LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

eBay

Nå har jeg sittet i flere timer på eBay. Det er umulig å ikke titte på klær og andre ting når man gjør lekser foran pc'en, ups! Jeg har ikke bestilt noe, det skal jeg heller ikke gjøre. I dag. På eBay er det så masse fint, for en liten penge. jeg, personlig, har aldri bestilt noe derfra, men det skal snart endres. Jeg ser egentlig bare på ting som ikke er brukt og er fra bedriftfirmaer. Jeg er ikke så veldig glad i å bruke klær som andre jeg ikke kjenner har brukt før...spoookey..

Jeg skal forresten bestille nagler derfra, som jeg skal fikse på noen av klærne mine. På hobbybutikker er det tusen ganger dyrere, men på eBay er det kjempe billig og stort utvalg! 

Noen av tingene:


45 kroner, ubrukt fra firma


23 kroner for 100 stk


16 kroner


hair jewels 49 kroner for 6

 

Handler du på eBay? Legg igjen en link til et kult produkt!

 

-HELENE3 kommentarer

BLAZER

Nå har jeg sittet timevis på weheartit. Så utrolig mye inspirerende der! Det startet med at jeg søkte etter blazer, men endte i så mye mer. Nå er min mappe "my style - weheartit" enda fullere. Men tilbake til overskriften. Blazer'e -kan brukes til alt! Sleng den over en slitt t-skjorte med et par skinni jeanes, så får du en hverdagslig og avslappet stil. Eller over en søt topp eller bluse, og noen glitter bukser, så får du et fest antrekk. Eller over..you name it. 

En sort blazer jeg bestilite i forrige uke (?) er på vei til meg i posten. Gleder meg til den kommer, men det var ganske lang frakttid siden den er fra usa.. meen den kan komme når som helst!

 ... Ingen kommentarer

MY BAG

Ja, her er det friminutt. Men jeg har jo blogg.no-appen, så da tenkte jeg å legge ut et bilde av veska jeg bruker på skolen. Pluss et veldig fint bilde og meg og Manprit, tehe. Tomorrow i'm dead.

Friis of companyHva syns dere om veska?

-HELENE... Én kommentar

Starbucks Strawberry

Koser meg med en Strawberry-milkshake! Snart er det masterchef, hehe. Idag blir det ikke outfits-bilder.. Har allerede skiftet til pysjhamas. Strikk på strikk kan jeg si dere;)... Ingen kommentarer

Outfit - red sweater

'Outfit' bilder fikk jeg tatt med ipoden min. Ikke akkurat super kvalitet, men med en liten tur innom instagram fikk jeg en noenlunde greit resultat. 


Jakke - b.young   //    genser - personlig mote  //  bukse - abercrombie & fitch

 
... Ingen kommentarer

Jeffrey Campbell, frister?

Jeffrey Campbell skoene er jo bare rå! Jeg har funnet mitt favorittpar, og nå kan jeg faktisk vinne dem! Trykk HER så kommer du inn på konkurranse innlegget, og du kan også være med på å vinne de råeste skoene. Glitter er bare så min stil, så jeg krysser bare fingrene. 


Jeg setter automatisk sammen kreative 'outfits' når jeg ser glitter ting. Spesielt sko og annet tilbehør.

 

Hva syns du om Jeffrey Campbell-skoene generelt?

 

-HELENE... Én kommentar

Questions?

Starter med en liten "spørsmålsrunde". Spør om hva som helst! Jeg har glemt kabelen til kameraet mitt på hytta, men skal se om jeg får tatt noen outfit-bilder med mamma sitt etterpå. 


Gamle bilder, tehee..

 

-HELENE... Ingen kommentarer

This is me

Heihei! Som dere ser heter jeg Helene. Dette er vel min fjerde blogg tror jeg..(?) Grunnen til at jeg startet en ny, er at jeg ikke blogget så bra på den forrige. Her skal jeg blogge om min mote, innkjøp, hva som inspirerer meg og innimellom litt min hverdag. Jeg er veldig opptatt av å kjøre min egen stil. Det er så mye kulere og ha noe unikt, som ikke alle har, enn å gå i hele mengden sitt spor. Jeg går med det jeg vil, det jeg føler meg finest i.That's just who I am. Jeg kan jo si litt om meg selv: Jeg går på volley ball og danser, og er selvsagt med venner. Jeg er, og har alltid hatt en spesiell interesse for hunder. Noe kanskje noen syns er rart, men thats me. Jeg har en hund og en katt. Jeg er veldig glad i klær og jaaa..Det var vel det viktigste.


Veldig gammelt, men er hos mormor og morfar..hehe

 

-Helene


 ... Ingen kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits