LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Snow

 

Hva syns dere om bildene?... Ingen kommentarer

my princess... Ingen kommentarer

KEIRA OG LUKE

Er ikke disse to bare herlige? Dette er de søteste dyrene i universet♥ Er dere klar over hvor vanskelig det er å ta bilde av Luke? (katten) Han ser vekk med en gang jeg skal ta bilde. Men det er faktisk ikke alle dyr som liker å bli tatt bilde av. Det er noe med linsen, som gjør at det minner om øyne som stirrer på dem. Derfor ser dem vekk. Keira derimot, er den mest fotogene hunden noensinne! Når hun hører at mitt kamera blir skrudd på, kommer hun løpende. Uansett om hun er flere rom unna. Og hun stirrer på kamera helt til bilde er tatt :) Det er jo greit for meg! 


MAN KAN LEKE MED BALL SELVOM MAN HAR KRAGE!

 

 

 

Jeg fikk et par bilder av Luke, men det tok tid. Jeg kastet nøtter og pinner foran meg, slik at han skulle se min vei, og knips! Er de ikke nusselige? Har du noen dyr?

 6 kommentarer

02.mar.2012

Hei! Elsker at det har vært sol idag. Siden jeg har så lyst på sommeren nå, så tenkte jeg at jeg kunne sole meg litt på terassen i miniskjørt og t-shirt før trening. Det gjorde jeg. I tillegg leste jeg et gammelt mag-blad, så på victoria secret bikinger og drakk multifruktjuice med sugerør og isbiter. Sommeren kommer snart. Så dro jeg på trening. Dans. Funk Jazz. Når jeg kom hjem var mormor og morfar her. Jeg lagde bløtkake med mormor. Så spiste vi den. Jeg spiste et mini stykke. Det var godt.

Kroppen min er egentlig ganske sliten nå, så jeg sier hade. Uansett er det ikke kult med for mye skrift. Og forresten, hvis jeg rekker tenkte jeg at jeg kanskje skulle vise dere en sløyfe-frisyre jeg har lært meg. Den er ganske kul.


Jeg tror ikke jeg har vist dere min lille vov vov før. Hun er ganske så søt!

 

Var ikke lille pjusken min søt, eller?


 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits