LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Innkjøp

Genser og mobilveske fra bikbok

 

T-skjorte fra bikbok

 Smykke fra bikbok

Som dere sikkert skjønner var jeg en tur innom bikbok på lørdag, sammen med Manprit. Kjøpte et par ting som dere ser over. Ble egentlig veldig fornøyd. Nå framover skal jeg prøve å ikke ha så mange innkjøps-innlegg. Ikke fordi dere ikke liker å lese det, men forhåpentligvis skal det ikke være like mange innkjøp. Jeg kjøper meg et eller annet så og si hele tiden, men nå er det faktisk bare 34 DAGER TIL JEG DRAR TIL USA og da bør jeg jo egentlig begynne å spare litt, heh..

 

Hva syns dere om innkjøpene?... Ingen kommentarer

Nytt treningstøyHolaa! Dro på butikken og kjøpte litt treningstøy istad! Åhh det gir litt ekstra motivasjon. Sykkelsete- og hanskene er for en sykkeltur vi skal ha på trinnet om ca. 2 uker. Gleder meg til den! Hørt at det er den tyngste turen i løpet av ungdomsskolen, men det er blir nok dritgøy uansett! Kjøpte jo som dere ser litt av hvert, til tur og sånn også. Ahh mange friske farger, det er heeelt klart det fineste på treningstøy!

 

Hva syns dere om innkjøpet?... Én kommentar

Tre innkjøp

Var ikke denne toppen bare dritkul? Syns det var noe veldig unikt ved den. Den er jo litt spesiell, men det er vel bare kult? Digger at det har litt hals! Det er forresten halvveis en magetopp; tror den blir fin til litt highwaista shortser!

Matte foundation fra bare minerals; tror de fleste har dette pudderet! Det er faktisk mitt første! Jeg har nemlig aldri brukt pudder før, untatt litt bronzing til å markere skinnbeina. Tenkte å prøve ut dette slik at jeg kanskje kan droppe den tykke, våte foundationen som tetter porene kollosalt om sommeren.


Less is more. Er det ikke det man sier? Vel, jeg er ikke alltid enig i det, men iblandt er det superkult! Basice topper er undervurdert til de grader. Denne toppen var utrolig fin, og passer bra de ALT. Tror den kan bli fin sammen med skinn, aztek, fjær eller andre bohemske accessories, tror ikke dere? Litt festival-stil om dere skjønner..

 

Hva syns dere om disse tre innkjøpene?... Ingen kommentarer

Innkjøp fra lørdagen

Holo amigos! Jeg tenkte å vise dere lørdagens innkjøp, selvom det ikke var særlig mye. Egentlig hadde jeg bare tenkt til å sjekke hvilken farge jeg har i baremineralspudderet og kjøpe solbriller. Jeeg dro jo sammen med Madeleine, så det var selvsagt planlagt å titte litt i butikker også! Pudderet fikk jeg testet, men jeg fant ikke noen solbriller som falt i smak. Om jeg ikke husker feil har jeg bestilt et par med perlesolbriller, men jeg er ikke one hundred percent sure. Det ble ihvertfall med et par andre ting, men ikke mye. I tillegg kjøpte jeg verdens beste smoothie, den kjøper jeg garantert igjen!

 

 

Hva syns dere?2 kommentarer

Innkjøp (Day 1)

Day 1 kom litt sent idag, men her er den ihvertfall. Challengen idag er det siste innkjøpet mitt. Det er da fra igår, da jeg var i Skien. Idag har det vært noen sånne konfirmasjonsgreier i kirken som jeg har vært på hahah.


//Bianco//


//roots//


//roots//


//natuvive//


//Daniel Hechter////Moroccanoil//

 

Hva syns dere om innkjøpet?2 kommentarer

"Fly away with me"


Kjøte meg dette fine smykket på gardemoen da vi skulle til Ålesund. Det er såå søtt ♥♥♥2 kommentarer

Oslo med beste (innkjøp)


// Zara //// Weekday //// zara //


Hola! På lørdag var jeg med Vilde i oslo. Kjøpte meg disse fine tingene over! Er såå glad jeg ikke fikk kjøpt mer, siden jeg har handlet mye i det siste. Grunnen var at det skjedde en feil med kortet mitt (jeg trodde det var tomt!!!), så da ble det ikke mer på meg. Men jeg er utroolig fornøyd med det jeg kjøpte over, selvom jeg fant ut at skjørtet jeg hadde kjøpt egentlig var et belte (!!?). Syns ikke akkurat det ser ut som det, men det står at det er et belte. Jaja! Jeg kommer jo selvfølgelig bare til å bruke det som et skjørt! :-)

 

Hva syns dere om innkjøpene? Hva syns dere var finest?... Ingen kommentarer

Lisbeth DahlHva syns dere om disse nye tingene fra Lisbeth Dahl?... Ingen kommentarer

Cashmere from Juicy CoutureKjøpte meg verdens fineste genser på Mark + Brandy, når jeg var i Sandvika med Madeleine. Åh jeg elsker den. Den er i 100% kasjmir, så den er super deilig og i god kvalitet. Jeg liker at den er såpass knæsj, og gulldetaljene på V-en og armene. Den er varm og god også. Kasjmir er ull, men det klør ikke. Heldigvis! Det er såå irriterende. Genseren er forresten i merket Juicy Couture ♥

 

Hva syns dere om genseren?6 kommentarer

Innkjøpsvideo - vinterferien 2013

Hva syns dere om innkjøpene? Spesielt kleshengerne fra ikea:))


2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits