LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

I AM A VIP

Leeenge siden jeg har lagt ut et diy-prosjekt! Skal bli flinkere til det, så her har dere et veldig enkelt ett. Skal forresten snart legge ut et annet diy-prosjekt som også er veldig enkelt. Til dette trenger du bare en ramme(gjerne en litt robust en), en tusj og et ark. Lurt å ha en linjal og gråblyant også for å få det nøyaktig. Hvis dere ser nøye kan man se mine gråblyantstreker. Disse har jeg beholdt med vilje, for jeg syns det ser litt kult ut! Så skriver du bare hva du vil egentlig, du kan jo tegne en tegning også! Dette litt kule bilde syns jeg gjør en fin konstrast med mitt ellers søte interiør. I tillegg syns jeg det er kult med konstrasten mellom den helt hvite bakgrunnen og den kullsvarte skriften!

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

Diy (interiør)

1) Tegn formen du vil ha på bilde på et matpapir e.l. 2) Tegn det over på en ganske tynn treplate, og skjer formen ut. 3) Mal eller beis bilde i den fargen du vil ha. Jeg har beisa min hvit. 3) La den tørke, hvor lenge står på maling/beis-flaska. 4) Print ut bilder. Mitt tips er å redigere ned fargen, om dere skjønner hva jeg mener. Sånn at bildene ikke får så knasje farger, da er det lett at helheten av bilde blir veldig rotete. 5) Lim bildene på bilde. 6) Fest noen "kroker" på toppen av formen, og sett to spikere i veggen. Heng bilde opp. 7) Ferdig!

 

Jeg ble faktisk ganske fornøyd med dette diy-prosjektet. Det var noe jeg startet med for leeenge siden, etter å ha sett det i et eller annet interiørblad. Jeg printet ut masse bilder, men limte det aldri på. Jeg fant treplaten i skapet, og bilder i skuffen. Jeg printet ut nye bilder (de andre var litt gamle, jeg har nye venner jeg er mer med). Så nå henger dette over senga. Kjempe koselig! 

 

Hva syns dere??4 kommentarer

diy top

1. Du trenger: en lys topp, tekstilmaling og sjablong(?) hvis du vil ha det nøye. 2. Legg en bok e.l inni toppen, og legg mønsteret du vil ha, på. 3. Hell maling i en skål, og pensle på over sjablongen/mønsteret. 4. La det tørke i en time. 5. Tørr-stryk toppen bakfra, altså ikke på malingen. 6. Husk å legge en "fillebit" som kan kastes mellom toppen og strykebrette, for å unngå å ødelegge brettet. 7. Bør vaskes alene første gang. 8. Ferdig!

 

Hva syns dere?... Ingen kommentarer

diy night

Madeleine har overnattet her fra i går til idag. I går var vi i Sandvika, så en film og Jakob og Sander var her. Også hadde vi jo diy kveld, så i morgen blir det et diy prosjekt på bloggen! Idag har vi hatt general prøve med dansen, som vi også har i morgen. På mandag, tirsdag, onsdag og torsdag har vi forestillinger. Så da blir det nok ikke sååå mye blogging, men skal prøve så best jeg kan.

 

Hva har dere gjort hittil i helga?... Én kommentar

DIY - STATEMENT NECKLACE

DET DU TRENGER:

* Tykk "kjetting"

* Tynn "kjetting

*Perler

* Makrametråd. Det er den beste tråden å bruke, siden den er både fin og man kan brenne kantene.

* Metall "stenger". Både de me runding på enden, og de med flat stump.

* Tenger; avbiter, spiss og ...

* En lås

* Metall "rundinger"

*Fyrstikker eller annen flamme
1. Først finner du fram alt du trenger.

 

2. Knyt endene av trådene i den ene siden av den tykke kjettingen. Knuten skal til slutt brennes, så den trenger ikke å være så sterk. Så begynner du å flette makrametråden inn i kjettingen, dette gjør du over hele den tykke kjettingen. Jeg har brukt vanlig flette med tre tråder, men det er opp til deg. Du kan f.eks også bruke makrame.

 


3. Når du har flettet over hele den tykke kjettingen, knyter du endene fast (som på andre siden). Deretter skal du smelte knutene, slik at de ikke går opp. Da må du holde flammen et stykke unna tråden, slik at den bare smelter. Putter du flammen helt oppi tråden, kan du risikere at hele smykket blir ødelagt, siden det kommer til å smelte helt over og da ryker tråden.4. Fest på den tynne kjettingen, slik som på bilde over. På midten av den tynne skjettingen fester du en lås.

 


5. Nå skal du lage "anhengene" til smykket! Dette kan du gjøre litt som du vil med, men husk at nederst på anhengene skal det være en stump på stengene, og øverst skal det være en runding. Dette ser du på bilde. Når anhengene er ferdig, fester du de med metall rundinger til smykket. Siden makrametråden skal være nederst, er det her du fester anhengene.

 
 

Hva syns du?
... Ingen kommentarer

DIY-kveld

Hei! Ikveld er det DIY-kveld med Madeleine! Vi fikk dessverre bare laget en ting, siden vi brukte nesten fire timer på den ene tingen. Vi får nok lagd noe mer i morgen!

Gleder du deg til å se hva vi har lagd?... Én kommentar

INSPIRASJON TIL DIY 

Noe av dette dere vil jeg skal lage? (legger selvsagt ut diy-prosjektet her når jeg er ferdig)... Ingen kommentarer

DIY - star statement necklace

Hei! Nå fikk jeg endelig surret meg til å lage et diy-prosjekt. Når jeg startet å brette papirstjerner var egentlig ikke planen å lage et statement smykke. Men slik ble det.

Det du trenger:

* Papir

* Saks eller papirklipper

* Pensel og maling + noe å male på.

* Metallstenger med runding på den ene siden (sånne man bruker til å lage smykker)

* Metallrundinger

* Tenger; en klippetang, og en til å forme metall

* Lenke, denne kan du velge litt selv hvordan skal se ut

* En type lås

 

1) Først bretter du så mange papirstjerner du vil ha. Jeg lagde 6 stykker.2) Så maler du dem. Jeg malte mine i gull.

 


3) Så stikker du metallstengene igjennom stjernene, klipp av så lang bit du trenger, og bruk en tang til å lage en runding på andre siden også. Slik som på bildet.

 


4) Fest sammen stjernene ved å feste metallringene i ringene på metallstangen. Som på bildet.

 


5) Så fester du lenken på. Jeg valgte å ha en litt grovere lenke innerst mot stjernene for å få et litt mer spesielt "look". Dette kan du gjøre som du vil med. Smykket er ferdig!

  

Hva syns dere om resultatet?

 
19 kommentarer

DIY - SKULL T-SHIRT

Halloo! Har kommer diy-innlegget om "fame t-skjorten" jeg gjorde om. Dette er det DIY-prosjektet jeg har blitt mest fornøyd med, av alle jeg har hatt. Jeg elsker den nye toppen! Den er ikke særlig vanskelig å lage, men det kan ta litt tid.

DET DU TRENGER:

* En t-skjorte

* En saks

* Et motiv til å ha på ryggen (dette er bare noe du må ha i hodet)

* Penn

FRAMGANGSMÅTE:

 


1) Finn fram t-skjorten du vil bruke, gjerne med motiv foran. IKKE SKRIFT ELLER LIGNENDE BAK!!

 


2) Tegn en strek der du vil klippe av armene. Jeg valgte å ha ganske tykke ermer, siden det kan være deilig hvis man blir solbrent på skuldrene:) Uansett, syns jeg det passer bedre til denne t-skjorten! Klipp av langs kanten, dette gjør du på begge armene selvfølgelig!

 


3) Tegn en linje nederst der du vil klippe av. Denne toppen skal være ganske kort, men IKKE magetopp. Den skal gå til der buksa/shortsen starter:) Klipp av langs kanten.

 


Dette kan du bare kaste!

 


4) Tegn motivet du vil ha på ryggen. Jeg syns det er drit kult med hodeskalle motiv! Dere ser mitt valg på bildet:) Klipp ut motivet etter linjene du har tegnet.

 

 

FINITO!!
 
Er ikke dette bare sykt kult?!
4 kommentarer

"Mustache" skap

Nestsiste skoledag fikk jeg tilbake skapet som jeg har jobbet med det siste halvåret i kunst&håndverken! Vi har snekret dem helt fra bunn av, og bestemt design som vi har skjært ut etter skisser vi har tegnet, og malt dem. Så her har vi tatt i bruk; hammer, spiker, syl, sag, skjæremaskin, maling osv. Og selvfølgelig masser av kreativitet:) jeg fikk 5+ på skapet, som gjør at jeg får 5'er i k&h!

Dette innlegget skulle vært publisert for lenge siden, noe jeg trodde det var;) jaja..

Hva syns dere om skapet? HAHA2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits