LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Pretty in pink

Daisy: Denne parfymen er fantastisk, den får dere høre mer om i dagens "challenge"!

Too Faced - pink leopard bronzer: Designet er utrolig fint, og det samme er pudderet! Syns kanskje det har liiitt mye shimmer i seg, men når det er det man trenger er denne bronzeren super.

Viva la Diva - blushing pearls: Denne blushen er kjempe fin. Du får en søt glød i ansiktet, og passer perfekt om sommeren! Den har litt shimmer i seg, men ikke mye, noe jeg syns passer veldig bra til en blush. Oppi blushen er det både speil og kost, men jeg vil anbefale å bruke en større kost.

Essence - suffle touch blush: Denne kjøpte jeg kjempe billig i Kroatia, bare for å prøve kremblush. Jeg syns den er fin, og den gir et veldig naturlig resultat. Den har ikke så mye farge, noe som både kan være negativt og positiv, spørs anledningen.

Daisy - body lotion: Den lukter jo helt himmelsk! En litt roligere versjon av parfymelukten. Den er deilig, men litt i det tykkeste laget etter min mening. Den kan være litt vanskelig å ta på, og huden kan føles litt fet etterpå. Men om du tar den på om kvelden etter å ha shava leggene f. eks, er bena kjeeeempe myke neste morgen!

Øyebrynsskjærer: Vet ikke helt hvor denne er fra, men de selges på alle parfymerier. Jeg syns pinsett gir et myyyye finere resultat, og det tar lenger tid før hårene kommer ut igjen siden du napper de ut, i stede for bare å skjære dem av. MEN. Om du har dårlig tid, passer denne perfekt til et middels resultat. Derfor syns jeg den er praktisk å ha.

Sans - dagkrem: Sans er, som dere hører på navnet, et norskt merke. Jeg elsker alle produktene derfra, de er både deilige og superbra! Denne dagkremen er vanvittig deilig, og huden føles ikke fet ut i det hele tatt når du har tatt den på.

Forever21 - koster: Alle disse kostene er fra forever21. Dette er noen av mine favorittkoster. Det er de mykeste kostene jeg eier, og de gir et supert resultat. Ikke minst er jo designet superfint. Disse skal jeg kjøpe flere av når jeg kommer til USA i sommer.

 

Er det noe av denne sminken du vil prøve? Eller anbefaler du noen andre rosa produkter?2 kommentarer

Tuva Sundell

02.05.2013 kl.19:56

kjempefin sminke og bilde :)

ANNELI

02.05.2013 kl.19:58

Kjempefin :-D

Skriv en ny kommentar

hits