LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

1 del av ferien

Heia bloggen! køddaa..:P Jo, jeg tenkte å si raskt til dere hva jeg har gjort hittil i påsken; jeg har vært på hytta med Ingrid. Vi har stått på slalom, langrenn, solt oss, sett på film, spilt play station hahaha. Vi har hatt en kjempe koselig langhelg♥ Håper dere har hatt det like bra som oss!

 

Hva har dere gjort i påsken?2 kommentarer

BilprosjektIgår skulle vi vise fram- og presentere bilene for klassen, lærerne og foreldrene. Det var designkonkurranse og fartskonkurranse. Bilen var ble jo såå kul, så jeg tenkte å vise den til dere, haha! Hvertfall. Vi lagde enn katt, som ser litt ut som en sau. Jaja.. søt ble den ihvertfall!

 

Lyden ble borte av en eller annen grunn, og videoen suger. Det skulle bare være et bevis på at vi fikk den til å kjøre:-)
Hva syns dere om den fete bilen vår?


2 kommentarer

"Fly away with me"


Kjøte meg dette fine smykket på gardemoen da vi skulle til Ålesund. Det er såå søtt ♥♥♥2 kommentarer

Prinsesse frokost

 

Så ikke det digg ut?... Ingen kommentarer

Hola melontryner

Hola senoritas(?) ! NÅ skal jeg pugge til rle-prøve, før det er bøssegåing med konf. greiene. Jeg klarer bare ikke å konsentrere meg om rle'en, og det samme var det igår. Får se hvordan denne prøven går..Uansett. Idag fikk vi bilen vår til å gå! :D Jeg har ikke fortalt dere det, men vi har bilprosjekt på skolen, så vi lager elektriske biler i grupper. Tror vi skal satse på design, i og med at bilen vår går i typ 1 km/h. blææh. Men vi fikk den ihvertfall til å gå da!

 

Hva syns dere om bildene?3 kommentarer

Oslo med beste (innkjøp)


// Zara //// Weekday //// zara //


Hola! På lørdag var jeg med Vilde i oslo. Kjøpte meg disse fine tingene over! Er såå glad jeg ikke fikk kjøpt mer, siden jeg har handlet mye i det siste. Grunnen var at det skjedde en feil med kortet mitt (jeg trodde det var tomt!!!), så da ble det ikke mer på meg. Men jeg er utroolig fornøyd med det jeg kjøpte over, selvom jeg fant ut at skjørtet jeg hadde kjøpt egentlig var et belte (!!?). Syns ikke akkurat det ser ut som det, men det står at det er et belte. Jaja! Jeg kommer jo selvfølgelig bare til å bruke det som et skjørt! :-)

 

Hva syns dere om innkjøpene? Hva syns dere var finest?... Ingen kommentarer

3 retters med Vilde


Bruschettas ♥


Nachos med kjøttdeig ♥


Smågodt ♥


Dette var på lørdag

 

Så ikke det godt ut?... Ingen kommentarer

Smoothie

Matprat. Mmm jeg har fått såå hekta på smoothie for tiden. Det er både sunt og godt, noe som er veldig topp. I denne smoothien har jeg:

♥ frosne bringbær

♥ juice

♥ yoghurt naturell

Mitt favorittbær er bringbær, men jeg foretrekker jordbær i smoothie. Heeeelt klart

 

Hvordan smoothie pleier dere å lage? hahahha

 ... Ingen kommentarer

Min fine venn

Idag hadde jeg besøk av Vilde..ja..vi dro sammen til konf. møte. Så ja..det var spennende. kødda

 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

En sunn kveldsmat

♥ Gulrøtter ♥ Dipp ♥ Mandler ♥ Utvannet juice

Jeg lagde meg en sunn og god kveldsmat/middag etter trening idag. Helt sykt hvor mettende mandler er! Måltidet mitt bestod av matvarer som øker forbrenningen, og som har mye b-vitaminer i seg, B-vitaminer vil jeg ha i meg, fordi det får håret til å gro raskere:-)


3 kommentarer

Lisbeth DahlHva syns dere om disse nye tingene fra Lisbeth Dahl?... Ingen kommentarer

Nye treningsklær fra nike, niceeSEEE SÅ FINT DETTE ER♥♥♥ Kjøpte meg litt nytt treningstøy forrige uke, alt fra nike. Jeg syns selv at fargerikt treningstøy er såå fint! Det gir mye mer motivasjon, og er skikkelig freesht! Skoene var sykt deilige, de beste jeg har hatt på leeenge. Ellers syns jeg egentlig det meste av treningstøyet til nike er bra, og ikke minst fint. Nå skal jeg prøve å trene litt mer fremover (egentrening altså, jeg har jeg 3 faste treninger hver uke), og om jeg greier det; blir det jo selvfølgelig treningsblogging;-)

 

Hva syns dere om det nye treningtøyet?... Ingen kommentarer

unblogged outfit

 

Hva syns dere om dette 'unbloggede' outfitet?... Ingen kommentarer

Ålesund


Heeei! Jeg rakk ikke å si ifra før jeg dro til Ålesund med volley ball-jentene i helga. Vi tok flyet fra gardenmoen til Ålesund. Det ble selvfølgelig starbucks og butikktitting på flyplassen. Den første natten var ett rent heeelvette. Vi sov på en skole, lyset hadde slukka når vi kom og det var iskaldt. I tillegg hadde jeg en umenneskelig tynn madrass, om jeg i det hele tatt kan kalle det det. Mitt lag tapte alle kampene unntatt 2, hahah. Det ble i tillegg aaaalt for mye godteri. Når jeg kom hjem igjen, kom jeg tilfeldigvis over en artikkel om hva som egentlig er i smågodt. Da holdt jeg nesten på å spy ut hele helgas godteri. Uff. På turen så vi Jo Nesbø sin datter (som vi også spilte mot), hun dama med svart, kort hår fra åndenes makt, og den kuleste Leo Ayivic fra U-landslaget.Har du vært på en kul cup noen gang?... Ingen kommentarer

Cashmere from Juicy CoutureKjøpte meg verdens fineste genser på Mark + Brandy, når jeg var i Sandvika med Madeleine. Åh jeg elsker den. Den er i 100% kasjmir, så den er super deilig og i god kvalitet. Jeg liker at den er såpass knæsj, og gulldetaljene på V-en og armene. Den er varm og god også. Kasjmir er ull, men det klør ikke. Heldigvis! Det er såå irriterende. Genseren er forresten i merket Juicy Couture ♥

 

Hva syns dere om genseren?6 kommentarer

"today is a day" tulla


Heiheihallo! Idag var Vilde med meg hjem etter skolen. Vi spiste nachos, nam. Eller..hun spiste rice'n'crisp-frokostblanding med sukker, melk og sjokoladesaus. Æsj. Ellers har jeg arbeidet med engelsk framføring og vært på trening.

Jeg beklager at bildene ble såå dårlig, noe jeg fant meget uforståelig. Da jeg fant ut at kameraet sto på et fokus kalt Tv (etter at Vilde hadde brukt det), fant jeg det ikke like uforstålig lenger.


Hva har dere gjort idag?... Én kommentar

today

Halloo! Denne dagen har gått i ett kjør. Etter skolen skulle Thea bli med meg hjem, men begge hadde elevsamtaler først! Da vi endelig kom hjem litt over 4, hadde jeg glemt nøkkel. Flott! Så da satt vi og ventet til mamma kom hjem. Så begynte vi å arbeide med engelsk presentasjon, og video. Litt før 8 kjørte vi Thea hjem, og jeg dro på trening med Madeleine og Sofie. Nå skal jeg straks legge meg. Ajdø
Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Makeup mekka

Jeg hadde heeelt glemt at disse sminkeproduktene kom i posten for et par uker siden! 1 palett med tre farger, 3 koster, 1 pk. løsvipper og en sminkemappe.Dette var et kit, så jeg valgte ikke produktene vær for seg. Tenkte å skrive litt om hva jeg syns om produktene over:-) Dette passet fint, siden jeg ikke gjør annet enn å lese til matteprøve og har vært på sportsbutikken+ at dagens outfit var joggebukse. Comfyy asssPaletten: Jeg digget fargene på denne paletten, brunfarger slår aldri feil. Det jeg likte spesielt godt er at den mørkeste fargen er uten hverken glitter eller shimmer, helt matt altså. Det kan faktisk være ganske vanskelig å få tak i, så det var et stoort pluss. Jeg troor man kan kjøpe nye farger å legge de oppi "etuiet", i og med at øyeskygge"platene" lå ved siden av, og hadde magnet under. Den drysser ikke, og kan fint brukes til hverdags. Jeg syns også at designet er veldig fint, stilrent og enkelt. Den tar heller ikke mye plass!

Kostene: Det er ikke så mye å si om dem..De var myke, og kjempebra. Det drysser som sagt ikke, og jeg syns det var veldig passe størrelser sammen! Disse var også veldig fine!


Slik ser fargene ut...det var ikke så lett å få det til å se heelt likt ut som i virkeligheten, og den første ser man jo nesten ikke.


Dette var øyevippene. Jeg bruker ikke falske øyevipper, men det kommer sikkert en gang jeg får brukt dem! :-) Det fulgte jo også med en sminkemappe, men den var ikke særlig spesiell -enkel og svart med "makeup mekka" i hvitt foran.

 

Hva syns dere om anbefalingen?... Én kommentar

Helgen

Fredag: Meg og Madeleine gikk tur med hundene til kiwi og kjøpte is. Vi så filmer, og hun overnattet.

Lørdag: Meg og Madeleine dro til Sandvika. Handlet masse fint, bla. en super deilig Juicy Couture genser. Til kvelden kom Vilde med Jamie. Vi spiste kylling i noe Indiske greier(?). Så dro vi til Vilde, så på film, spiste godteri, og jeg overnatta der.

Søndag: Våknet halv 10 hos Vilde, ble henta av mamma og dro til Skien. Der skulle jeg prøve det som mormor har lagd av bunaden min hittil, bli målt osv. Etter jeg kom hjem har jeg bare lest på matteprøve og spist wok.

 

Hva har dere gjort i helga?... Ingen kommentarer

unblogged outfit


Skinnjakke: only // t-skjorte: zara // skjorte: abercrombie & fitch // skjørt: abercrombie & fitch // clutch: friis of company // sko: GANT

 

Hva syns dere om outfit'et?... Ingen kommentarer

Sleepover

Heihei! Madeleine har overnattet her til idag♥ Vi så et par filmer, og spiste is igår. Nå har vi nettopp spist frokost på senga, og snart skal vi ordne oss for å dra til Sandvika. Håper dere har en suberb dag dere også! 

 

Hva skal dere idag?... Én kommentar

outfit


Jakke: Zara // Genser: Ti Mo // Bukse: met // Sko: UggsHva syns dere om dagens outfit?

 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits