LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Essie - Mint Candy Apple

Her kommer det en liten anbefaling:) Essie - Mint Candy Apple

Jeg er utrolig fornøyd med min essie neglelakk, som jeg kjøpte på fredag. Jeg har faktisk ikke prøvd essis sine neglelakker før nå. Jeg valgte fargen mint candy apple, i og med at jeg er veldig glad i mint fargen. Egentlig generelt pastell farger. Som sagt er jeg veldig fornøyd! Den har holdt seg fint til nå og jeg syns at den sitter veldig fint på. Man ser at det er et bedre merke enn depend! Kommer nok ikke til å kjøpe flere depend, neglelakkene mine fra depend er de desidert dårligste jeg har! 

Hvertfall, jeg syns essie neglelakkene er veldig fine. De har et kjempe stort utvalg av farger, alt fra lyse pastell-farger til knall rødt til svart. Det fins også uendelig mange av de forskjellige fargene. Det fins f.eks minst tjuve, nærmere tretti forskjellige rød farger.

Noe annet jeg syns er fint med neglelakkene er at de ser ganske stilig ut. Jeg syns det er veldig fint når man kan bruke kosmetikk til pynt også. Og jeg syns at man helt klart kan pynte med essie neglelakkene. Dette høres litt rart ut, men jeg syns faktisk det er ganske bra at den lappen som er over korken er lett å ta av! Det er så utrolig irriterende når det er klisterlapper på ting som nesten er umulig å ta av, og når du har fått det til er det masse lim igjen, som blir der for alltid. Denne lappen var bare å rive av, og alt var borte:)

Den siste possitive tingen med neglelakken er at den er lett å ta på. Det har faktisk mye å si, da det blir et mye bedre resultat da.
 

Hva syns du?

Har du noen essie neglelakker? Hvilken farger? Og er du fornøyd?
2 kommentarer

YESTERDAY OUTFIT

Heihei! Rakk ikke å blogge i går.. etter skolen var jeg på dans, så dro jeg til asker med Sofie b. og kjøpte bursdagsgaver til noen venninner. Så kjøpte meg og Sofie mc.Doanlds mat før vi dro hjem til meg og så på film. Etter vi hadde sett et par filmer la vi oss. En veldig koselig dag. Idag så vi på en film når vi våkna, spiste smootie til frokost, ryddet og sånt før Sofie dro hjem. Etterpå drar jeg til Henriette med Victoria og Sofie og ordner oss før vi drar i bursdag. Blir nok også en veldig koselig dag. Imorgen skal vi nok ut med den nye båten vår som pappa er å henter idag, gleder meg til å se den:) 

Her er gårsdagens antrekk (på skolen) :

Smykke fra glitter    skjorten fra ?    Strikka t-skjorte fra h&m i Tyskland   Bukse fra personlig mote     

 

Hva syns du?... Ingen kommentarer

Yum..

Eating breakfast, taste goood;)... Ingen kommentarer

MINTY SWEATER

Som jeg sa skulle jeg legge ut den nye genseren min. Den som mormor strikket til meg, meen jeg hadde valgt farge, garn og mønster selv da. Uansett, her er den:

 

 

Hva syns dere om genseren? (outfit kommer senere, so stay tuned)4 kommentarer

STUDDED SHORTS AND NEON BRACELET

H e y    G u y ' s.   I går var jeg i Oslo med mormor, morfar og Martin. Vi så litt i butikke, spiste på Peppe's Pizza og koste oss. Jeg skulle egentlig ikke handle noe, siden jeg drar til Danmark om to uker og i tillegg har jeg handlet ganske mye i det siste. MEN- som vanlig ble det noe nytt på meg. Jeg er ihvertfall veeeeldig fornøyd da! Jeg kjøpte en super kul shorts med nagler og et armbånd i forskjellige farger med en neon-grønn-farget dusk, kjempe kult! Til kvelden tok jeg en joggetur og så filmen Alcatraz siden jeg har vært der.

 

Likte dere innkjøpene?

 ... Ingen kommentarer

:)

Hey! Ja, jeg er fortsatt levende. Det er bare det at jeg har hatt det litt travelt. På mandag hadde jeg så mye lekser at jeg ikke rakk trening engang. Jeg satt seriøst i 5, 5 time? I tillegg skole og sånt, jeg regnet faktisk ut at jeg bare fikk tre timer igjen av HELE døgnet til å gjøre det jeg ville... Uansett, i går var jeg hos Sofie B. etter skolen, så kjøpte jeg melk og marsipan og dro til Tuva og sov over. (pluss lekser noen timer) Nå har mormor og morfar kommet, siden mamma og pappa er i Tyskland med noen venner. I morgen drar jeg kanskje en tur til oslo med mormor og morfar siden de først er her. Skal ihvertfall finne på noe koselig med dem. Viser dere nok en super søt genser i morgen, som jeg fikk av mormor. Eller jeg hadde "bestilt" den gratis. Fant nemlig en modell på en super søt genser, som jeg gjerne ville ha i mint-farge. Så hun strikka den♥

Siden jeg ikke har tatt noen bilder, så legger jeg ut et bilde fra USA sommeren 2011, beste ferien noensinne♥ Tenkte at jeg kanskje kan lage et innlegg med bilder fra turen siden den var så fin:)


Diiiigg

 

Hva syns du om bildet?

Hva har du gjort idag?

 ... Ingen kommentarer

gårsdagens outfit


Genser-h&m    Bukse-roxy    Hoodievest-urban


Elsker hoodie-vesten min♥

 

Jg skull egentlig legge ut dette innlegget på kvelden igår, men blogg.no ville ikke laste opp bilder.

 

Hva syns dere?2 kommentarer

SATURDAY

Heihei! Srry, for at jeg ikke harr fått blogga. På søndagen var jeg syk og orka rett og slett ikke, på mandagen rakk jeg ikke pga. trening og sånt og på lørdagen hadde jeg null sjangs, hadde ikke noe tid til overs. På lørdagen stod jeg opp tidlig til meg og være, kvart på ti cirka, spiste frokost og dro til byen med Sofie og Madeleine. (innkjøpene og outfit er under) Vi shoppa, spiste litt og koste oss. Kjempe koselig! Når jeg kom hjem tok jeg på joggebukse, spiste frossen-pizza, og så var det over til Tuva. Der så vi bare på en film og sånt, men jeg hadde sett den før. Patetisk film, men morsom:) (the heartbreak kid) Når jeg kom hjem igjen, la jeg meg.

Tok ingen bilder, men her er lørdagens outfit og innkjøp!

OUTFIT:


Genser fra topshop

 


Shorts fra ROXY og belte fra MEXX


Smykke fra BIK BOK


Veske fra Friis o. c.


Sko fra ROOTS

 

INNKJØP:


Lysegrå topp med chiffon lomme fra BIK BOK    
sale: kostet 100kr, koster 50kr


Runde solbriller fra H&M (de er mer rosa i virkeligheten, ikke oransje)  
kr 59,-


Svart donut og maaaange donut-fliseklemmere fra Glitter       Sale: DONUT: kostet kr 99,-    koster kr 19,-         FLISEKLEMMERE: kr 29,-


Hodeskalle-ring fra Glitter     Salg: kostet kr 89,-   koster kr 20,-


Sølv ring med ledd fra Glitter    Salg: kostet kr vet ikke,-   koster kr 20,-


Statementsmykke fra glitter    Salg: kostet kr vet ikke,-   koster kr 25,-


Statement smykke fra Glitter    Salg: kostet kr vet ikke,-  koster kr 25,-

 

OG DET FINESTE AV DET ALLEE!!!!Pastellrosa jakke fra H&M med gull-knapper. Denne er såå kul, men fortsatt veldig feminin. Dette var helt klart lørdagens beste kjøp!
Salg: kostet kr 499,-  koster kr 399,-

 

Hva syns dere om lørdagens outfit?

Hva syns dere om lørdagens innkjøp?

2 kommentarer

a piece of natur

 4 kommentarer

OUTFIT, american shorts

Heyy! I kveld har jeg ingen spesielle planer, skal bare kose meg med pappa og Martin. Vi har bestilt peppes, og skal kanskje se en film? Idag er det ikke noe jeg har mer lyst til en å spise pizza, se en skikkkelig jentefilm og spise vaniljeis med melk og oboj♥ Men jentefilmer er ikke akkurat pappas og Martins favoritt, så får se hva det blir. Har forresten vært på volley ball idag. Kult at det bare var tre personer som møtte opp + treneren.


Skjorte-mamma har sydd den    shorts-bik bok    tights-gina tricot    sokker(haha)-Aldo
Hårbånd-DIY


Ring-DIY

 

Hva syns du?


 ... Ingen kommentarer

mirror, mirror

Heihei! Idag har jeg ikke gjort mye annet enn å slappe av. Dagen min består av:

Stå opp --> skole --> hjem --> drikke iskaffe og se på oth --> tur med Keira --> middag ---> blogge.  Ja, også må jeg jo ikke glemme at jeg fikk møtt Pernilla idag, og i går. Har savnet deg utrolig mye♥ Hun flytta nemlig til Canada for noen måneder siden og skal bo der i 3 år. Men heldigvis skal hun være i Norge hver påske! 


bilder fra i går

 

Hatt en morsom dag..?2 kommentarer

DIY - armbånd

DET DU TRENGER ER:

En eller annen tråd. Jeg brukte en slags skinn-tråd

en sølv ståltråd, helst lett bøyelig

en knapp/stor perle etc.

 


1) Ta en laaang tråd av tråden og to av ståltråen.


2) Legg tråden dobbelt og de to ståltådene ved siden av og fest ståltråden ved og snurre den et par ganger rundt den svarte tråden.

Pass på at løkken blir så stor at den kan tres over knappen/perlen etc.3) Så snurrer du ståltrådene rundt de svarte trådene i noen slags kors. (mønsteret kan gjøres litt som man selv vil)


4) Gjør dette så langt at armbåndet er passe til å ha rundt hånda.5) Fest en perle/knapp etc, i enden på armbåndet. (ikke den ende som løkken er på)


Og voila! Armbåndet er ferdig:)


Armbåndet ser sikkert litt kjedelig ut, men tenk deg at du har mange små armbånd i forskellige farger på hånda samtidig om sommeren. Med brun hud, en enkel topp og shorts. Det blir hot!

 

Hva syns du?

... Ingen kommentarer

TODAY'S OUTFIT

Hei! Her har dere dagens outfit. Kanskje jeg klarer å legge ut det hver dag denne uke?

Topp-h&m    Jakke-Zara    Bukse-Roxy    Neglelakk-depend og Deborah Lippman    

 

 

 

 

Likte du det?3 kommentarer

EASTER PICTURES

Hei tenkte å legge ut noen bilder fra påskeferien. Nå blir det blogging for fullt igjen, siden jeg har kommet hjem fra hytta, og da blir det litt enklere. I går var jeg med Guro og idag har jeg egentlig bare slappa av med den siste dagen av ferien:) Det betyr tv, tv og mer tv. Også litt pc, i tillegg har jeg laget et armbånd og gjort ferdig en ring. Det kommer DIY-fremgangsmåte av armbåndet etterpå. Det er veldig enkelt, men hvis man har mange små armbånd sammen blir det fett. Skal lage noen i brunt skinn før sommeren. Det blir fint sammen med brun hud. Da er det bare å begynne å sole seg! Ble faktisk en del brunere på hytta, siden jeg solte meg masse på terassen og solte meg mens jeg gikk på ski. Man blir brun hvis man er i søen, siden det reflekterer. Så jeg la et liggeunderlag ut på snøen og lå der og solte meg:-) Deilig! Synd det var så kaldt at man bare fikk solt fjeset..mamma♥rimelig fett XD


middagsbesøk

---og så klikka blogg.no. Jaja, det var kanskje like greit. Ble ganske så mange bilder, gitt....

Og ja, jeg er sminkefri på alle bildene:)

 

Likte dere bildene?

 ... Ingen kommentarer

KONSERT (RAULAND)

Hei! Idag har jeg vært i bakken med Eline. Vi skulle se på konsert med Atle Pettersen, og siden det stod at den skulle starte ett, men den starta ikke før tre (vi venta i over to timer) rakk vi ikke å kjøre noe. Når konserten var ferdig og vi endelig kom tilbake til den bakken vi skulle stå i (etter å ha tatt den iskalde, lange og trege heisen i "snøstorm" i Holtardalen), var det bare 10 min igjen, så vi bestillte heller en cheeseburger-meny på cafèterian, siden vi var iskalde og snøstormen holdt på å drepe oss.

Eline i bakken på torsdag. Mye snø..

Meg....

Hadde bare iPod'en til å ta bilder med..


Han er litt søt da <3

Hva syns du om Atle? Liker du musikken hans eller utseende?7 kommentarer

WHAT'S HER NAME??

Heihei! Srry for at jeg ikke har fått blogga, men som dere sikkert har skjønt nyter jeg påskeferien;) men NÅ skal jeg skjerpe meg! I tillegg holder jeg på med et DIY-prosjekt, men har ikke kommet særlig langt. Kanskje jeg røper hva det er i neste innlegg.OoO..

-Men det jeg egentlig lurte på er: Er det noen som husker bloggnavnet til bloggeren på bilde under? Hun er svensk og har awsm stil. Men jeg husker virkelig ikke hva bloggen het. Holy crise! Hvis personen som kommenterer hva bloggeren heter har en blogg, skal jeg linke til bloggen dens i neste innlegg! HJELP MEG!!

Noen som vet hva bloggen heter?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits