LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

outfit 270212

Idag var desverre sommerværet borte, snøen var tilbake. Men jeg beholdt converse'a på. Siden det hadde jeg lyst til. Jeg har gjot lekser og vært på trening, ganske kult.


genser-bikbok  bluse-bikbok

 

-Helene9 kommentarer

260212

Heihei! Idag har jeg slappet av, og vært i asker med Guro. Der satt vi oss bare ned på en resturang og tok en iskaffe. Eller, Guro tok en iskakao og jeg tok en iskaffe. Det var forresten på overens, siden kaffebrenneriet var stapp fullt. Men overens er bra, så det gikk fint.

 

-Helene

 2 kommentarer

summer'fit

Heihei! Jeg kom hjem fra hytta i går, så dette var nesten sommer for meg. Derfor kunne jeg ikke gjøre annet enn å ta på meg converse, t-shirt og sommerjakke! 


sko-converse(london)  bukse-never denim  t-shirt-hm(tyskland)  vest-banana republic(usa)  smykke-vero moda

 

-HELENE
 4 kommentarer

kk

Heihei! Sitter og leser kk for 6. gang. Månedens utgave er så inspirerende! Jeg har funnet meg to favoritter: et par koralfargede, høyhelte sommersko av semsket skinn. De burde absolutt ligge på enhvers fashionista's must-have-liste, hvis man liker sommerfarger og høyhælte sko. Men siden de koster 4000 kr, og min inntekt ikke akkurat er så veldig høy kommer jeg nok aldri til å få kjøpt de.. De er forresten fra miu miu. Den andre favoritten er en søt, mintfarget veske fra asos.com, som ikke koster mer enn 180 kr.

Srry, dårlig kvalitet..

-Helene7 kommentarer

Hytta

Heihei! Jeg vet at jeg har blogget alt for lite denne uken, men jeg tok med friheten til å ta pause fra blogging i ferien. Egentlig ikke, jeg skrev et innlegg til dere og lagde to kollasjer med bilder fra vinterferien til dere, men de ville ikke lastes opp på blogg.no, siden vi ikke var venner akkurat da. Så da droppet jeg å legge ut innlegget, slik at jeg kunne skylde på at jeg hadde ferie. Håper jeg er tilgitt, hehe.

Et flott bilde av vår fine hytte-peis, tatt med iPod kamera..... Én kommentar

Colourful spring

Gleder meg til våren! Alle de fine klærne og fargene det er "tillat" å bruke i den årstiden.

Noen som har sett en slik skjorte på butikken ellerno? Kommenteer i så fall. Må ha den!14 kommentarer

french nails

Prøvde meg på litt franske neiler når Manprit var her i går. Det ble vel sånn passe vellykket. Føler jeg fikk det til best på Manprit sine neiler, siden jeg ihvertfall, synes det er enklere å gjøre det på andre. 


okei, litt under halvveis bra, men joda..

 

Hvordan liker du å "pynte" neilene dine?
7 kommentarer

pakken har kommet // present from mum // new-in-saturday

Husker dere jeg nevnet i balzer-innlegget at jeg hadde bestilit en blazer? Ja, hvertfall. Den har kommet, wi! Jeg elsker blazeren og resten jeg bestilte. Vil kalle den nettsiden jeg bestilte fra en alt-mulig-butikk.(?) I tillegg var mamma i london forrige uke og hadde kjøpt en presang til meg, lucky girl. På lørdag var jeg i asker (sentrum) med Manprit og da kjøpte jeg også litt ting. Eller ja, klær. Også må jeg jo ikke glemme at jeg fikk en liten pakke av pappa i går siden han har vært i Sverige. Svenske "Sura björnar" 

Pakken jeg bestilte:


 

Gave fra mamma:


og en boks med mentoos ♥

 

Innkjøp:


pluss shampoo og balsam

 

Også må jeg jo ikke glemme den fine og smakfulle gaven fra pappa:


 

Noe du likte?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits