LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

you dont need these things to be pretty

Du er så pen. Helt naturlig. Du trenger ikke dette for å bli pen. Det er faktisk sant, det er ikke sminken som gjør deg pen. Din bestevenn hadde ikke vært like pen, om du ikke visste hvor snill hun var. Det er skadelig, og det er ikke det som gjør deg pen. Ikke for andre. Du bruker dette for å føle deg selv pen. Deg selv. Bilde er forresten tatt og lagd av meg, om noen skulle lure. Hahah.

 

Hva syns dere om slike innlegg? Og er dere enige?... Ingen kommentarer

Christmas spirit


Gleder meg utrolig mye til jul kjenner jeg nå! Det blir utrolig deilig etter 3 uker med mye stress. I morgen er det den siste danseframvisningen, som har vært de tre siste dagene nå. Derfor har -som sagt- bloggingen blitt begrenset, siden det varer hele dagen (etter skolen). Fikk kjøpt inn enda litt mer julegaver nååå idag, så er straks ferdig. Tenkte også å komme med en romvideo straks, før jeg pusser opp rommet. Også kan jeg legge ut en etterpå, sånn at dere ser forskjellen!

 

Hva syns du om bildene, og gleder dere dere til jul? Altså skikkelig jul, det har jo på en måte begynt alt.... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits