LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Clarins håndkrem

Hei! Jeg vil tipse dere om denne supre håndkremen! Det er desidert den beste håndkremen jeg har prøvd. Om vinteren er det lett å få litt tørre hender, heldigvis er jeg ikke en av dem som er størst utsatt, men det skader selvom ikke at henda er silkemyke! Denne kremen fra clarins, gjør at du får myke og deilige hender med en gang! Den koster rundt 200kr, og jeg tror man får kjøpt den på de fleste parfymerier:-)


// arkivbilde //

 

Har du prøvd noen av 'clarins' sine produkter før?2 kommentarer

Favoritt-blogger


ssbk, ihateblonde, carolinecf, marenbore, toruns, martemariees, andreabadendyck, nettenestea, agnesl0ve, ru1, madeleinedr, sabrinavidal, ulrikkelund, martheborge, maddekk & livingdoll. + krisssy som jeg glemte å legge til i bilde, woop woop

Dette er bare mine favoritter, jeg leser så uendelig mange. Bruker alt for mye tid på blogger, egentlig! Derfor måtte jeg velge ut mine absolutte favoritter! Hvis du lurer på noen av bloggerene sine bloggadresser er det bare å spørre :-)

 

Hvilke blogger leser du?... Én kommentar

HERREGUD, KORT!

Omg! Ja, nå er det faktisk lov til å si det. Jeg var hos frisøren tidligere idag, og klipte meg. FY SØREN! Det ble kort!! Jeg har ikke hatt så kort hår siden jeg var fem. Okei, det var kanskje litt å ta i. Men serriøst, det ble skikkelig kort! Og uvant! Men jeg må innrømme at det er skikkelig deilig. Aller først var jeg skikkelig ufornøyd, men det ser jo alltid ganske rart ut akkurat når man har kommet hjem fra frisøren. Også blir det mye bedre når man får fikset det, så det blir litt mer "seg selv" :)
Og igjen, det er skikkelig deilig! Jeg har veldig mye hår, så om sommeren kan det bli rimelig varmt! Og nå som vi skal til Kroatia blir det nok veldig deilig med ikke altfor langt hår! I tillegg vender man seg jo til det mer og mer. Og jeg var klar for en forandring! :)Hva syns dere om resultatet? Har dere noen gang blitt veldig fornøyd eller ufornøyd med resultatet etter en frisørtime?2 kommentarer

MELD DEG PÅ ANBEFALINGSRUNDE!

Heihei! Jeg tenkte jeg bare skulle minne dere på anbefalingsrunden som går på bloggen min nå. Det er bare å kommentere blogg navnet i kommentarfeltet på >DETTE<. Så er det noen flere som er med? Jeg kommer til å velge ut noen av bloggene, de jeg syns er best, og skrive litt om bloggene. Og selvfølgelig linke:)

 

>SÅ MELD DEG PÅ NÅ >HER< OG DU KAN BLI VALGT UT< 

 

Er du med?... Ingen kommentarer

NILENS JORD 661

Se på denne søte neglelakken da! Mamma var i Istanbul forrige uke, og kjøpte med en presang til meg, wii♥ Det var denne fine neglelakken fra Nilens Jord. Fargen er 661. Fargen er kjempesøt, litt prinsesse-aktig. Den er lyserosa med med glans. Den var lett å ta på, tørket fort og sitter bra. Kjempe fornøyd!  

Har du prøvd Nilens Jord neglelakker?4 kommentarer

COCIO ICECOFFEE

Denne må dere prøve! Igår var jeg på ultra med pappa, siden han hentet meg fra volleyball banen. Jeg var balljente for to kamper der, nemlig. På Ultra var det salg på disse, og jeg hadde aldri smakt dem før, så vi slo til. Hundre kroner for 12 iskaffer, ikke værst. Det blir under 10 kr, stykke. De smakte veldig godt, litt annerledes enn den fra tine og starbucksen (som man får i butikken), men den var god. Litt mye smak, så en holder. Den er på 250 ml, og fra merket Cocia, som dere sikkert har hørt om pga. de glassflaskene med sjokomelk! 

Tine sine iskaffer er fortsatt min favoritt blandt butikk-iskaffene, men godt med litt variasjon!

 

Har du prøvd denne? Og hvilket merke er din favoritt?

 

>MINNER OM ANBEFALINGSRUNDE HVOR ALLE (MED BLOGG NATURLIGVIS) KAN MELDE SEG PÅ HER! DU TRENGER IKKE Å BRUKE BLOGG.NO FOR Å VÆRE MED<... Ingen kommentarer

Anbefalingsrunde!

Hei! Da setter jeg igang en liten anbefalingsrunde! Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Jeg får se når den slutter, venter til jeg får en del som er med:) Jeg kommer til å se igjennom alle bloggene, så det sier seg selv at det tar litt tid. Men kanskje jeg får gjort det innen uka, skal prøve på det.Jeg velger de bloggene jeg syns er best! Får se hvor mange jeg velger, det spørs hvor bra jeg syns bloggene som melder seg på er. Kommer nok hvertfall ikke til å ta flere enn fem.

 

Er du med?13 kommentarer

MADELEINEDR.BLOGG.NO

Min venninnge Madeleine fikk seg blogg for omtrent en uke siden! Er ikke det flott? Jeg vet selv at det kan være litt vanskelig å få lesere i starten, så jeg tenkte å legge ut bloggen hennes her er smart! Hun er kjempe flink til å blogge, og har en utrolig rå klesstil! Jeg syns, helt ærlig, at så langt har hun vært kjempe flink til å blogge! Trykk HER for å komme til bloggen hennes. Vet ikke hvorfor bildene ble så småå..(?)

 

Stikk innom da vel!...---->  Hva syns dere?... Ingen kommentarer

TOPP 3 favoritt blogger

Hei! Her kommer mine topp 3 favoritt blogger, siden det var en som spurte om jeg kunne ha blogg anbefaling. Vanskelig å bestemme meg for hvem jeg liker best, men det er nok Marthe sin, siden hun blogger flere ganger om dagen og har sykt fin klesstil. 

1 plass:

WWW.MARTHEBORGE.BLOGG.NO

Det jeg liker best med bloggen til Marthe er at hun blogger flere ganger om dagen, og det er ordentlige innlegg med ordentlige bilder. Hun tar utrolig fine bilder og legger ut bilder i alle innlegg. Hun blogger variert, men mye om mote og antrekk, som jeg syns er interessant. Hun blogger også om sin hverdag, tips og anbefalinger, ting og klær hun kjøper, matretter og masse mer.

Hun har et fint design, veldig enkelt, som gjør at man konsentrerer seg om innholdet. Marthe skriver veldig bra, og det varierer hvor mye. Hun har også veldig fin klesstil, og hun drar f.eks ned til stranda for å ta outfit-bilder, slik at de blir mye finere.

Og sist, men ikke minst, syns jeg det er veldig fint at hun kjøper klær på butikker som bik bok, h&m, gina tricot, cucus, you name it... Det gjør at unge lesere, som meg, har råd til klærne!
 

2. plass

WWW.ULRIKKELUND.COM

Ulrikke er helt klart et forbilde for meg! Hun har en utrolig rå stil, og tør å gå i akuratt det hun vil. Hun tar utrolig bra bilder, og er ute forskjellige steder og tar bildene sine (som marthe). Bildene til Ulrikke ser utrolig profosjonelle ut, og hun ser nesten ut som en modell. Dette skylder både klærne hennes, hvordan bildet er satt opp og utseende! 

Det jeg liker aller best er stilen hennes! Hun har så utrolig mange fine klær, og er kjempe flink til å sette det sammen. Det eneste dumme, er at jeg desverre ikke har råd til mye av det hun går i. Ulrikke er jo foressten også kåret til Norges beste moteblogg! 
 

3. plass

WWW.KRISSSY.BLOGG.NO

Kristine, som er jenta bak bloggen, tar de fine bildene! Hun tar utrolig bra og klare bilder, noe jeg syns er et viktig krav for en bra blogg. Hun blogger variert, om alt fra innkjøpt og outfit til hverdag og bare fine bilder. 

Designet er veldig enkelt, helt hvitt og headeren er helt hvit med navnet hennes. Det syns jeg er veldig fint, siden jeg liker best enkle design. 

Kristine skriver også veldig bra, hun er så utrolig possitiv! Og da blir jo leseren i glad humør:) 

 

 

Hvilken blogger leser du?   Og hva syns du om disse bloggene?
 
... Én kommentar

Essie - Mint Candy Apple

Her kommer det en liten anbefaling:) Essie - Mint Candy Apple

Jeg er utrolig fornøyd med min essie neglelakk, som jeg kjøpte på fredag. Jeg har faktisk ikke prøvd essis sine neglelakker før nå. Jeg valgte fargen mint candy apple, i og med at jeg er veldig glad i mint fargen. Egentlig generelt pastell farger. Som sagt er jeg veldig fornøyd! Den har holdt seg fint til nå og jeg syns at den sitter veldig fint på. Man ser at det er et bedre merke enn depend! Kommer nok ikke til å kjøpe flere depend, neglelakkene mine fra depend er de desidert dårligste jeg har! 

Hvertfall, jeg syns essie neglelakkene er veldig fine. De har et kjempe stort utvalg av farger, alt fra lyse pastell-farger til knall rødt til svart. Det fins også uendelig mange av de forskjellige fargene. Det fins f.eks minst tjuve, nærmere tretti forskjellige rød farger.

Noe annet jeg syns er fint med neglelakkene er at de ser ganske stilig ut. Jeg syns det er veldig fint når man kan bruke kosmetikk til pynt også. Og jeg syns at man helt klart kan pynte med essie neglelakkene. Dette høres litt rart ut, men jeg syns faktisk det er ganske bra at den lappen som er over korken er lett å ta av! Det er så utrolig irriterende når det er klisterlapper på ting som nesten er umulig å ta av, og når du har fått det til er det masse lim igjen, som blir der for alltid. Denne lappen var bare å rive av, og alt var borte:)

Den siste possitive tingen med neglelakken er at den er lett å ta på. Det har faktisk mye å si, da det blir et mye bedre resultat da.
 

Hva syns du?

Har du noen essie neglelakker? Hvilken farger? Og er du fornøyd?
2 kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits