LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Day 6 - en ting du aldri kommer til å gjøre ++

Åååå jeg angrer på at jeg tok denne 30 days callengen. Ja, jeg får blogget ofttere, men jeg syns det blir veldig rar blogging. Litt sån typ 5. klasseblogging ellernoe. Spesielt dagens; altså jeg kommer ikke på noe særlig jeg aldri kommer til å gjøre unntatt å svømme med haier. Men jeg føler det blir litt for dumt å skrive et innlegg om hvorfor jeg ikke liker haier, og finne et bilde av haier på google..Derfor har jeg et blandingsinnlegg, uten haibilder hahah.


Jeg kommer aldri til å bade/dykke med haier. Jeg elsker dyr egentlig, men haier..de kan jeg ikke fordra. Serriøst, jeg hater dem. Bare jeg ser et bilde blir jeg redd. Så da vet dere den tingen jeg aldri kommer til å gjøre, hurra.

 


Uansett. Idag var jeg hjemme de 4 første timene pga. noe privat. Manprit kom hit i noen timer, før jeg ble med tilbake til skolen for å ha matte. MÅ være i alle mattetimer fremover pga tentamen. Så dro jeg hjem alene (pga. samme årsak), og har bare slappet av siden det. Sett litt på prison break, et par filmer, pizza osv. Imorgen skal jeg til asker med Madeleine, hun skal overnatte og vi skal i kirken på søndag (konf greier).

 

Hva gjør dere ikveld?3 kommentarer

Lisa Malene

03.05.2013 kl.23:37

Slapper av bare! Hvor er hjertespeilet fra? :-))

Helene

03.05.2013 kl.23:38

Lisa Malene: Det er fra smykkemerket "hjerter", men de selges ikke..mamma fikk tak i det på en eller annen måte:-)

Lisa Malene

03.05.2013 kl.23:39

Okei, det var veldig fint :))

Skriv en ny kommentar

hits