, mobil, iskakao, regnbuekjeks og varm sol!?

 

Hva har du gjort idag? Og er det varmt der du bor?... Ingen kommentarer

DANMARK INNKJØP - VIDEO

Ågud! Jeg føler meg så dum når jeg snakker med meg selv til et kamera! Det er grunnen til at jeg kan virke litt sur, siden ja.. jeg syns det er ganske ubehagelig. Men hva gjør jeg vel ikke for dere? Her har dere ihvertfall Danmark innkjøpene på video! 
video:p5200434

 

Hva syns dere er best? Innkjøp på video eller bilder? Jeg tenkte ihvertfall at jeg burde legge ut en video, siden jeg ikke har lagt ut noen videoer før! 
Noe dere likte?


8 kommentarer

Årets første bad

Igår var jeg med Sofie (b. Vi dro til asker sentrum, kjøpte Haagendas(?) is på seven eleven og solte oss på "Pyramiden" Såå deilig♥

Senere spiste jeg grillmat med mamma, før vi dro ut på joggetur rundt Semsvann. Vi stoppet på en liten strand der, og jeg badet årets første bad! wii. Det var kaldt, men ikke så veldig og klokka var tross alt halv ni..


Pysa mi tør ikke svømme♥

 

Har du bada i år?4 kommentarer

17 MAI (18 mai)

Hei! Jeg har jo ikke fortalt noe om min 17. mai, ikke at den var så sykt spesiell, men det var absolutt en hyggelig dag! Først gikk jeg i tog sammen med Madeleine, haha, syns fortsatt det er litt koselig jeg! Så dro meg og Madeleine på en cafè før vi dro videre til meg. Hos meg drakk vi bare ltit pepsi før vi dro ned til skolen.

På skolen skjedde det ikke så mye, og så begynte det å regne, så vi kjøpte bare is og dro til Madeleine. Etter jeg hadde vært hos Madeleine en stund, dro jeg hjem, skiftet fra bunad til en lettere kjole og dro med familien til Tuva's familie hvor også mange andre familier var.

Der var jeg med Tuva, Mathilde, Nanna, Henrikke og Helene. Så skulle de på en fest eller noe, og jeg ble da igjen som den eldste av alle de som fortsatt var der. Så etter et par timer dro jeg hjem og så på film med Martin, min bror!


Madeleine og meg

 


Meg, Keira og mamma 

18. MAI!

Dagen etter var jeg i asker sentrum med Madeleine. Vi kjøpte litt klær og satt oss ned på en "cafè". Innkjøpene skal komme så straks som mulig (danmark innkjøpene kommer forresten på video i løpet av uka) Her var vi ganske mange timer før vi dro hjem. Til kvelden var jeg på midag hos en annen familie, med familien. Samme som de jeg var i Danmark med, bare at nå var gutta boy's også med!


Smakebit♥


 

Hva gjorde dere på 17.mai? (og 18.?)

 ... Ingen kommentarer

TOPP 3 favoritt blogger

Hei! Her kommer mine topp 3 favoritt blogger, siden det var en som spurte om jeg kunne ha blogg anbefaling. Vanskelig å bestemme meg for hvem jeg liker best, men det er nok Marthe sin, siden hun blogger flere ganger om dagen og har sykt fin klesstil. 

1 plass:

WWW.MARTHEBORGE.BLOGG.NO

Det jeg liker best med bloggen til Marthe er at hun blogger flere ganger om dagen, og det er ordentlige innlegg med ordentlige bilder. Hun tar utrolig fine bilder og legger ut bilder i alle innlegg. Hun blogger variert, men mye om mote og antrekk, som jeg syns er interessant. Hun blogger også om sin hverdag, tips og anbefalinger, ting og klær hun kjøper, matretter og masse mer.

Hun har et fint design, veldig enkelt, som gjør at man konsentrerer seg om innholdet. Marthe skriver veldig bra, og det varierer hvor mye. Hun har også veldig fin klesstil, og hun drar f.eks ned til stranda for å ta outfit-bilder, slik at de blir mye finere.

Og sist, men ikke minst, syns jeg det er veldig fint at hun kjøper klær på butikker som bik bok, h&m, gina tricot, cucus, you name it... Det gjør at unge lesere, som meg, har råd til klærne!
 

2. plass

WWW.ULRIKKELUND.COM

Ulrikke er helt klart et forbilde for meg! Hun har en utrolig rå stil, og tør å gå i akuratt det hun vil. Hun tar utrolig bra bilder, og er ute forskjellige steder og tar bildene sine (som marthe). Bildene til Ulrikke ser utrolig profosjonelle ut, og hun ser nesten ut som en modell. Dette skylder både klærne hennes, hvordan bildet er satt opp og utseende! 

Det jeg liker aller best er stilen hennes! Hun har så utrolig mange fine klær, og er kjempe flink til å sette det sammen. Det eneste dumme, er at jeg desverre ikke har råd til mye av det hun går i. Ulrikke er jo foressten også kåret til Norges beste moteblogg! 
 

3. plass

WWW.KRISSSY.BLOGG.NO

Kristine, som er jenta bak bloggen, tar de fine bildene! Hun tar utrolig bra og klare bilder, noe jeg syns er et viktig krav for en bra blogg. Hun blogger variert, om alt fra innkjøpt og outfit til hverdag og bare fine bilder. 

Designet er veldig enkelt, helt hvitt og headeren er helt hvit med navnet hennes. Det syns jeg er veldig fint, siden jeg liker best enkle design. 

Kristine skriver også veldig bra, hun er så utrolig possitiv! Og da blir jo leseren i glad humør:) 

 

 

Hvilken blogger leser du?   Og hva syns du om disse bloggene?
 
... Én kommentar

søndagen

Jeg fikk ikke blogget på søndagen, siden vi var ute med den nye båten. Det blåste mye, med det gikk fint! Det er utrolig deilig med litt større båt enn vi hadde før. Den var grei, men denne er super! Keira var også med i båten. Hun er så søt med redningsvest ♥


Min søte lille katt ♥


Min søte lille hund ♥
Pjusken

 

Hva syns dere om bildene? Og hva gjorde dere i helgen?

 2 kommentarer

outfit


bukse fra never denim og bluse fra Zara

 

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

DANMARK DEL 1

Danmark-turen forrige helg var en vellykket tur! Vi ankom Danmark rundt 9 på fredag kveld. Vi spiste middag på en italiensk resurant som heter La Veccia. Der hadde de utrolig god mat! Etter vi var ferdig å spise dro vi hjem til leiligheten og la oss. Vi bodde nemlig i leiligheten til de vi reiste med, som var fadderen min og datteren hennes som er ett år eldre enn meg. Mamma var også med, så det ble en skikkelig jentetur! 

Neste dag, lørdagen, var det shopping-dag! Vi tok metroen til handlegatene i København, Danmark's hovedstad. Først var vi på et kjent mat-marked. Der kjøpte vi cake pops. Så handlet masse fint i klesbutikker, før vi tok lunsj på en resturant som jeg ikke husker hva heter. Så handlet vi litt til, før vi satt oss på en liten cafè hvor de hadde herlig smoothie. Deretter dro vi hjem til leiligheten etter en lang dag i byen! I leiligheten koste vi oss og prøvde alt vi hadde kjøpt. Når vi skulle ut å spise fant vi ut at vi ikke orket å dra ut. Da skrapte vi sammen alt som lå i kjøleskapet og hadde til middag i leiligheten. Uansett hadde vi en del Pizza igjen fra La Veccia som vi hadde fått med i en doogie-bag.


På flyplassen i Danmark.
Ingrid til venstre, min fadder i midten og meg til høyre.


Metroen, egentlig gikk den for det meste under bakken:)Pizza fra La Veccia


På leilighetens veranda. Meg til venstre, Ingrid til høyre.Cake pops på mat-marked.
Ingrid til venstre, meg til høyre.


På resturant, lørdag.


Shopping!Smoothie! Strawberries!Ingrid og meg.


Middag i leiligheten:)


Hva kan man si?


peace..


Ingrid og moren


Meg og mamma

 

Dette var en kjempe hyggelig tur! Del 2, søndagen, kommer i løpet av uka!

 

Hva syns dere om bildene? Og har noen av dere vært i Danmark? hehe..
... Ingen kommentarer

Kommoden

Hei! Igår var jeg i konfirmasjonen til Tuva. Kjempe koselig! Det ble holdt mange fine taler, god mat og det var en hyggelig stemning.

Mitt rom ser veldig rotete ut for tiden. Jeg er ikke så veldig fornøyd med rommet mitt, men det blir jo hvertfall litt finere om det ikke er så rotete i hyllene og slikt. Jeg har ikke kommet så veldig langt, men kommoden og krakken ser ihvertfall fin ut nå;)

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

outfit

Heihei! Denne ble da en bra blogg-uke, right? Haha, jeg som sa at jeg skulle blogge masse denne uka.. Men jeg har faktisk en bra unnskyldning!  Jeg har tre tentamner denne uka, den siste er imorgen. I tillegg var jeg syk igår. Idag hadde jeg engelsk tentamen, tror den gikk ganske så greit, faktisk.

Idag har jeg kledd meg motsatt av være. Pastell-farger og hvite bukser. Måtte få humøret litt opp med farger på klærne, til tross for været. Jeg skal også prøve å få blogget om Danmark turen så raskt som mulig, men nå skal jeg ikke love noe jeg ikke kan holde! Jeg kan love at det blir et Danmark-innlegg, bare ikke når. Kanskje får jeg lagt ut innkjøp fra turen, er veldig fornøyd med det!


Jakke fra h&m


Bukse fra Zara


Bluse fra Zara

 

Til og med neglene var pastell-farget;


Neglelakk fra essie - mint candy apple

 

Slik så det ut ute;

 

Jeg foretrakk å sitte inne, og se ut;

 

Nå sitter jeg å ordner med litt ting til Tuva's konfirmasjon som er til helgen. Imorgen er det norsktentamen, så får nok lese litt på det også. 

 

Hva syns dere om dagens antrekk?2 kommentarer

PAUSE

Hei søte! Dette blir bare et fort innlegg siden jeg bør få en lang natt søvn før skolen i morgen.. Men dette må jeg bare få sagt nå, siden jeg ikke rekker det senere. Jeg tar meg en blogg pause ut denne uken. Da skal jeg prøve å blogge kjempe bra uka etter! Legg igjen en kommentar med hva du vil jeg skal blogge om, så gjør jeg det;) (så lenge det ikke er noe super privat)

Grunnen er at jeg har matte tentamen på mandag, engelsk prøve denne fredagen og andre lekser. Og til helgen skal jeg jo til Danmark. Siden det bare er én helg, prioriterer jeg ikke blogging.

Hade så lenge!

Bursdagen på lørdag<3

Så, hva vil du at jeg skal blogge om?;)6 kommentarer

HEY

Idag har jeg bare vært hjemme, trengte en slapp-av-dag før skolen starter igjen i morgen. Uansett må jeg få gjort litt matte. Vi har mattetentamen på mandag og jeg skal til Danmark hele helgen, så da får eg ikke lest.. Derfor må jeg starte nå. Faktisk har jeg vært litt plante-menneske idag. Jeg har plantet rosa blomster og jordbær i en krukke. Får bare håpe de vokser opp. Også har det jo vært den sola idag, har ligget i timesvis på terassen å solt meg, håper bare jeg har fått litt farge! Har ikke tatt bilder idag, men legger med noen bilder fra joggeturen min på søndag og ett av Sofie fra igår. Da så vi forresten på film, jeg har film-dilla fortiden. Og frustrert fruer-dilla. Det har forresten startet ett program på tvnorge(?) som heter Great Christian Bitches, som er tilegnet frustrerte fruer fans. Det var faktisk veldig bra. Det går på onsdager fra 21.30 - 22.30 :)

Fra joggeturen:


Og se hva jeg fant! En elg!   ....tulla, et rådyr:)


Et til rådyr! 

Og Sofie:


søtaa

 

Har dere nytt sola idag?

 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits