LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

25.06.2013Det ble ikke særlig mange bilder igår, men en super koselig kveld var det ihvertfall! ♥

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Den siste uka

Aloha!

Ååå jeg lover meg selv gang på gang at jeg skal bli flinkere med denne blogging'a, men gang på gang utsetter jeg det. Nå har jeg jo ikke blogget på en stund, igjen. Derfor tenker jeg det er lurt med en rask oppdatering fra idag til en uke siden ca.Forrige lørdag dro jeg til Asker sentrum hvor jeg spiste på Overens sammen med Camilla og Elise. Søndag dro jeg på kino med kjære Vilde, og så After Earth. Jeg syns den var super bra, tross den bare har fått en 2'er. Tenker det gjelder for filmgeeks som kan altfor mye om film. På mandag dro jeg inn til Oslo med Sofie og spiste på fridays. Jeg husker faktisk ikke hva jeg gjorde på tirsdag og onsdag, creeepy..på torsdag var jeg med Vilde. På fredag var vi bare på skolen i en times tid for å få karakterkortet og si god sommer! Så ble Manprit med meg hjem, før vi dro inn til Oslo på VG-lista. Kjøpte også et par dritfine sko på Zara, viser dere de imorgen. På lørdag(igår) gjorde jeg mine ukeplikter og shinet rommet, så dro jeg en tur på Sandvika for å kjøpe bursdagsgave til søte Madeleine. Kjøpte også en shorts til meg selv og en frozen yogurt, digg. Idag stod jeg opp tidlig og dro på min siste gudstjeneste(konf.greier) med Madeleine, og hun har vært hos meg idag. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og skirve noen flere blogginnlegg. Imorgen tidlig drar jeg ned på dyrlegen med Keira, og til kvelden skal jeg i bursdagen til Madeleine.

 

Hva har dere gjort denne uka?2 kommentarer

Bursdagen til Sofie


Sofie og meg


Meg og Nora


Caroline, Marte og Tina


Meg og Marte


Meg, Julie og Sofie


Alle untatt Marthe og Ingrid


Meg og Madeleine


Tina, Nora, Caroline, Marte og meg


Sofie, meg og Madeleine

Hola! Her ser dere noen bilder fra den superkoselige bursdagen til Sofie! Det var fint vær, god stemning, pizza, kake, osv. u name it. På toppen av det hele var bursdagen med en utrolig fin gjeng:-) Gaven jeg ga til Sofie var noen coockies, servietter, lys (dette var litt tull) og en middag på Friday's, hvor da selvfølgelig jeg betaler! Det kommer jo også til å bli kjempe koselig!

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Oslove

Hola! På lørdagen var jeg i Oslo med >Camilla<. Vi var på et bloggsalg, hvor tjue bloggere solgte klær. Her fikk vi også goodiebager og cupcakes. Så dro vi på en liten cafê, før vi dro hjem igjen. Ellers har jeg vært syk, syk, syk og i bursdagen til Sofie!

 

Hva har dere gjort i helga?... Ingen kommentarer

holaa

Hey wazzz up? Hatt noen dager(2 uker?) uten blogging nå. Plutselig kom blogglysten tilbake. Flott at det skjedde når jeg er syk; outfit osv. er ikke særlig spennende. Og bilder av meg legger jeg ihvertfall ikke ut! Derfor tenkte jeg å vise dere min sunne og gode middag som jeg spiste med mor og bror idag. Gleder dere dere til å se middagen? Tenkte meg det, her er den:

Digg? De to siste ukene er forresten vært utrolig bra! Når været har vært på sitt beste har det jo bare vært strålende. Bokstavelig talt. Det har jo vært litt regn og, men pytt pytt. Bokstavelig talt. Jeg føler jeg har fått gjort mye koselig med venner, og syns rett og slett det bare har vært to utrolig bra uker! 17. mai helga var jo også super. Det var nok den beste helga hittil i år! Været var på topp, jeg fikk gjort mye osv. Jeg kommer forresten til å legge ut noen av mine siste innkjøp i forskjellige innlegg fremover. Legger ikke alt ut, men ihvertfall det fineste!

 

Hva har dere gjort i det siste?... Ingen kommentarer

Snapshots

 

 

Hva syns dere om bildene?... Én kommentar

Fredag og lørdag

Alohaa! Igår var jeg i asker med Elise og Camilla, kjempe koselig! Vi spiste på overens, før vi dro hjem til meg og så en film. Idag kom Sofie hit, og vi, ja..så på film! Hahah. Det er ikke særlig mye annet å gjøre enn å snakke og se på tv når været er sånn som det er...

Elsker shortsen, den er sååå digg

 

Hva har dere gjort idag?2 kommentarer

Hola

Heihei! Idag ble Manprit med meg hjem etter skolen. Vi så noen episoder prison break, og feiret at det er FERIE. Digg. Til kvelden dro familien ut på peppes, hahah, veldig koselig! Imorgen viser jeg dere et smykke jeg har lagd, har vært veldig sløv med diy-projekter i det siste..

 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

Today

Hola melonas! Det var såå digg med en dag fri! Trengte det virklig nå, meen imorgen skal jeg ha rle-prøve da.. Uansett. Idag har jeg vært med Manprit♥ Vi har sett en film, og sett på prison break; jeg har fått helt dilla på det etter jeg hadde sett ferdig de 4 første sesongene av gossip girls. Prison break er dødsspennende, så får håpe Vilde liker det og! Hahah. Greia er at vi liker heeelt forskjellige tv-programmer. Hun vil helst se på sånn senkveld, paradise, komikershows osv., mens jeg ser bare på serier som gossip girls, prison break, pretty little liars osv. 

Hva har dere gjort idag?... Ingen kommentarer

MOMENTS1: Min fine venn Manprit. 2: Fra da jeg jobbet på Dorothea. 3: Min fine katt. 4: Meg og min gode venn. 5: Justiiiin!!!! fra konserten

Kommer et slikt innlegg i morgen også. Tenker det er lurt siden jeg ikke har oppdatert bloggen noe særlig de 2 siste ukene. Derfor legger jeg ut et par bilder av noen ting jeg har gjort, istede for å remse opp alt i et langt, kjedelig innlegg.

 

Hva syns dere om å lese sånne innlegg som dette?

 

 

 ... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits