LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

"Tema-innlegg"?

Halloo! One question; Tema-innlegg. Jeg vet ikke helt om man kaller det det, men jeg mener litt seriøse, lange innlegg om et eller annet viktig tema. Syns egentlig det er litt vanskelig å skrive sånne innlegg. Eller..ikke når man først har startet, men jeg har faktisk ingen anelse om hvordan lesere jeg har, hva dere isåfall ville at jeg skulle skrevet om osv. Uansett kommer jeg ikke på noe selv, som ingen andre blogger har skrevet om med samme mening som meg. Har dere noen ideer?

Any ideas?... Ingen kommentarer

Video: Keira

 

Sett på 1080p for bedre kvalitet
Seee så skjønn hun er!! Musikken ble litt sånn at det ser ut som en video av en avdødd hund, men det er det jo ikke! hahah. Det er virkelig den beste hunden man kan tenke seg! Jeg kan ikke tenke meg den dagen hun dør?! Da skal jeg legge meg i sengen, og aldri komme opp igjen.
Hva syns dere om videoen?


... Ingen kommentarer

Florida babyy

YESSSS! DA er det bestilt tur til Florida i 2,5 uke, sommerferien 2013. Eee det er faktisk ikke så lenge til! Jeg gleder meg som en liten unge, noe jeg faktisk er. Ihvertfall litt liten. Det blir fett. Miami, Key West..you name it. Fant to drit fete hoteller, men i og med at det ene er verdenskjent, tilsier sikkert prisen det samme. Jaja. Det er tusen kule hoteller der. Ja.. WÆÆÆ dette blir såå bra! Skal ikke snakke om dette i 1000 år, her har dere et par bilder + det fine (verdenskjente) hotellet, Fontainebleau og det andre, Shore Club.


Fontainebleau


Shore club♥


Og shopping♥

 

Har du vært i Florida? eller et annet sted i USA?... Ingen kommentarer

today


arkivbildeHello! Madeleine er her, for vi skal pugge sammen til mat og helse prøvee..kjipt. Mat og helse er jo et ganske tellende fag, i og med at den karakteren teller når vi går ut av 10. Vi lagde oss ostesmørbrød, hahah og pepsi max♥ Ha en fin dag!

 

Hva har dere gjort idag?5 kommentarer

Innkjøpsvideo - vinterferien 2013

Hva syns dere om innkjøpene? Spesielt kleshengerne fra ikea:))


2 kommentarer

Dogs gone wild


min aller aller beste♥

Hva syns dere om bildene? Var de ikke søøøte?
... Én kommentar

bæsj
Fortsatt syk. Bleeh bleh bleh. Joda, men idag er jeg såå mye bedre! Tror det blir skulæn i morgen. Jeg har faktisk gått en 2 timers tur med Vilde and her new crazy dog♥ Den er så syykt søt, herreguud. Uansett. Når jeg orker det, orker jeg vel også skolen i guess. Jeg kommer også til å legge ut noen bilder av hundene straks for å rekke å legge ut videoblogg!!! etterpå:-) Det blir innkjøpsvideo fra vinterferien med alle detaljer (untatt mat da selvfølgelig), tror jeg ihvertfall!


Se her! Begynner å ble frisk vettu
 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Sunne pannekaker

Jeg lagde meg noen sunne havrepannekaker istad, siden jeg er syk og hadde tid. Lagde dette en del før, og nå har det jo blitt ganske så populært. Det er veldig godt, + at det går sykt fort. Typ 5 min eller noe. Veldig sunt er det også, og det har bare 3 ingredienser;) Jeg liker best å ha syltetøy på, men det er smak og behag! Du kan ha på akkuuuurat det du vil, alt passer perfekto!

♥ 1-1,5 dl havregryn

♥ 1 egg

♥ 1 ts splenda, det bruker hvertfall jeg, men du kan bruke vanlig sukker i samme mengde. 


Alt dette bare rører du sammen og steker dem. Finito


 

Har du/har tenkt til å prøve disse pancakes'a`?... Én kommentar

New babyEt av nyttårsforsettene mine er nå i boks! Nå har jeg endelig skaffet meg et nytt, helt eget, speilrefleks. Canon eos 650d, ble det. Såå fornøyd med det. I tillegg er rommet mitt mye mer hvitt og lyst nå, enn så gult det var før. Da blir ihvertfall bildene bra! Dette er altså grunnen til at bloggmotivasjonen er høy; nytt kamera, ny start.

 

Hvordan kamera har dere?... Ingen kommentarer

Vinterferien 2013
Sånn! Da er jeg tilbake;-D Det har vært en bra vinterferie, meeen de siste dagene har jeg vært syk.. forkjølelse og feber. Åå det er såå kjipt. De første dagene var jeg på hytta til mormor og morfar i Valdres, og så en natt på hytta til Tuva, før vi dro hjem. Etter vi kom hjem på torsdag, har jeg bare holdt på med rommet, vært på ikea og vært syk. JA.. etterpå skal jeg på tur med Vilde og hennes nye hund!!! som kom til hun rundt kl. 8 igår kveld, hvor vi gikk på kveldstur med hundene. Den er bare såå søt♥ smelt..

Bloggmotivasjonen er også på topp nå! Hvorfor, forteller jeg dere senere idag;) Tror bloggingen kommer til å bli bra fremover, tommel opp.

 

Hva har dere gjort i vinterferien?... Ingen kommentarer

En liten bloggpause

Jeg har en del skolearbeid, jeg er sliten, jeg finner ikke kameraladeren, jeg har ikke noe å skrive. Jeg tror det er best jeg tar en pause, bare til over vinterferien. Så kommer jeg tilbake, sterkere enn noen gang! :-)


3 kommentarer

Vinner av konkurransen!

Jeg hadde helt glemt å finne en vinner av konkurransen, woops. Nå har jeg gjort det, og vinneren ble SOFIE!! Gratulerer, gratulerer med et supersøtt deksel♥ Sofie er en venninne av meg, men det er absolutt ikke juks. Slang bare med et lite "bevis" over, hahah. Jeg brukte random.org, og telte til 5. kommentar, så ja..det var fair. 


Tnåå, slenger med et søtt, gammelt bilde av oss, så blir det er liiitt mer spennende innlegg..

 

Skal jeg ha flere konkurranser syns dere?2 kommentarer

HomeworkSkal ikke skrive et langt innlegg om dette. Jeg øver til naturfagsprøve og finner ikke laderen til mitt utlada kamera, som er grunnen til at bildene er så fine. Håper jeg får lagt ut et bedre innlegg etterpå: adjø til det skjer.

 

Har du mye på skolen nå?3 kommentarer

Wantes

 

Wantes

Wantes by helene-leinum: LV, uggs, wildfox, ray-ban, JC, Daniel Wellington, VS, Juicy couture.
Noe dere likte?


2 kommentarer

I want to wear this


Jeg fikk ideen fra krisssy. Åhh jeg vil ha sommer. Jeg liker vintern, bare den ikke hadde vært så lang.

 

Ser dere fram til sommeren dere og?6 kommentarer

Still sick


//Arkivbilde

Fortsatt syk. Faen, det er kjedelig. Idag har jeg bare sett på gossipgirl, en film og drukket pepsi max.

 

Hva gjør dere idag?... Én kommentar

Minner om konkurranse! Vinn deksel

Jeg skulle bare minne dere på konkurransen jeg har, hvor dere kan vinne et deksel til iphone4&4s. Trykk >HER< for å komme til innlegget.

 

Blir du med?... Ingen kommentarer

Sunn gelê..Hvor fett er ikke det? En super dessert, som lages på 123. Det stod at denne oppskriften var for 2 personer, men jeg vil heller si 6-8.

♥ 10 gelatinplater

♥ 3 dl fun saft; rabarbra

♥ 7 dl vann

Du legger gelatinplatene i kaldt vann i 5 min, før du varmer saften, vannet og gelatinplatene i en kjele. Det skal bli varmt, men ikke koke. Så lar du det avkjøle, før du heller det i en skål/bolle. Så står den i 5 timer i kjøleskapet før den er ferdig! Jeg syns den ble bedre enn vanlig gelê faktisk, kjempe godt!

 

 

Hva syns dere om slike innlegg?3 kommentarer

Syk

Åå, det suger å være syk. Jeg var hjemme fra skolen igår, og idag er jeg hjemme fra cup! Sykt kjipt. Volleyball-laget spiller RM, så får høre i kveld om de kommer videre til NM. Altså er det en ganske stor cup, noe som hadde vært kjempe gøy å vært med på! Istede blir jeg hjemme og gjør ingeting..

 

Hva gjør dere idag?... Én kommentar

Nytt


Statementsmykke, øredobber og en Lisbeth Dahl pose, den skal henge på rommet når det er ferdig ♥ Alt fikk jeg fra min kjære, søte mormor ♥

 

Hva syns dere om tingene?... Én kommentar

Too faced sminke - anbefaling

 

Pink leopard brightening bronzer: Denne syns jeg er kjempe fin! Det er en bronzer som er akkurat passe mørk. I blandt syns jeg det er litt mye shimmer i den, men ellers er den helt perfekt. 

LashGASM mascara: Åhh, denne elsker jeg! Denne og kosten er ganske små, siden det var et kit, men det andre er i vanlig størrelse. Dette er den perfekte maskara, syns jeg. Vanligvis er det ikke maskaraer med slike koster jeg liker best, men denne var topp! En ny favoritt.


Shadow insurance candlelight: Dette er en øyeskygge-primer. Den gjør at øyeskyggen sitter mye lengre, veldig lurt. I tillegg gir den farge, så man kan bruke den alene. Den er litt gull-aktig med mye shimmer. Denne var kjempe bra!

Intense eye shadow magic mushroom: Sykt fin! Jeg liker ikke så godt rosa øyeskygger, men denne blir ikke rosa når man tar den på. Det er masse shimmer i denne også, men det er ikke glitter, så den kan fint brukes til hverdags om man vil. Jeg syns farger er kjempe fin, og passer bra til øyeskygge primeren.

Volumizing lip gloss with lip insurance comfort plump: Vet dere hva lip injection er? Vel, det gjør at leppene ser større ut. Det svir litt å ha på i starten, men det er ikke vondt. Fargen er kjempe fin, og også fin over leppestifter. Dette er nok min favoritt lipgloss.

Petite pouf: Som jeg sa er dette en veldig liten kost. Jeg syns den er litt upraktisk. Den er for liten til pudder, solpudder e.l, men for stor for f.eks øyeskygge. Man kan bruke den til markere skinnbeina, om man skal markere med en ganske rett strek. Det praktiske er jo at man kan ha på lokk, slik at den ikke blir ødelagt i sminkemappa. Den er også veldig mye, og utrolig søt! 

Hva syns dere om anbefalingen? Skal jeg ha det igjen?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits