LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Day 7 - Topp 3 favorittsko

 

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

Ombrê nails

Laget ombrê nails igår. Syns det ble kjempe kult, men den hvite neglelakken jeg brukte var litt tørr og tykk som er grunnen til at det er "kornete"/prikkete nederst. Det er jo egentlig veldig vanlig at det er kornete på ombrê nails, men jeg hadde ikke planlagt at det skulle bli sånn om dere skjønner. Uansett. Jeg syns det ble dødskult! Om dere er interessert kan jeg lage et innlegg/video om hvordan man gjr det?

 

Hva syns dere om disse neilene? Og vil dere vite hvordan man lager dem?2 kommentarer

Day 5 - Parfymen du bruker

DAISY! Ååå den er såå digg! Lukten er helt perfetto, denne går jeg aldri lei! I tillegg er den ikke sånn søtlig vanilje- og sukkerlukt; det er det værste jeg vet. Hvordan jeg beskriver lukten? Deeet vet jeg ikke. Jeg suger til å beskrive parfymelukter...de lukter liksom...parfyme! Altså, jeg kjenner selvfølgelig forskjell på lukten fra parfyme til parfyme, meen jeg syns ikke det er så lett å sette en bestemt lukt på hver av dem. Untatt de vanilje/sukker/kjendis-ish luktene, de kjenner jeg på laaang avstand..

 

Hvilken parfyme bruker du?2 kommentarer

Pretty in pink

Daisy: Denne parfymen er fantastisk, den får dere høre mer om i dagens "challenge"!

Too Faced - pink leopard bronzer: Designet er utrolig fint, og det samme er pudderet! Syns kanskje det har liiitt mye shimmer i seg, men når det er det man trenger er denne bronzeren super.

Viva la Diva - blushing pearls: Denne blushen er kjempe fin. Du får en søt glød i ansiktet, og passer perfekt om sommeren! Den har litt shimmer i seg, men ikke mye, noe jeg syns passer veldig bra til en blush. Oppi blushen er det både speil og kost, men jeg vil anbefale å bruke en større kost.

Essence - suffle touch blush: Denne kjøpte jeg kjempe billig i Kroatia, bare for å prøve kremblush. Jeg syns den er fin, og den gir et veldig naturlig resultat. Den har ikke så mye farge, noe som både kan være negativt og positiv, spørs anledningen.

Daisy - body lotion: Den lukter jo helt himmelsk! En litt roligere versjon av parfymelukten. Den er deilig, men litt i det tykkeste laget etter min mening. Den kan være litt vanskelig å ta på, og huden kan føles litt fet etterpå. Men om du tar den på om kvelden etter å ha shava leggene f. eks, er bena kjeeeempe myke neste morgen!

Øyebrynsskjærer: Vet ikke helt hvor denne er fra, men de selges på alle parfymerier. Jeg syns pinsett gir et myyyye finere resultat, og det tar lenger tid før hårene kommer ut igjen siden du napper de ut, i stede for bare å skjære dem av. MEN. Om du har dårlig tid, passer denne perfekt til et middels resultat. Derfor syns jeg den er praktisk å ha.

Sans - dagkrem: Sans er, som dere hører på navnet, et norskt merke. Jeg elsker alle produktene derfra, de er både deilige og superbra! Denne dagkremen er vanvittig deilig, og huden føles ikke fet ut i det hele tatt når du har tatt den på.

Forever21 - koster: Alle disse kostene er fra forever21. Dette er noen av mine favorittkoster. Det er de mykeste kostene jeg eier, og de gir et supert resultat. Ikke minst er jo designet superfint. Disse skal jeg kjøpe flere av når jeg kommer til USA i sommer.

 

Er det noe av denne sminken du vil prøve? Eller anbefaler du noen andre rosa produkter?2 kommentarer

Fruit & berries

Jeg har spist veldig mye bær etter jeg stoppet å spise godteri. Jeg syns det er såå godt, og i tillegg er det super sunt. Tenkte å friste dere med disse delikate bildene heheh. Når jeg ser bilder av frukt på weheartit (disse har jeg tatt selv da) får jeg automatisk lyst på både frukt, bær, sol og sommer. Jeg gleder meg til late dager på stranda med fruktsalat, og til å spise jordbær med melk sene sommerkvelder på hverandaen ♥♥♥♥

 

Er du glad i frukt og bær?3 kommentarer

Makeup mekka

Jeg hadde heeelt glemt at disse sminkeproduktene kom i posten for et par uker siden! 1 palett med tre farger, 3 koster, 1 pk. løsvipper og en sminkemappe.Dette var et kit, så jeg valgte ikke produktene vær for seg. Tenkte å skrive litt om hva jeg syns om produktene over:-) Dette passet fint, siden jeg ikke gjør annet enn å lese til matteprøve og har vært på sportsbutikken+ at dagens outfit var joggebukse. Comfyy asssPaletten: Jeg digget fargene på denne paletten, brunfarger slår aldri feil. Det jeg likte spesielt godt er at den mørkeste fargen er uten hverken glitter eller shimmer, helt matt altså. Det kan faktisk være ganske vanskelig å få tak i, så det var et stoort pluss. Jeg troor man kan kjøpe nye farger å legge de oppi "etuiet", i og med at øyeskygge"platene" lå ved siden av, og hadde magnet under. Den drysser ikke, og kan fint brukes til hverdags. Jeg syns også at designet er veldig fint, stilrent og enkelt. Den tar heller ikke mye plass!

Kostene: Det er ikke så mye å si om dem..De var myke, og kjempebra. Det drysser som sagt ikke, og jeg syns det var veldig passe størrelser sammen! Disse var også veldig fine!


Slik ser fargene ut...det var ikke så lett å få det til å se heelt likt ut som i virkeligheten, og den første ser man jo nesten ikke.


Dette var øyevippene. Jeg bruker ikke falske øyevipper, men det kommer sikkert en gang jeg får brukt dem! :-) Det fulgte jo også med en sminkemappe, men den var ikke særlig spesiell -enkel og svart med "makeup mekka" i hvitt foran.

 

Hva syns dere om anbefalingen?... Én kommentar

Wantes

 

Wantes

Wantes by helene-leinum: LV, uggs, wildfox, ray-ban, JC, Daniel Wellington, VS, Juicy couture.
Noe dere likte?


2 kommentarer

I want to wear this


Jeg fikk ideen fra krisssy. Åhh jeg vil ha sommer. Jeg liker vintern, bare den ikke hadde vært så lang.

 

Ser dere fram til sommeren dere og?6 kommentarer

Too faced sminke - anbefaling

 

Pink leopard brightening bronzer: Denne syns jeg er kjempe fin! Det er en bronzer som er akkurat passe mørk. I blandt syns jeg det er litt mye shimmer i den, men ellers er den helt perfekt. 

LashGASM mascara: Åhh, denne elsker jeg! Denne og kosten er ganske små, siden det var et kit, men det andre er i vanlig størrelse. Dette er den perfekte maskara, syns jeg. Vanligvis er det ikke maskaraer med slike koster jeg liker best, men denne var topp! En ny favoritt.


Shadow insurance candlelight: Dette er en øyeskygge-primer. Den gjør at øyeskyggen sitter mye lengre, veldig lurt. I tillegg gir den farge, så man kan bruke den alene. Den er litt gull-aktig med mye shimmer. Denne var kjempe bra!

Intense eye shadow magic mushroom: Sykt fin! Jeg liker ikke så godt rosa øyeskygger, men denne blir ikke rosa når man tar den på. Det er masse shimmer i denne også, men det er ikke glitter, så den kan fint brukes til hverdags om man vil. Jeg syns farger er kjempe fin, og passer bra til øyeskygge primeren.

Volumizing lip gloss with lip insurance comfort plump: Vet dere hva lip injection er? Vel, det gjør at leppene ser større ut. Det svir litt å ha på i starten, men det er ikke vondt. Fargen er kjempe fin, og også fin over leppestifter. Dette er nok min favoritt lipgloss.

Petite pouf: Som jeg sa er dette en veldig liten kost. Jeg syns den er litt upraktisk. Den er for liten til pudder, solpudder e.l, men for stor for f.eks øyeskygge. Man kan bruke den til markere skinnbeina, om man skal markere med en ganske rett strek. Det praktiske er jo at man kan ha på lokk, slik at den ikke blir ødelagt i sminkemappa. Den er også veldig mye, og utrolig søt! 

Hva syns dere om anbefalingen? Skal jeg ha det igjen?2 kommentarer

Too faced
Sminkemappe. Bronzing pudder. Eye shadow insurance. Kost. Øyeskygge. Lipgloss med injection. Maskara. Alt fra too faced.

 

Har dere prøvd disse/andre sminkeprodukter fra too faced?... Én kommentar
Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits