LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Florida babyy

YESSSS! DA er det bestilt tur til Florida i 2,5 uke, sommerferien 2013. Eee det er faktisk ikke så lenge til! Jeg gleder meg som en liten unge, noe jeg faktisk er. Ihvertfall litt liten. Det blir fett. Miami, Key West..you name it. Fant to drit fete hoteller, men i og med at det ene er verdenskjent, tilsier sikkert prisen det samme. Jaja. Det er tusen kule hoteller der. Ja.. WÆÆÆ dette blir såå bra! Skal ikke snakke om dette i 1000 år, her har dere et par bilder + det fine (verdenskjente) hotellet, Fontainebleau og det andre, Shore Club.


Fontainebleau


Shore club♥


Og shopping♥

 

Har du vært i Florida? eller et annet sted i USA?... Ingen kommentarer

LAS VEGAS

Jeg savner virkelig denne byen! Den er så utrolig kul! Jeg var i Las Vegas i fjor sommer, da jeg reiste rundt i USA med familien. Las Vegas er en by som holder i små doser. Det er så utrolig varmt og klamt der, og uansett er det høy musikk og festing hele natta, hver dag! Men det er virkelig et utrolig sted, som alle bør reise til en gang i løpet av livet sitt. Gjerne flere ganger også! Du trenger nemlig ikke å reise til Frankrike for å se eiffeltårnet, eller til Egypt for å se pyramider. Du kan bare reise til Las Vegas!

Åhh, som jeg savner det landet! USA-turen var virkelig den beste ferien noensinne! Jeg var jo veldig mange forskjellige steder i California også; San Francisco, LA, Hollywood og Beverly Hills, Gran Canyon, Lake Tahoe, noen Lake'er jeg ikke husker hva heter, Las Vegas, San Diego og...tror ikke det var flere steder, unntatt et par Lake'er jeg ikke husker navnet på. Jeg opplevde så utrolig mye den ferien! I løpet av dette året skal jeg også til Canada, siden noen venner av familien flytter dit i tre år.. Det gleder jeg meg masse, masse til! Ah, det fins ikke noe bedre enn å reise til nye land. Heller ikke til land man har vært i før. Jeg skal definitivt tilbake til USA! Jeg må jo få med meg Texas, New York, Florida, Chicago, HAWAII, Miami, Boston og Washington DC! Kanskje Wales også. Og selvfølgelig noen av de flotte øyene! Et annet sted jeg har lyst til er Mexico!


Virkelig et sted som er verdt å dra! Men jeg anbefaler å være et annet sted mesteparten av oppholdet i dette fantastiske landet! Las Vegas holder massevis i små doser, vær her et par dager! Resten av tiden kan du oppholde noen andre steder, sånn som stedene jeg har nevnt. Husk at Las Vegas egentlig ligger midt i ørkenen, det er 40 grader her.

 

Har du noen gang vært i Las Vegas, eller har lyst til å dra dit? Eller har du noen steder du gjerne ville dratt til, eller anbefaler både i USA og andre land?
... Ingen kommentarer

KROATIA DEL 2

Oi. Jeg har jo helt glemt dette med Kroatia innleggene! Her kommer ihvertfall del 2, også skal jeg prøve og få lagt ut de få outfitene jeg tok bilde av, og reise guide, før sommerferien er over. 

Etter vi hadde vært i den lille, søte landsbyen Torunj, dro vi videre til en by like utenfor Trogir. Her bodde vi i leiligheter sammen med Tuva og hennes familie. Altså, en leilighet til hver familie. Heldigvis fikk vi leilighetene rett ved siden av hverandre, slik at vi kunne titte over hverandaen til dem, og dørene våre var ved siden av hverandre. 
 

5 minutter fra leilighetene var det en stor strand. Eller, den var veldig lang, men det var liksom ikke en lang, rett sandtrand. Det var sand noen steder, men mest steinberg. Utrolig fint, og varmt! Ved stranda var det restaurant og barer, vannpolobane og hoppekanter. Det var kjempe fint og dykke der! Meg og Tuva dykket bare med dykkemaske, det gjorde også lillebroren hennes Ulrik. Mens broren min, Martin, og Tuva sin storebror, Johannes + pappa, dykket sånn ordentlig. Med oksygen og hele pakka! To kvelder dro vi også inn til Trogir. Vi delte oss, og meg og Tuva dro og tittet i boder. Vi kjøpte armbånd og ringer, men min ring ble ødelagt.. Så dro vi på en fin restaurant og spiste. Ellers, når vi ikke tok båten til Trogir, gikk vi bare ned i "byen" og spiste på de restaurantene som var der. Dette var ikke akkurat butikkstedet! De hadde et par boder, men det var mest badebukser, badeballer og fake rayban's. Ellers, var det mest soling, bading og masse kort spilling. Meg og Tuva ble "kjent" med en liten jente i leiligheten helt nederst foran bassenget. Tipper hun var rundt 4 år, og ikke vet vi hvor hun var fra. Hun bare fulgte etter oss, dykket i bassenget med oss, og kom med sånne "tennisrekkerter" og sånn fjærball så vi måtte spille med henne. Og en kveld, når meg og Tuva satt nede ved bassenget og spilte kort, kom hun å gå oss godteri, og faren tok bilde av oss. Haha.!En av dagene bestemte vi oss for å gjøre noe annerledes. Så min familie dro på elve rafting, men Tuva og hennes familie dro en gang til til Trogir. Raftingen var kjempe spennende! I tillegg fikk vi bade i elva på de rolige strøkene, og hoppet fra en 3 meter høy klippe!Det skjedde også et par triste ting... På de fleste slike steder i utlandet er det mange løse dyr, villkatter og villhunder. Ved bassenget vårt var det en katt som kom tilbake hver dag, siden vi koste med den. Det er den mest kosete katten jeg noen gang har møtt! (untatt Luke da!) Vi ga den melk, og koste med den. Den var så tynn, så tynn! Bare skjellet og hud, for å si det mildt. Den hadde noe sopp lignende ting i rompa, og masse sår på halsen. Ja, vi vasket oss på henda med en gang etter vi hadde kost med den! 

En annen episode, den tristeste av de alle. Heldigvis var ikke meg og Tuva der... Martin, Johannes og Ulrik gikk litt rundt i gatene. Ca. 5-10 minutter unna er det en "søppeldynge". En sving med mange containere, og alle legger fra seg søpla si der. De hørte noen små skrik. På gjerdet ved søppeldynga sto det en sko eske. De gikk bort til den. Tittet oppi. Der lå det noen hylene, små, uskyldige kattunger. De var så og si nyfødte. 4 kattunger. 1 var død. Det var mange veps oppi, skittent og ekkelt. Litt senere dro vi tilbake. Meg og Tuva ville se dem, gi dem litt melk. De var borte. Vi får håpe at noen ansvarsfulle mennesker tok vare på dem, og stelte dem.


Dette er selvfølgelig ikke en av de stakkars! 

En trist ting til hendte. Eller, vi vet ikke hvordan det gikk. Vi gikk nedover mto "byen" da vi så 2 valper på andre siden av den travle veien. De begynte å løpe over da vi så en bil. Vi løp over, stoppet dem, og løftet dem over den lille kanten til rastauranten de hadde vært på. De var så ville, så kosete og søte. Begge var bitte små, med halsbånd. Etter vi hadde kost med dem, måtte vi gå. Vi tittet tilbake. De små valpene gikk over veien, en bil kom i full fart. Noen meter fra dem. Noen damer på den andre siden fikk ropt dem til seg. Så vidt..
Så, når vi hadde vært her en uke, dro vi til et sted like utenfor Zadar. Igjen. Ikke det samme stedet, men nærmere Zadar. Dit dro vi inn til kvelden, den siste kvelden. Før vi skulle fly hjem neste morgen. Vi fikk en kjempe deilig søvn...når vi fant ut at det var en MUS PÅ ROMMET!! De er jo små, og ikke så farlig, men man vil jo ikke sove med en. Uansett, de kan ha bakterier!


Måtte jo ta et bilde av Martin utenfor den Kroatsiske North Sails, siden han jobber på North Sails hjemme i Norge!

 

 

Har DU vært i utlandet i sommer? Eller hvert hjemme i regnfulle Norge?... Ingen kommentarer

INNKJØP - KROATIA

Heldigvis hadde de noen fine butikker i Kroatia! Jeg som trodde at det værken fantes sminke eller fine klær, og ihverfall ingen kjente butikker. Men joda! Her var det Zara, NewYorker, Berskha, Pull and Bear, Topshop osv. Pluss fine butikker, som jeg ikke har hørt om før. På markedene solgte dem fine smykker, ringer og armbånd til en noenlunde grei pris. Jeg hadde sett for meg dem en del billigere, men for all del; de var mye billigere enn her hjemme. Jeg kjøpte helt greit mye, det var ikke en shopping-ferie, men litt ble det.

 

 

 

Rosa genser fra Mango 

 

Alle armbånd fra diverse boder, ringer fra en butikk jeg ikke husker, essie neglelakk i fargen dew psyked (?), resten av neglelakkene i merket essence fra Kozmo og kremblush fra Kozmo i merket essence. 

 


Frynskeskjørt fra Zara

 


Cowboy-boots fra en butikk i Zadar som jeg ikke husker navnet på

 


Ecotools fra Kozmo. Dette er noen miljø-og dyrevennlige koster med bambusskaft som finnes på apoteket i Norge.

 


Genser fra Berskha, denne blir deilig på båten i sommer

 


Bukse fra Zara, denne sitter som et skudd. Er allerede en ny favoritt av jeansene mine, i tillegg har den en liten glidelås nederst som passer meg fint i og med at jeg har store føtter, så det må være ganske stort hull for at jeg skal få foten igjennom, og jeg er ikke fan av sleng:)

 

Kjoler fra Berskha, er ikke denne fin?

 

Love&Peace armbånd, kjøpt på en eller annen bod

 Militærgrønn skjorte med "nagle-knapper" i gull, fra Zara

 


Neglelakk i merket essence fra Kozmo, og ring fra en butikk i Zadar som jeg ikke husker navnet på

 


Utrolig behagelige sko fra Franzisca

 

I tillegg til dette kjøpt jeg en kjempe fin ring, som jeg har mistet, og en fotlenke med skjell.

 

Noe dere likte?... Ingen kommentarer

KROATIA DEL 1

Kroatia er et utrolig fint land! Jeg koste meg som bare det; først tre dager med familien, og så en uke sammen med en familie vi er gode venner med. Kroatia er en blanding av skrapete hus som enten ikke er ferdig, eller er ødelagt, og pastellfargede murhus. Varmen var utrolig høy, og naturen var kjempe flott.

De første tre dagene hvor vi var bare familien, var vi i en bitte liten landsby som heter Torunj, som ligger ikke så langt unna Zadar. Dette er det mest avslappende stedet jeg noen gang har vært. Folk gikk rundt i bikinien og spidoen hele døgnet, og overalt. På stranden, restauranten, butikken og i gatene. I tillegg er de fleste her ganske overvektige, noe jeg tror skyldes all øllen. Her er øllen nemlig billigere enn brus! I tillegg serverer de nesten pommes frittes til alt! I Torunj bodde vi i en leilighet med bad, kjøkken, stue, veranda, et stort soverom, også var det en sovesofa i stua. Det hørte til en egen, liten strand til leiligheten, med solstoler og parasoller. Her tilbrakte vi våre stranddager. I mens vi var her, dro vi til nasjonalparken Krka, inn til den store byen Zadar og til Nim-strendene. Krka er det fineste jeg noen gang har sett, (i tillegg til den store fiskestimen meg og Tuva så senere i ferien) man går rundt på en plankevei de har bygd, hvor vanner renner under og på alle kanter. Plantelivet er fantastisk, vannet er skinnende blått, det er tusenvis av knallblå øyestikker, og den vakre lyden av fosser, elver, fugler og sirisser er helt utrolig! Og på toppen av det hele, kom man til slutt ned til et sted ved en foss, hvor man fikk lov til å bade!

 

Zadar er også en kjemep fin by. Desverre kom vi litt sent på dagen, slik at nesten alle butikker var stengt. Uansett, fikk vi sett orgel-trappen! Dette er en stor trapp som ligger rett ved vannet. Inne i trappene er det store orgel, som spiller i vinden. Her sitter folk å tenker, leser, hører på musikk, turister titter, og alle nyter den fine lyden og solnedgangen når den kommer. Flaks for oss var vi der ved solnedgangen, det er noe av det vakreste som fins. Det, stjerner, Krka og fiskestimen. Butikken Kozmo var åpent, et parfymeri. Her fikk jeg handlet en ring, (som jeg har mistet) to vanlige neglelakker, en maniky-neglelakk, krem-blush og ecotools-sett. All sminken var fra et merke som heter essence, som er utrolig billig, funker kjempe bra og ser eksklutivt ut!Etter vi hadde vært i Krka, dro vi inn til Nim-stranden som er en laaang, hvit sandstrand som er ganske kjent. Dette var det deiligste badestedet vi har vært, helt klart! Vannet var kjempe klart, kjempe varmt og BLÅTT! I tillegg var vann på begge sider av stranden, og på den siden man ikke badet smørte folk seg inn med en svart gjørme, som skulle være bra for huden. Jeg syns egentlig det så ganske komisk ut når hele familier gikk rundt på stranden slik, men jeg tenkte "Hvorfor ikke prøve?", så jeg smørte meg inn! Men jeg skyldte det av igjen med en gang, det så utrolig dumt ut!    Jeg har alltid trodd at Kroatia er et sted hvor det ikke fins butikker. Jeg tenkte at det ikke var nødvendig å spare for denne turen, siden det ikke fantes noe å kjøpe der. Eller jo, jeg var innstilt på at de hadde kjempe billige armbånd og ringer, og at man fikk kjøpt skinnvesker til en billig pris. Armbånd og ringer var ikke så billig som jeg hadde forventet, og skinnvesker var ikke å se. MEN på vei hjem fra denne stranden sa pappa "se på det store kjøpesenteret!" På utsiden av kjøpesenteret stod navn som "zara" "berskha" "newyorker" "top shop" "pull and bear" osv. osv. Jeg skrek ut at vi måtte på det senteret, så pappa snudde og kjørte dit. Jeg brukte egentlig all tiden på Zara, og bitte litt på Berskha. Og så stengte det! 


Denne sommerfuglen reddet jeg!


oii..

 

Her har dere litt diverse bilder fra de 3 første dagene:

Dette var del 1.

 

Pretty nice, huh? 

 

 2 kommentarer

HOME AGAIN

Da er jeg hjemme igjen! Kroatia er virkelig et fantastisk land, som jeg gjerne drar tilbake til! Jeg kom hjem fra Kroatia på søndagen som var, etter en ti dagers lang tur! Så dro jeg og mamma på sommerhytta til mormor og morfar, og der overnattet vi til idag. Meg, mamma, mormor og Ann-Kristin. Nå hadde jeg tenkt å lage et langt innlegg om Kroatia-turen, men siden jeg ikke finner kameraet mitt, får det vente. For håpentligvis får jeg fikset det i morgen, siden på søndag drar hele familien på hytta. Jeg kommer nok med en oppsummering, reiseguide, outfit's og innkjøp! 

Jammen, klarte jeg ikke å handle i Skien også, selvom jeg er i minus fra Kroatia-turen. I tillegg hadde jeg kjøpt noen småting, før vi dro også..Nå er det skjerpings!! Uansett, her har dere en liten "bilde-smakebit" fra Kroatia: 

Looks good? Ordentlig innlegg kommer som sagt senere, når jeg fnner kameraet mitt:)
4 kommentarer

Hei dere!

Hei! Jeg som sa jeg skulle blogge fra i ferien! Det er desverre ikke Internett forbindelse i leiligheten.. Nå sitter jeg på en restaurant med kjempe god utsikt, og venter på lunsj.

Jeg er på vei til rafting. Vi skal kjøre ned en elv med gummibåt. Gleder meg, men det er litt skummelt! Uansett, det blir nok veldig spennende!!

Ordentlig blogging om ferien kommer når jeg er hjemme. Jeg får heller ikke postet ferdigskrevet innlegg, siden jeg blogger fra iPod, og innlegget er skrevet på pcen..;(

Utsikten fra restauranten jeg sitter på;) fint, eller hva?

Se på denne lille, søte 0,2 liter isteen!
Hva gjør dere i ferien? Flere som er/har vært i Kroatia? :))2 kommentarer

Hei

Hei! Er i Kroatia nå, nettet i leiligheten funker ikke helt.. Hade!

Her er vi idag, nå skal vi på noen fine strender!... Ingen kommentarer

KROATIA

HALLOOO! Jeg har ikke fortalt dere så mye om mine planer for sommerferien. Om 10 DAGER reiser vi til Kroatia med Tuva og dem! Gleder meg så utrolig mye! Vi skal til et sted som heter Trogir, som ikke ligger langt unna hovedstaden, Splitt. Vi har leid leiligheter der, som har basseng♥ Leilighetene ligger rett ved stranda, tror jeg. Vi har sett på så mange forskjellige at jeg går litt surr. Det eneste dumme er at jeg nesten er blakk, jeg kjøpte meg noe småting idag også, ja... men det telles ikke! hehehe..

Denne uka, skal jeg kanskje til mormor og morfar på sommerhytta dems. Der har jeg en liten båt, og det er rett og slett kjempe koselig der! I tillegg skal jeg kanskje få en liten sommerjobb, så jeg tjener litt gryn. Male rekkverk, og det er jo igrunn ikke så ille:)

Vi skal nok litt på vår egen hytta også, som er på fjellet, men det er ikke planlagt noen tid. Og meg og pappa skal på en kanotur en helg, med telt og sånt. HAHAHA, sporty folk ass. Ellers, blir det nok mest hjemme. Får håpe på fint vær, så kan man dra på stranda med venner. Det er jo ikke værst det heller, da. I tillegg tror jeg vi kommer til å være en del ute med den nye båten. H-E-R-L-I-G-! 


BLÅTT VAAAANN! JEG TROR JEG DØR

BLÅTT VANN!

Unnskyld forskjellige bildestørrelser, men det var det dem ville. Sånn går det når man laster ned bildene sine fra google..

Så ikke denne søte byen, bare utrolig koselig og herlig ut?! Jeg gleder meg hvertfall uendelig. Her skal det blir farge på kroppen, ja! Og så billig det er der, det passer fint i forhold til mitt budsjett her hjemme. Mitt mål er å ikke kjøpe noe (untatt mat) før vi drar! Og da mener jeg; IKKE NOE! Jeg har vært i Kroatia en dag før, og da var jeg i Splitt. Dette var når vi var på cruise, og det stoppet forskjellige steder i Hellas og Italia, og da Splitt i Kroatia. Kjempe fint der! Og denne byen ser jo bare ti tusen ganger koseligere ut! 

Hva syns du om dette søte stedet?2 kommentarer

DANMARK DEL 1

Danmark-turen forrige helg var en vellykket tur! Vi ankom Danmark rundt 9 på fredag kveld. Vi spiste middag på en italiensk resurant som heter La Veccia. Der hadde de utrolig god mat! Etter vi var ferdig å spise dro vi hjem til leiligheten og la oss. Vi bodde nemlig i leiligheten til de vi reiste med, som var fadderen min og datteren hennes som er ett år eldre enn meg. Mamma var også med, så det ble en skikkelig jentetur! 

Neste dag, lørdagen, var det shopping-dag! Vi tok metroen til handlegatene i København, Danmark's hovedstad. Først var vi på et kjent mat-marked. Der kjøpte vi cake pops. Så handlet masse fint i klesbutikker, før vi tok lunsj på en resturant som jeg ikke husker hva heter. Så handlet vi litt til, før vi satt oss på en liten cafè hvor de hadde herlig smoothie. Deretter dro vi hjem til leiligheten etter en lang dag i byen! I leiligheten koste vi oss og prøvde alt vi hadde kjøpt. Når vi skulle ut å spise fant vi ut at vi ikke orket å dra ut. Da skrapte vi sammen alt som lå i kjøleskapet og hadde til middag i leiligheten. Uansett hadde vi en del Pizza igjen fra La Veccia som vi hadde fått med i en doogie-bag.


På flyplassen i Danmark.
Ingrid til venstre, min fadder i midten og meg til høyre.


Metroen, egentlig gikk den for det meste under bakken:)Pizza fra La Veccia


På leilighetens veranda. Meg til venstre, Ingrid til høyre.Cake pops på mat-marked.
Ingrid til venstre, meg til høyre.


På resturant, lørdag.


Shopping!Smoothie! Strawberries!Ingrid og meg.


Middag i leiligheten:)


Hva kan man si?


peace..


Ingrid og moren


Meg og mamma

 

Dette var en kjempe hyggelig tur! Del 2, søndagen, kommer i løpet av uka!

 

Hva syns dere om bildene? Og har noen av dere vært i Danmark? hehe..
... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits