LINKNAVN LINKNAVN Outfit Sminke DIY LINKNAVN

DIY - STATEMENT NECKLACE

DET DU TRENGER:

* Tykk "kjetting"

* Tynn "kjetting

*Perler

* Makrametråd. Det er den beste tråden å bruke, siden den er både fin og man kan brenne kantene.

* Metall "stenger". Både de me runding på enden, og de med flat stump.

* Tenger; avbiter, spiss og ...

* En lås

* Metall "rundinger"

*Fyrstikker eller annen flamme
1. Først finner du fram alt du trenger.

 

2. Knyt endene av trådene i den ene siden av den tykke kjettingen. Knuten skal til slutt brennes, så den trenger ikke å være så sterk. Så begynner du å flette makrametråden inn i kjettingen, dette gjør du over hele den tykke kjettingen. Jeg har brukt vanlig flette med tre tråder, men det er opp til deg. Du kan f.eks også bruke makrame.

 


3. Når du har flettet over hele den tykke kjettingen, knyter du endene fast (som på andre siden). Deretter skal du smelte knutene, slik at de ikke går opp. Da må du holde flammen et stykke unna tråden, slik at den bare smelter. Putter du flammen helt oppi tråden, kan du risikere at hele smykket blir ødelagt, siden det kommer til å smelte helt over og da ryker tråden.4. Fest på den tynne kjettingen, slik som på bilde over. På midten av den tynne skjettingen fester du en lås.

 


5. Nå skal du lage "anhengene" til smykket! Dette kan du gjøre litt som du vil med, men husk at nederst på anhengene skal det være en stump på stengene, og øverst skal det være en runding. Dette ser du på bilde. Når anhengene er ferdig, fester du de med metall rundinger til smykket. Siden makrametråden skal være nederst, er det her du fester anhengene.

 
 

Hva syns du?
... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits