LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Makeup mekka

Jeg hadde heeelt glemt at disse sminkeproduktene kom i posten for et par uker siden! 1 palett med tre farger, 3 koster, 1 pk. løsvipper og en sminkemappe.Dette var et kit, så jeg valgte ikke produktene vær for seg. Tenkte å skrive litt om hva jeg syns om produktene over:-) Dette passet fint, siden jeg ikke gjør annet enn å lese til matteprøve og har vært på sportsbutikken+ at dagens outfit var joggebukse. Comfyy asssPaletten: Jeg digget fargene på denne paletten, brunfarger slår aldri feil. Det jeg likte spesielt godt er at den mørkeste fargen er uten hverken glitter eller shimmer, helt matt altså. Det kan faktisk være ganske vanskelig å få tak i, så det var et stoort pluss. Jeg troor man kan kjøpe nye farger å legge de oppi "etuiet", i og med at øyeskygge"platene" lå ved siden av, og hadde magnet under. Den drysser ikke, og kan fint brukes til hverdags. Jeg syns også at designet er veldig fint, stilrent og enkelt. Den tar heller ikke mye plass!

Kostene: Det er ikke så mye å si om dem..De var myke, og kjempebra. Det drysser som sagt ikke, og jeg syns det var veldig passe størrelser sammen! Disse var også veldig fine!


Slik ser fargene ut...det var ikke så lett å få det til å se heelt likt ut som i virkeligheten, og den første ser man jo nesten ikke.


Dette var øyevippene. Jeg bruker ikke falske øyevipper, men det kommer sikkert en gang jeg får brukt dem! :-) Det fulgte jo også med en sminkemappe, men den var ikke særlig spesiell -enkel og svart med "makeup mekka" i hvitt foran.

 

Hva syns dere om anbefalingen?... Én kommentar

CHA LIE

04.03.2013 kl.23:08

Makeup Mekka er utrolig bra merke ! :D

Skriv en ny kommentar

hits