LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

CROSS NECKLACE

Tenkte å vise dere et nærmere bilde av smykket jeg hadde på idag. Har ønsket meg det lenge og kjøpte det med bik bok gavekortet mitt i helgen. Elsker det!


Skjorta er fra personlig mote

 

Hva syns du om smykket?... Ingen kommentarer

OUTFIT (PASTEL)

Hei! Gjett hvem som har bursdag idag? Keira♥ (voffen) Så da skal jeg bake voff!-cupcakes:) 

Dagens outfit er i pastellfarger, det er så fint om våren og sommeren. Nå gleder jeg meg bare til å kunne gå i shorts, være på stranda og det er lyst ute til halv elleve. Det blir såå deilig! 


Jakke / mexx        Genser / FloydGlad i pasteller du og?4 kommentarer

SKIEN
Heihei! Når er jeg i Skien. Tok bussen alene opp i går, og jobber hos onkel idag. Jeg gikk ikke av der jeg skulle i går, så kjørte litt lenger enn planlagt, siden bussjåføren kallte busstoppet jeg skulle av på noe annet enn det som stod i "busskartet". Jaja, mormor kjørte bare til dit jeg gikk av og henta meg så det gikk fint. Grunnen til at jeg jobber hos onkel er at vi har jobbskygginsdag og skal jobbe hos noen man kjenner. Man får ikke betalt eller noe sånt, altså. Etter jobben skal jeg til frisøren og klippe av alt det slitte. Eller, da hadde jeg jo måtte klippet av alt håret mitt, men ja..hehe. Kanskje blir det outfit bilde etterpå, har med kamera og kabel hit. I morgen skal nok meg og mormor shoppe litt på herkules, wii

weeh! denne har jeg såå lyst på!

 

 ... Ingen kommentarer

80' pants

Idag har jeg på meg Mamma's gamle, lysegule bukser, som hun brukte på 80-tallet


Skjorte fra tiger of sweden, genser fra bikbok by Whitney Port, bukse fra 80-tallet (candy Malibu)

 

Er lysegule 80-talls bukser hot eller ikke?... Ingen kommentarer

COFFEE ' n MARSHMALLOWS

Må bare dele min utrolig gode iskaffe med dere. Drikker iskaffe ganske så mye, spesielt om sommeren. Kan dele en liten oppskrift på iskaffen jeg lagde i forrigårs med dere. Jeg vet ikke hvor mye jeg tar av vært, smaker meg heller fram.

MELK, masseee melk. Det er det man skal ha desidert mest av.

KAFFE, jeg tar så mye kaffepulver jeg vil ha i en liten kopp og heller kokene vann (bruker bare en vannkoker) over kaffepulveret og rører det sammen. Så setter jeg det i kjøleskapet så det blir kaldt. TIPS: ta lite vann i pulveret, da blir det mye fortere kaldt.

SUKKER,  når jeg lager iskaffe til bare meg selv, pleier jeg å putte i en liten teskje vanlig sukker og en liten teskje med vaniljesukker. Det spørs hvor søt du vil at den skal være.

O' BOY, innimellom putter jeg litt o' boy i, det gjorde jeg i går. Da tar man så mye så man selv vil.

 

FREMGANGSMÅTE: Hell melk oppi koppen/koppene du skal ha iskaffe i (det bruker man til å måle melken med), så heller man melken opp i mixmasteren, sammen med kaffen. Dette pisker du sammen, bare så det blir rørt sammen. Så heller du i sukkeret og o' boyen, ta heller for lite og smak. Da kan du bare tilsette mer, om du vil. Så pisker du dette sammen, pisker du hardt og lenge blir det mye skum, så det spørs hva du selv liker best. Nå er den ferdig! Hell opp i koppene.

Jeg puttet oppi rosa og hvite mini marshmallows i går, det pleier jeg ikke å gjøre. Men det var veldig godt!

 

*Så det godt ut, eller?... Ingen kommentarer

BLACK AND RED

Her er gårsdagens outfit. Rakk ikke å dele det i går. På søndag var jeg forresten på volleyball turnering. Det var utrolig gøy, min første volleyball turnering, faktisk. 


Shorts fra LMC .... strømpebukse fra Gina Tricot .... genser fra personlig mote


Rødt belte fra MEXX

 

* Likte dere gårsdagens outfit?

 4 kommentarer

DIY - smykkeboks

Tenkte jeg skulle begynne å legge ut noen DIY-innlegg innimellom framover. (DIY står får do it yourself for de som ikke visste det) Jeg syns selv det er veldig gøy å lese DIY-innlegg på andre sine blogger, så jeg håper dere liker det og! Dere kan gjerne skrive noen forslag på hva jeg skal lage, det meste (av klær hvertfall) går ann!

Jeg starter med en ganske enkel ting som jeg lagde for litt siden. Veldig enkel og grei å lage, så jeg tenker det er en god start! Nemlig en slags smykkeboks. Boksen er laget av ting som alle har i huset :-)Her har jeg startet med å ta en boks som det lå noen liglosser i rfa Victoria Secret. Den er av tykt og hardt papp. Morfar sagde lokket i to for meg på midten.


Så har jeg målt papirbiter (vanlig, tynt papir) så det blir stort nok (heller for stort, enn for lite) og trekt det rundt hver av lokkene og selve boksen. Den er tepiet på innsiden. 


Nå ser den slik ut.


Så har jeg klipt ut bitene jeg vil ha fra en avis og likt dem på der jeg ønsket dem. (ikke lim de på sprekken mellom lokkene!)


Ringene legger jeg oppå (ikke på sprekken, de heller) 


Også har jeg lagt noen øredobber oppi.


Og voila! En billig, og ikke minst fin smykke eske!

Denne smykke esken er i grunn ganske praktisk også. Lokkene kan man bare dra til siden (uten å ta av ringene) for å få tak i øredobbene. Det var hensikten med å sage lokket i to!

Hvis du prøver ut dette DIY-prosjektet, legg gjerne ut noen bilder på bloggen din og link til det i kommentarfeltet! Koselig å se hvordan andre sine smykke esker blir :-)

 

Hva syns du?2 kommentarer

I HAVE A RIBBON ON MY SHIRT

Idag valgte jeg å stesje opp en ellers vanlig skjorte, med en stor, blonde sløyfe fra bik bok. Den er så søt!


jajaja, jeg vet.. ikke akkurat vakkert, men halloo, det er tross alt fredag kveld! :-) Og forresten, jeg så ikke sånn ut på håret idag!:)Sløyfe fra bikbok, skjorte fra Abercrombie & Fitch

 

Hva syns dere? Søtt, eller litt for voldsomt? ( jeg likte det, hvertfall)
4 kommentarer

BLUE DETAILS


Øredobber - DIY (do it yourself)


Armbånd fra Hellas


Øyeskygge-viva la diva

 

Hva syns dere?2 kommentarer

outfit 150312

Heihei! Et litt sent outfit-innlegg:-) 

Skjorte- Vero moda    bukse-diesel    sokker-aldo    øredobber-DIY     armbånd-hellas

 

Jeg har forrest glemt å fortelle dere at jeg var på Ylvis 4 sist torsdag. De er så geniale! :-)

 

-Helene... Ingen kommentarer

weekend

Heihei! I helgen har jeg hatt besøk av onkelen og tanta mi, og fetterene mine fra Trondheim. Derfor har ikke blogging vært prioriteringen. Det har vært en kjempe koselig helg. Shoppa litt på lørdag, bl. a en sykt fin jakke fra mexx. Love it! 


Keira kom hjem idag, hun har blitt passet av noen andre siden tanta mi er allergisk, savnaa henne.

 

Likte bildene?8 kommentarer

Levi's shorts

Elsker levi's shortsene! De er så utrolig kule. Jeg tror jeg kanskje skal kjøpe en og feste nagler på den. Da blir det en blanding av runwaydreamz-shorts og levi's shorts. Eller, vil vel heller kalle det en billigere (men sikkert like fin) utgave av runwaydreamz-shortsen.

 

 

hoot?8 kommentarer

oslo

Heihei! Idag har jeg vært i oslo. Jeg kjøpte meg bare en ting, faktisk. Eller to, hvis bøker telles. Det er jeg ganske fornøyd med siden jeg prøver å spare litt fortiden. Jeg skal jo til Kroatia i sommer, og der er det veldig billig nå siden de har litt sånn pengekrise, og da er det kult å ha litt penger. Da skal jeg kjøpe masseee for ikke alt for masse penger. I tillegg sparer jeg til runwaydreamz-shorts, noen ringer, et par gensere, en skinnjakke og et par bukser, såå jeg bør prøve å ikke kjøpe for mye. 

Det jeg kjøpte var forresten en cardigan fra lindex. Den kostet 400 kr, men fikk den for 300 kr siden jeg hadde sånn 25% kort. Den var søt. Og den boken var 13 gode grunner, siden jeg har hørt at den var veldig bra, og fordi den var på salg. I tillegg bør jeg begynne å lese litt mer. Hater å lese.

Nå har jeg lett lenge etter laderen min, meen jeg finner den ikke. Cardiganen er forresten beige og den er fra lindex. Jeg liker lindex. De har mye fint. Men det er ikke noe lindex butikk i asker. Jeg kjøpte forresten fem par sokker også. To par er blondesokker for små sko. 


Elsker chiffon shirt, spesielt når de er i peach farge. Eller korall farget, hvis du heller vil kalle det det. Dette koster bare hundre kroner. Me want.

Liker skjørtet?

 5 kommentarer

02.mar.2012

Hei! Elsker at det har vært sol idag. Siden jeg har så lyst på sommeren nå, så tenkte jeg at jeg kunne sole meg litt på terassen i miniskjørt og t-shirt før trening. Det gjorde jeg. I tillegg leste jeg et gammelt mag-blad, så på victoria secret bikinger og drakk multifruktjuice med sugerør og isbiter. Sommeren kommer snart. Så dro jeg på trening. Dans. Funk Jazz. Når jeg kom hjem var mormor og morfar her. Jeg lagde bløtkake med mormor. Så spiste vi den. Jeg spiste et mini stykke. Det var godt.

Kroppen min er egentlig ganske sliten nå, så jeg sier hade. Uansett er det ikke kult med for mye skrift. Og forresten, hvis jeg rekker tenkte jeg at jeg kanskje skulle vise dere en sløyfe-frisyre jeg har lært meg. Den er ganske kul.


Jeg tror ikke jeg har vist dere min lille vov vov før. Hun er ganske så søt!

 

Var ikke lille pjusken min søt, eller?


 ... Ingen kommentarer

there is only one

Mange av dere har sikkert sett at jeg har fått en del stygge kommentarer på bloggen min. Men alle disse kommentarene er fra samme person, og jeg vet hvem det er. Det deler jeg selvsagt ikke på bloggen. Og til denne personen vil jeg bare si at det er ikke noe vits å fortsette, siden jeg vet hvem du er og du klarer ikke å såre meg. Siden jeg bryr meg ikke om hva du mener. Det er bortkastet tid for deg.

Jeg føler ikke at det er noe bildet som passer til teksten, men da vet dere at alle stygge kommentarer er fra samme person. 8 kommentarer

01.mar.2012

Heihei! Sorry, at jeg ikke har blogget noe de to siste dagene. Blir desverre ikke outfits bilder idag heller. Jeg har sett for mye på tv, og glemt å pugge til to prøver jeg har i morgen. Derfor blir det bare en "wants" fra asos. Tenkte jeg kanskje skulle lage et favoritt-innlegg fra asos, hvis dere er interessert?


den er søt, og jeg vil ha den. link HER

 

Likte du den?6 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits