LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

Too faced sminke - anbefaling

 

Pink leopard brightening bronzer: Denne syns jeg er kjempe fin! Det er en bronzer som er akkurat passe mørk. I blandt syns jeg det er litt mye shimmer i den, men ellers er den helt perfekt. 

LashGASM mascara: Åhh, denne elsker jeg! Denne og kosten er ganske små, siden det var et kit, men det andre er i vanlig størrelse. Dette er den perfekte maskara, syns jeg. Vanligvis er det ikke maskaraer med slike koster jeg liker best, men denne var topp! En ny favoritt.


Shadow insurance candlelight: Dette er en øyeskygge-primer. Den gjør at øyeskyggen sitter mye lengre, veldig lurt. I tillegg gir den farge, så man kan bruke den alene. Den er litt gull-aktig med mye shimmer. Denne var kjempe bra!

Intense eye shadow magic mushroom: Sykt fin! Jeg liker ikke så godt rosa øyeskygger, men denne blir ikke rosa når man tar den på. Det er masse shimmer i denne også, men det er ikke glitter, så den kan fint brukes til hverdags om man vil. Jeg syns farger er kjempe fin, og passer bra til øyeskygge primeren.

Volumizing lip gloss with lip insurance comfort plump: Vet dere hva lip injection er? Vel, det gjør at leppene ser større ut. Det svir litt å ha på i starten, men det er ikke vondt. Fargen er kjempe fin, og også fin over leppestifter. Dette er nok min favoritt lipgloss.

Petite pouf: Som jeg sa er dette en veldig liten kost. Jeg syns den er litt upraktisk. Den er for liten til pudder, solpudder e.l, men for stor for f.eks øyeskygge. Man kan bruke den til markere skinnbeina, om man skal markere med en ganske rett strek. Det praktiske er jo at man kan ha på lokk, slik at den ikke blir ødelagt i sminkemappa. Den er også veldig mye, og utrolig søt! 

Hva syns dere om anbefalingen? Skal jeg ha det igjen?2 kommentarer

01.02.2013 kl.15:46

Åhh det var fint!

02.02.2013 kl.14:14

Hvilken av too faced produktene ble du mest fornøyd med?

Skriv en ny kommentar

hits